ma risc? eu gemeni - el capricorn
-
0 0"vin" dupa o relatie esuata, a trecut doar o luna de cand m-am despartit de fostul, care m-a dezamagit f. mult (el era....este, balanta) si am cunoscut un capricorn, care nu imi inspira prea multa incredere...sa incerc sau gemeni-capricorn chiar nu merge, asa cum am auzit multe pareri.....
-
Da ai dreptate , compatibilitate Gemeni – Capricorn = 30 % , DAR zodiile incompatibile in general pot fi compatibile in particular . Eu sunt pesti , sotul meu e sagetator ( compatibilitate generala 60 % ) si sincer m-a bufnit rasul cand am citit pentru ca ne intelegm excellent
, asa ca am facut rost de o scurta analiza de compatibilitate ( bazata pe datele de nastere si orele ) de unde a rezultat o compatibilitate de 92 % .
Asa ca think about it
Daca vrei sau nu sa “incerci’ o relatie , eu cred ca horoscopul sau zodiacul e printre ultimile lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare
Te pup -
bey acum depinde. eu nu ma inteleg si nu inteleg capricornii nici sa ma tai.
tu esti zodie de aer, adica putin mai visatoare, mai aeriana, traiesti clipa, esti romantica. capricornul e zodie de pamant si crede-ma ca sunt atat de infipti in pamant incat prefera sa nu riste deloc in viata, pun raul inainte mereu si sunt de o incapatanareee...ceva de speriat. au idei preconcepute si daca ai o opinie diferita de a lor, esti prost. ei sunt cei mai destepti si nu gresesc niciodata.
cam astea-s concluziile trase de mine in urma experientei cu capricornii.
nu este obligatoriu ca fiind diferiti sa va intelegeti bine si sa va completati unul pe celalalt. capricornii si gemenii sunt PREA DIFERITI.
daca iti place mult tipul, poti incerca. poate fi exceptia care confirma regula.
-
tu ce simti?ce crezi?
lasa horoscopul de o parte si vezi ce simti tu.
sunt oameni f buni,inteligenti,timizi,nu sunt vanatori de fuste ca altii,pot fi f tandri si simpatici..depinde de tine..depinde de el..
sunt maturi de tineri si da stabilitate partenerului.
sunt oameni care se sacriofica f mult pt familie (si femeia si barb capricorn),sunt f muncitori,tipicari,bun prieteni care iarta multe,dar nu au viteza de gandire si agitatia unui geaman.
orice fluture(geaman) are nevoie de o petala de floare pe care sa se odihneasca(capricorn).
nu spun ca sunt compatibili...dar nici nu spun ca nu sunt...
depinde de fiecare in parte ca sa formeze cuplul.. -
bre, io sunt capricorn cu ascendentu' in gemeni. din experienta me proprie (
) pot sa zic ca nu am murit inca, si nici nu am probleme existentiale din cauza celor 2 semne complet diferite (parca vad -capricornu' zice "nu domne, nu e frumos sa faci asta" geamanu "da de ce? "
p.s eu nu cred prea mult in zodii, cred mai mult in oameni si in puterea lor de a trece peste probleme si de a se acomoda
pufy: da, capricornii sunt cei mai destepti, cei mai frumosi, cei mai stabili, cei mai cei
-
hmmm...gemeni si capricorn...
nu sunt eu omul care sa puna compatibilitatea astrologica pe primul loc in evaluarea unei (posibile) relatii - ar fi prea deprimant, ar insemna ca te potrivesti 'la marele fix' doar cu vreo 2 alte semne zodiacale si asta exclude un intreg puhoi de pretendenti.
DAR...si eu sunt gemeni si am avut o relatie de 4 ani jumate cu un capricorn, relatie asezonata cu vreo 3 despartiri initiate de subsemnata, urmate de reintoarceri la 'printul mostenitor' in virtutea eternei singuratati/plictiseli. cum spune fratele anglofon, 'third time's a charm' asa ca de data asta gata.
motivul acestor despartiri? ma plictisea de moarte. sentimentele au disparut dupa primul an, ramasese doar rutina, bat-o vina.
asa ca, daca e sa ne luam dupa partea cu astrele, ai toate sansele sa te plictisesti si sa-ti iei zborul la un moment dat. dar nu e cazul sa fim superficiale, judecand omul doar dupa asta, asa ca daca tie ti se pare ca esti compatibila cu baiatu', go for it! daca se intampla vreun 'doamne fereste', asta e. cat traim, invatam si o poti adauga la panoplia experientelor de viata.