blestem
-
0 0problema este ca tatal meu m/a blestemat crunt in urma cu 4ani in noiembrie, cand la presiunile lui i/am spus ca mi/am inceput viata sexuala cu prietenul meu, iar dupa 3 ani desi respecticvul ma ceruse in casatoprie si totul era ok, am ramas insarcinata si am fost literalmente alungata din casa de viitoarea soacra iar "prietenul" mi/a urat sa ma sinucid ca el vrea sa/si traiasca viata.
Am facut copilul, mi/l cresc singura, nu asta e problema.
Atat ca stau cu parinti, neavand locuinta proprie... asta pana voi putea sa fac aripi si sa plec. este ceea ce imi doresc.
problema este ca tatal meu a inceput iar cu blesteme si cu imprecatii la adresa mea, reprosandu/mi ca nu sunt in stare sa am grija de copil, etc... faptcu totul neadevarat. Daca plange din cauza colicilor, sare cu gura pe mine, ca i/am facut eu ceva... sau ca de ce nu fac ceva sa nu mai planga...
Aseara copilul a facut o criza de plans puternica iar eu tocmai eram cu henna in cap (asta e vopseaua mea inca de pe vremea in care eram insarcinata). S/a dus el sa/l ia in brate si nefiind capabil sa/l potoleasca (cica nu suporta sa auda copii plangand) a inceput sa ma blesteme si sa ma spurce cu injuraturi.
dupa trei ore, cine sa moara??? eu! nu mai puteam... alba la fata ca varul, tremuram, stare de rau, si bashca nu mai era apa calda ca sa ma clatesc in cap.
suna ca/n povestil;e cu prosti.
sunt eu paranoica, sau sunt efectele vorbelor tatalui meu, care este catalogat de maica/mea drept haios de gura???
nu prea cred in asa ceva . de la inceput precizez ca niciodata nu am cazut in aceasta extrema. conceptia despre lume si viata mi/am format/o la facultate unde am studiat filosofia. nu neg existenta maleficului, plecand de la premisa ca unde este bine este si rau. -
du-te la biserica, in primul rind, si-apoi fa cumva sa pleci din casa aia.
e simplu de zis si greu de facut, dar gindeste-te bine la asta, inainte de a-ti lasa copilul sa creasca intr-o casa unde n-aude decit zbierete si urlete. cind va creste un pic, injuraturile si imprecatiile nu vor fi doar la adresa ta. ia imagineaza-ti, cum o fi daca sparge o vaza?
habar n-ai tu ce marcati ramin copiii in urma uneor astfel de tratamente! sansele sunt multe ca el sa creasca un timid si-un sperios si-un nesigur si-un stresat si-un frustrat.
daca tu esti in stare sa suporti toate devierile comportamentale ale familiei, bravo tie.
dar ia-ti copilul si fugiti cit mai repede de acolo. chiar daca mincati coji de pita si cartofi fierti, tot ii mai bine decit sa-ti maltratezi singura si indirect copilasul. -
mah...eu i-as spune mai degraba o reactie de isterie declansata de aversiunea tatalui tau. nu te suporta, nu-l suporti, cel mai bine e sa-ti gasesti un loc al tau si sa intrerupi legaturile cu el, cel putin pentru o perioada. trebuie sa te gandesti ca unui copil nu-i face bine sa se simta nedorit, mai ales de catre familie.
-
cred ca tatu-tu ar trebui exorcizat.E ireal sa-ti spun pleaca de acolo,in masura in care e atit de greu sa-ti gasesti o locuinta chiar si inchiriata,tu esti intr-o situatie de stress total,parasita de un infect,mama tinara ,obosita fizic ,psihic si chiar hormonal,cu un tata abuziv care toata viata a facut asa si cu tine si cu nevasta-sa,iar acum face totul sa-ti pierzi bruma de incredere care o mai ai in tine.Rezista,nu te lasa calcata in picioare,cere ajutorul acelor centre de asistenta sociala ptr.mama si copil,platite din banii nostri ,ai contribuabililor,pune-l pe ,,biologic''chiar si prin tribunal sa-ti plateasca adevarata pensie alimentara si refati,draga fata,viata,ca altfel tac-tu cu reprosurile lui te va manca de vie,iar copilasul ala nevinovat are nevoie de tine.Trezeste-te si pune punct abuzurilor de orice fel.Nu-i nici un blestem,e doar manipulare!si inca ceva,in apartamentul ala in care stai,ai si tu dreptul la un sfert!
-
mai fata, reactioneaza, nu mai tine in tine. de cand se comporta asa? tu in mediul ala ai crescut? esti super puternica psihic daca ai reusit sa-ti pastrezi facultatile mintale in astfel de conditii, dar ajunge, nu mai inghitii rahaturi de la nimeni, nici macar de la tatal tau. pune-l la punct, impune-te pentru tine si pentru copilasul tau. e infiorator de greu sa pleci de acolo, inteleg, dar ori ii inchizi gura, ori il faci pe el sa-si ia campii. se pare ca esti intr-o situatie de care-pe-care, nu te lasa doborata. multa bafta!
-
Mergi la Centrul de asistenta sociala si cere protectie pt tine si copil(orfelinatul din oras)
Cere efectuarea testului de paternitate(pana la 1 an este gratis)
Nu te certa cu parintii tai, ai nevoie de ei.Ei au dreptate, i-ai facut de cacao...deci meriti.
Creste copilul si fa-ti datoria de mama!
Demonstreaza macar acum ca esti un om matur care stie sa suporte consecinta faptelor sale.
Viata nu este o distractie nesfarsita!
"PENTRU DRAGOSTE DE-UN CEAS,ITI FACI VIATA UN NECAZ!" -
Doamne cata nepasare ....Catalin...
Fata vine si isi spune supararea sperand ca va primi sprijin si vii tu si dai cu mucii in fasole cu conceptiile tale despre viata .
Crezi ca ea nu stie ca-si creste singura copilul?? crezi ca nu si-a asumat raspunderea de la bun inceput?
Tu spui ca familia ta e sfanta pentru tine dar tu cum esti pt. familie?
Inainte sa dam cu piatra trebuie sa ne gandim daca santem potriviti pt. asta....
E si saptamana mare... -
Eu am raspuns corect la problema!
Am fost si eu fraierit ca as avea un copil (cu prima amanta).Mi-a distrus viata si conceptia despre familie .
Am efectuat testul de paternitate si a reiesit ca nu eu eram tatal.
Pana la urma si femeile sunt c.urve mai mari decat barbatii !
Eu ma tratez de mult, pacat ca nu poate nimeni opri acest fenomen, femeile si corpul lor au ajuns o marfa usor vandabila.Un san sau c.ur gol face sa creasca vanzarile in mod miraculos!
Si eu nu am nici o vina!
Asta este politica Romaniei ....asta este societatea!
-
CITEZ: "Am fost si eu fraierit ca as avea un copil (cu prima amanta).Mi-a distrus viata si conceptia despre familie"
REMARCA: tu ti-ai distrus viata B O U L E !!! si tare aveai o conceptie despre familie extraordinara, daca ai fost "fraierit de PRIMA amanta"
eu chiar sper ca esti un pusti care se ascunde in spatele netului si-si traieste fanteziile de barbat I D I O T!!!
fetelor, va rog sa-mi scuzati limbajul, DOAR VOI! -
asa este delphina_, chiar mi-a crescut tensiunea! multumesc ca ai grija de inima mea...acum in saptamana mare!

chiar m-a scos din sarite individul! cat despre "fata noastra" intr-adevar are nevoie de tot suportul! trebuie sa fie tare si sa lupte sa scape de sub asuprirea tatalui! sa gaseasca o modalitate de a sta singura! mai bine asa, fara ajutor de la parinti, decat cu o viata de chin! cat ceea ce priveste blestemul...sa nu creada in asa ceva...ce i s-a intamplat a fost o intamplare nefasta...dar nu un blestem parintesc! -
eh..dragele mele e usor sa dai sfaturi,stand in fotoliul nostru confortabil,cand nici debitorii nu bat la usa nici proprietarul nu a venit sa-si ia chiria!e foarte greu in aceste vremuri sa pleci din casa pe usi straine ,dar si mai greu cu un copil !sunt de acord ca nici in casa aceea nu poate sa stea sau sa suporte situatia actuala,dar nici centrele nu sunt o solutie .tara asta mai are nevoie de mult pana o sa ajunga la nivelul la care sa poata ajuta o mama singura cu copilul,nu numai ca nu sunt locuri ,dar tragicul situatiei intervine chiar acolo in acele institutii,din pacate !
.. a se vedea ce se intampla in caminele de copii,patronate de stat sau de X si Y...abuzuri si doar abuzuri 
iubita!nu este usor sa cresti un copil,cu atat mai putin singura ,dar parerea mea este sa cauti sa-i oferi copilului ,in primul rand mijloacele de existenta,drepul lui primordial ,numele tatalui,care se obtine prin judecata ce-i drept,daca nu-l recunoaste si pensia de intretinere care este nu o avere ,nu te imbogateste peste noapte,dar ii confera copilului un trai cat de cat decent !vorbeste cu tatal tau ,discuta la modul serios despre situatia care exista ..daca nu se poate cu vorba nu ai decat sa te duci sa ceri sprijin autoritatilor ( nu ca ar face ceva acestea ),macar atat ..sa-l sperii..in rest nu pot sa-ti spun nimic altceva ,e greu ,dar TU esti cea care trebuie sa lupte pentru tine si copilul tau !
sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine de toate greutatile si sa te bucuri de copilul pe care il ai !
ps. pt individul care a postat o nerozie cat casa poporului:...sa te fereasca D-zeu sa ai copii...ca nu ai habar sa-i cresti!!!!!!!
angi -
Nu este o nerozie, sotia a nascut la o luna dupa dansa. Copiulul meu a murit... la 48 de ore dupa nastere, iar foooooosta amanta a venit la spital si mi-a pus copilul ei in brate (cand puiul meu era de 20 de minute mort)de fata cu sotia... :O
Asa sunt toate femeile?
Ce o fii in sufletul sotiei mele, numai ea stie. Degeaba am demonstrat ca copilul nu este al meu, amanta a reusit sa-mi distruga familia( a ei era distrusa de mult)!
Nu am gasit inca femeia cu care sa mai simt acea dragoste adevarata care exista in casnicia mea.Revin la sotie dar ea este rece si nu ne mai privim ochi in ochi.
Acum intelegeti vorbele mele :"PENTRU O DRAGOSTE DE-UN CEAS, ITI FACI VIATA UN NECAZ!"
De atunci ratacesc singur prin lume si-mi caut linistea! -
"Nu este o nerozie, sotia a nascut la o luna dupa dansa. Copiulul meu a murit... la 48 de ore dupa nastere, iar foooooosta amanta a venit la spital si mi-a pus copilul ei in brate (cand puiul meu era de 20 de minute mort)de fata cu sotia...
Asa sunt toate femeile?"
Doamne ..nici nu stiu cu ce sa incep
deci sotia a nascut la o luna dupa amanta
...era insarcinata sotia si tu aveai o relatie ...relatie care s-a dovedit ca era duala de ambele parti ..si tu si amanta erati INFIDELI
.sotia are un soc ...pt. ca soc a fost ceea ce a simtit si nu intr-un moment mai nimerit decat la pierderea copilului
de-a dreptul inuman !!!
la intrebarea retorica ...pe care ai pus-o daca toate femeile sunt asa...eu raspund cu o intrebare ...asa cum ..ca sotia sau amanta????
catalineeeeeeeeee...pacat ..de ceea ce ai avut ,pacat ca n-ai stiut sa pastrezi !!
chilotii se tin uneori pe tine,sunt momente cand trebuie sa-i tii chiar daca te mananca rau .... in cazul tau te-ai dezbracat si de chiloti ,dar si de suflet !
angi -
Catalin ...imi pare rau sincer pentru asemenea nenorocire ...chiar daca ea vine dintr-o greseala de-a ta .
Consider ca, chiar daca esti iertat de sotie si parinti tu niciodata nu vei putea sa-ti ierti greseala si cu asta se traieste cel mai greu .
Desi...sant ultima persoana din lume care ti-ar da dreptate ...nu pot sa nu inteleg drama pierderii unui copil la scurt timp de la nastere .
Eu am avut acelasi ne-noroc sa-mi moara copilasul dupa 40 zile.
Dar toate la un loc insumeaza un singur lucru si anume ca ai platit pt. infidelitatea ta exact atunci cand nu te asteptai.Poate Dumnezeu a vrut sa-ti dea o lectie .......depinde ce ai inteles tu de-aici... -
Multumesc Angi!
Multumesc Marty!
Am fost si m-am spovedit si la preot!
M-a ascultat, m-a iertat, mi-a spus sa-i cer iertare si sotiei, m-a iertat si ea...dar oare o sa putem uita?
Eu am fost blestemat de mama mea, atunci cand m-am casatorit:
"Sa nu ai parte de copii tai, asa cum nici eu nu am parte de tine!"
Acum regreta acele vorbe, dar eu nu le pot uita...
Astazi am fost cu copilasi mei
la cules de floricele. Ne-am intins pe iarba si am privit cerul .
Vezi tu Paka, in fiecare familie sunt zile negre, dar cat de negre ni le facem noi insusi nu ni le poate face nimeni!
Un Paste ferict la toata lumea!