Ce stiti despre vise?

•  
    • 1101 mesaje
    17 Iun 2002, 09:43
    0 0
    De doua saptamani si ceva mama ma viseaza nopte de noapte ca sunt moarta(uneori ma vede in cosciug, alteriori sant deja ingropata) Vineri noapte a visat ca eu eram deja moarta si ingropata si ea se gandea ca tata (care e mort de un an)m-a luat la el pt ca m-a iubit f mult.Apoi vedea 4 gropi aliniate in cimitirul satului de unde sant ea si tata.Dupa care trecea pe langa un camp negru arat si pe acel ccamp era un camion cu cineva care tipa groaznic si cei din jurul lui ziceau ca se duc sa il ingrope de viu (pe furis ) pt ca nu mai suporta tipetele. mama s-a trezit f speriata si dupa o jumatate de ora cand s-a culcat la loc a avut acelasi vis, in toate detaliile.
    o prietena mi-a spus ca cineva incearca sa imi faca farmece si ca e pe punctul sa reuseasca(ex campul arat, tipetele)Adevarul e ca de cand a inceput mama sa viseze asta eu sunt cu energia sub limita 0. Nu prea stiu nimic de interpretarea viselor, dar m-a cam pus un pic pe ganduri. Voi ce parere aveti?
  •  
    • 752 mesaje
    21 Iun 2002, 09:14
    0 0
    Dute pe acest site si povesteste acest vis vei primi un raspuns la acest vis
    http://acvaria.123start.ro/
  •  
    • 752 mesaje
    21 Iun 2002, 09:16
    0 0
    Tot eu, eu stiu cind visezi cu morti sau legat de moarte se schimba vremea, dar asta este bizar daca la visat de 2 ori in acelasi timp..hmmm..sfatul meu, poarta chiloti pe dos, nu se va lipi nimic de tine..daca nu e prea tarziu
  •  
    • 1101 mesaje
    21 Iun 2002, 19:05
    0 0
    multumes, o sa intru pe acel site!
  •  
    • 413 mesaje
    24 Iun 2002, 01:11
    0 0
    Draga MDC, aceste vise ale mamei tale sint doar o refulare a subconstientului ei incercat si nu reprezinta nimic altceva decit ca e pe cale sa se vindece. A fost probabil foarte greu incercata de moartea tatalui tau si se elibereaza de asta prin vis, pentru ca probabil nu a facut-o indeajuns in viata reala (adica daca nu lasi tristetea sa se vindece normal, daca nu (te) plingi pe saturate si daca nu gasesti intotdeauna un partener de conversatie care sa te ajute sa-ti descarci sufletul de durere, ea tot acolo infipta in suflet sta si iti da tircoale. Dar cum corpul nostru e mai destept decit noi se apara singur si in vis se curata de toate spaimele si temerile inconstientului nostru. De aceea se mai spune ca omul daca n-ar visa ar innebuni. De aceea sa nu va faceti griji, e o faza absolut normala care va disparea atunci cind sufletul mamei tale se va linisti, adica atunci cind va prelucra toata durerea si toata suferinta pricinuita de disparitia celui drag. Si asta dureaza! Dar dureaza cu folos, ajut-o si tu si stati de vorba despre tatal tau, amintiti-va de lucrurile voastre frumoase petrecute impreuna cu el, ajut-o sa se elibereze.
  •  
    • 1101 mesaje
    27 Iun 2002, 11:09
    0 0
    Va multumesc pt raspunsuri!
    Sper sa ai dreptate draga Sobo pt ca si eu am inceput sa am astel de vise urate, numai ca sant legate de fratele meu si de mama care in vis ori mor(si eu culmea ma bucur cand e vorba de mama si plang cand e vorba de fratele meu)sau sant deja morti.