Femeia rac: cum e si de ce....
-
0 0Buna tuturor!
V-am cerut ajutorul cand sufeream pentru un varsator... Si mi-am revenit mult mai repede datorita sfaturilor voastre! Eu sunt rac si va rog spuneti-mi ce zodie m-ar putea intelege asa afetuoasa, sensibila, posesiva cum sunt?...Uneori ma intreb daca voi reusi sa intalnesc pe cineva care sa nu dea bir cu fugitii cand incepe sa ma cunoasca... -
pestii sunt instabili, prefacuti si nu se pot atasa chiar sa vrea, doar se prefac si te si inseala cu prima ocazie.
Eu te-as sfatui sa fugi de pestii.
Eu sunt tot rac si cel mai bine m-am inteles cu balanta pt ca ofera siguranta si incredere ca e zodie cardinala, in plus atractia fiz e f mare si e zodie de sentiment la fel ca racul. -
eu sunt de acord cu sabina.
invisible stiu ca esti peste si nu pe tine te atacam dragutule. dar daca mai multe eve spun sa se fereasca de pesti asa este, stiu ele ce spun. eu sunt una dintre ele.
pur si simplu zodia asta e un pic mai dificila decat celelalte
acuma na!!! doar nu o sa te superi pe noi din cauza asta ce draq!!!!! -
da se inteleg la idei profesional sau cu rudele de sange sau prin alianta, nu ca prieten, iubit eventual viitor sot peshte trishor, nu cred ca racul tolereaza asa ceva. Eu sunt in rac e adevarat ca am luna in berbec (se intelege perfect cu balanta) si asc in sagetator, dar cel mai bine m-am inteles cu balantele pt ca sunt de incredere exact ce caut eu(ce cauta racul si berbecul) , f f frumoshi (atractie fizica rac-balanta) si f sentimentali fiind zodie de sentiment ca si racul.
-
pai nu toti pestii sunt asa, daca au un ascendent stabil, luna la fel si marte venus calumea aspectate si in zodii stabile nu mai sunt trishori. Eu ma refeream la pestele ideal adica daca s-ar putea peshte cu asc in peshte sau eventual un stelium in peshtii..dar in realitate cam rar gasim asa , zodii ideale. Toti suntem nishte combinatii.
Dar oricum zodiile instabile, sunt instabili in sentimente daca nu au ceva in astrogr lor serios care sa repare ac tendinta. -
ma indoiesc ca taurul,care e putzin interiorizat si zgarcit,ar putea face fericita o racoaica sentimentala si careia ii place sa fie rasfatzata.Ca prieteni,da,dar cam atat.Cred ca ar face un cuplu perfect cu capricornii,oameni muncitori,hotaratzi si cu capul pe umeri si in fct.de ascendent si cu racii.Cea mai nepotrivita e comuniunea cu zodiile de aer.