Femeia rac: cum e si de ce....

•  
    • 122 mesaje
    11 Aug 2005, 09:31
    0 0
    Buna tuturor!
    V-am cerut ajutorul cand sufeream pentru un varsator... Si mi-am revenit mult mai repede datorita sfaturilor voastre! Eu sunt rac si va rog spuneti-mi ce zodie m-ar putea intelege asa afetuoasa, sensibila, posesiva cum sunt?...Uneori ma intreb daca voi reusi sa intalnesc pe cineva care sa nu dea bir cu fugitii cand incepe sa ma cunoasca...
  •  
    • 318 mesaje
    12 Aug 2005, 02:36
    0 0
    Barbatul pesti este cel care intelege femeia Rac si de el ai nevoie!
    Ar mai fi compatibili si scorpionul si taurul.
  •  
    • 870 mesaje
    14 Aug 2005, 10:13
    0 0
    Sufletzel, neaparat ia-ti un peste. Numai sa nu-l chinui prea tare, fiindca el este si mai sensibil decat tine.
    Pupici
  •  
    • 225 mesaje
    16 Aug 2005, 14:46
    0 0
    sau scorpion..am vazut perechi foarte fericite in combinatia asta. nu vreau sa te sperii, dar femeia rac, fiind atat de sensibila, sufera si cel mai mult din toate zodiile din cauza barbatilor. uf uf uf..
  •  
    • 4 mesaje
    7 Sep 2005, 18:24
    0 0
    pesti sau scorpion.oricum nu zodia e cea mai importanta,conteaza mult si persoana,nu da cu piciorul la un tip de treaba doar din cauza zodiei.eu sunt rac si sotul varsator si totul e OK.
  •  
    • 110 mesaje
    7 Sep 2005, 18:50
    0 0
    scorpion...
  •  
    • 234 mesaje
    9 Sep 2005, 14:41
    0 0
    pestii sunt instabili, prefacuti si nu se pot atasa chiar sa vrea, doar se prefac si te si inseala cu prima ocazie.
    Eu te-as sfatui sa fugi de pestii.
    Eu sunt tot rac si cel mai bine m-am inteles cu balanta pt ca ofera siguranta si incredere ca e zodie cardinala, in plus atractia fiz e f mare si e zodie de sentiment la fel ca racul.
  •  
    • 4359 mesaje
    9 Sep 2005, 14:53
    0 0
    com_sabina, da-mi voie sa iti atrag atentia ca nu poti generaliza dupa niste cazuri nefericite. Daca tu ai patit asa si pe dincolo, nu e neaparat necesar sa li se intample si altora.
  •  
    • 4359 mesaje
    9 Sep 2005, 14:53
    0 0
    com_sabina, da-mi voie sa iti atrag atentia ca nu poti generaliza dupa niste cazuri nefericite. Daca tu ai patit asa si pe dincolo, nu e neaparat necesar sa li se intample si altora.
  •  
    • 630 mesaje
    9 Sep 2005, 15:23
    0 0
    eu sunt de acord cu sabina.
    invisible stiu ca esti peste si nu pe tine te atacam dragutule. dar daca mai multe eve spun sa se fereasca de pesti asa este, stiu ele ce spun. eu sunt una dintre ele.
    pur si simplu zodia asta e un pic mai dificila decat celelalte
    acuma na!!! doar nu o sa te superi pe noi din cauza asta ce draq!!!!!
  •  
    • 169 mesaje
    9 Sep 2005, 23:41
    0 0
    subscriu, dragelor!
    pestii sunt foarte foarte naspa!
  •  
    • 1478 mesaje
    10 Sep 2005, 09:31
    0 0
    barbatul peste pare a se intelege cu femeia rac..cel putin asa am citit eu.
    semne de apa...
  •  
    • 234 mesaje
    12 Sep 2005, 14:35
    0 0
    da se inteleg la idei profesional sau cu rudele de sange sau prin alianta, nu ca prieten, iubit eventual viitor sot peshte trishor, nu cred ca racul tolereaza asa ceva. Eu sunt in rac e adevarat ca am luna in berbec (se intelege perfect cu balanta) si asc in sagetator, dar cel mai bine m-am inteles cu balantele pt ca sunt de incredere exact ce caut eu(ce cauta racul si berbecul) , f f frumoshi (atractie fizica rac-balanta) si f sentimentali fiind zodie de sentiment ca si racul.
  •  
    • 234 mesaje
    12 Sep 2005, 14:41
    0 0
    pai nu toti pestii sunt asa, daca au un ascendent stabil, luna la fel si marte venus calumea aspectate si in zodii stabile nu mai sunt trishori. Eu ma refeream la pestele ideal adica daca s-ar putea peshte cu asc in peshte sau eventual un stelium in peshtii..dar in realitate cam rar gasim asa , zodii ideale. Toti suntem nishte combinatii.
    Dar oricum zodiile instabile, sunt instabili in sentimente daca nu au ceva in astrogr lor serios care sa repare ac tendinta.
  •  
    • 2292 mesaje
    13 Sep 2005, 14:28
    0 0
    Sufletel...parintii mei sunt amandoi raci...nascuti in aceeasi luna, aceeasi zi, la 8 ani diferenta. Se inteleg de minune. Eu cred ca un rac nu poate fi pe deplin fericit decat rac.
  •  
    • 234 mesaje
    20 Sep 2005, 13:12
    0 0
    stiu si eu un caz: nasii nostri de nunta sunt amandoi in rac, dif de varsta 5 ani . E adevarat se inteleg f bine.
  •  
    • 17 mesaje
    20 Sep 2005, 13:16
    0 0
    eu zic ca te-ai intelege cu un taur...nu e regula, dar poti incerca...
  •  
    • 1450 mesaje
    20 Sep 2005, 20:19
    0 0
    ma indoiesc ca taurul,care e putzin interiorizat si zgarcit,ar putea face fericita o racoaica sentimentala si careia ii place sa fie rasfatzata.Ca prieteni,da,dar cam atat.Cred ca ar face un cuplu perfect cu capricornii,oameni muncitori,hotaratzi si cu capul pe umeri si in fct.de ascendent si cu racii.Cea mai nepotrivita e comuniunea cu zodiile de aer.