sex....in 3-4???? da...sau nu?

•  
    • 3 mesaje
    7 Aug 2011, 18:49
    7 6

suntem impreuna de 3 ani, iar de 6 luni logodnici. sotul meu, ma rog...vitorul meu sot,  mi-a propus acum cateva luni chestia asta sau cel putin sa ma gandesc la chestia asta, adica sex cu o alta femeie sau cu alt cuplu.

nu m-am oripilat la auzul intrebarii asa ca v-as ruga si pe voi sa nu va oripilati fata de topicul meu. chiar vorbesc serios. mi-am propus sa ma gandesc la asta inainte de a refuza categoric.

a incercat cineva? sau macar poate sa imi spuna cineva cum i s-ar parea ideea asta?

•  
    • 4034 mesaje
    7 Aug 2011, 18:57
    7 3
    bai eu nu stiu ce sa ti zic.la mine e greu si cu sexu in 2 dar cunosc cupluri care fac asta.casatoriti copii acte n regula.fiecare cu fanteziile lui,nah..cine suntem noi sa spunem da sau nu? fiecare face ce vrea in patul lui sau al altora
  •  
    • 4034 mesaje
    7 Aug 2011, 18:58
    17 2
    eu ca femeie sunt prea egoista sa mi impart partenerul cu cineva...fie ea si fantezie.prefer sa muncesc eu pana l zapacesc si ma vede dubla
  •  
    • 349 mesaje
    7 Aug 2011, 18:58
    8 0

Daca te gandesti la asta, inseamna ca acolo undeva in adancul mintii tale vrei asta.

Eu una n-as putea sa fac asta. Daca as frace-o cu doi barbati m-as simtii folosita, iar daca as face-o cu inca o femeie si partenerul meu, as fi teribile de geloasa, sa ma uit cum iubitul meu o freaca pe alta.

Acum na, depinde, daca iti doresti asta poti sa incerci, dar daca o faci doar pt el, el ce face pt tine?

•  
    • 1030 mesaje
    7 Aug 2011, 19:01
    4 0
    Eu sunt mai conservatoare de fel si nu as accepta sa-l vad pe iubitul meu cum face sex cu alta femeie in fata mea,ar fi groaznic..eu inteleg ca barbatii si nu numai au anumite fantezii,dar mi-as pune un semn de intrebare..oare chiar ma iubeste?O data ce vrea sa schimbam partenerii?Ideea mi s-ar parea deplasata si nu as accepta..acum na,nu toata lumea gandeste ca mine..daca voi va doriti asta si nu o sa aveti nici un fel de remuscari,go for it!
  •  
    • 3 mesaje
    7 Aug 2011, 19:02
    0 0
    nu ma gandesc la asta in sensul spus de tine angela. sau ma rog, ma gandesc ca e o fantezie ca oricare alta, cum e sexul oral, sexul anal, sexul de toate felurile pe care l-ar practica cineva. eu de exemplu nu as practica sex anal, dar poate altele s-ar arata f incantate sau li se pare o chestie normala.
    mi-am propus pur si simplu sa ma gandesc la asta si sa accept sau sa refuz in cunostinta de cauza.
    creatza23 chiar cunosti astfel de cupluri? ti-au povestit ei? ma gandeam ca imi poti spune mai multe.
  •  
    • 14418 mesaje
    7 Aug 2011, 19:05
    2 1
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 349 mesaje
    7 Aug 2011, 19:07
    4 0

Ok, daca e doar o fantezie, si iti doresti, de ce nu? Pana la urma e viata voastra si puteti sa faceti ce doriti.

Dar ai grija, astfel de lucruri pot fi periculoase cateodata. Daca iubitgul tau o sa o placa pe cealalta mai mult??????? Ce vei face?

•  
    • 14418 mesaje
    7 Aug 2011, 19:07
    8 3
  •  
    • 1030 mesaje
    7 Aug 2011, 19:10
    0 0

•  
    • 1899 mesaje
    7 Aug 2011, 19:13
    1 0
    No_name, dar ipotetic vorbind, tu ai face asta pentru ca iti doresti sa incerci ceva nou sau doar ca sa-i faci placere lui?
    Daca e a doua varianta, eu zic sa le treci pe lista "lucruri pe care nu am sa le fac in viata asta".

Nici eu nu sunt adepta sexului in grup, sexul in doi mai are inca multe mistere incat nu e nevoie sa incerc altceva.
    Dar daca al meu mi-ar propune ceva de genul, i-as da mana libera sa incerce asta cu inca doua sau trei, atata timp cat nu sunt eu de fata (si isi face apoi analizele).

Eu am auzit de cupluri care fac sex in grup, dar nu schimba partenerii, ci numai citez "isi scapa din cand in cand mainile unii pe altii". Daca asta li se pare incitant...
    Acest mesaj a fost editat de către Dora-Minodora: 7 Aug 2011, 19:16
  •  
    • 121 mesaje
    7 Aug 2011, 19:16
    2 0
    Eu sunt extrem de geloasa si sotul meu la fel.... exageram amandoi asa ca sex in grup nici nu vreau sa aud .
  •  
    • 4034 mesaje
    7 Aug 2011, 19:16
    3 0
    no_name_eva said:
    nu ma gandesc la asta in sensul spus de tine angela. sau ma rog, ma gandesc ca e o fantezie ca oricare alta, cum e sexul oral, sexul anal, sexul de toate felurile pe care l-ar practica cineva. eu de exemplu nu as practica sex anal, dar poate altele s-ar arata f incantate sau li se pare o chestie normala.
    mi-am propus pur si simplu sa ma gandesc la asta si sa accept sau sa refuz in cunostinta de cauza.
    creatza23 chiar cunosti astfel de cupluri? ti-au povestit ei? ma gandeam ca imi poti spune mai multe.

da cunosc. un cuplu asa s a si cunoscut. swingerii sunt de cand lumea. s au intalnit  s au simtit bine  in 4,fiind fiecare intr o alta relatie.apoi in 2 luni s au casatorit civil si acum au si un copil si din ce se vede din exterior le merge chiar bine.nu pot trai unul fara celalalt.

iar alt cuplu stiu ca ea era cea cu fanteziile,dar accepta doar femei.au vreo 40 de ani si traiesc asa..cica asa isi condimenteaza ei viata..

•  
    • 1030 mesaje
    7 Aug 2011, 19:20
    4 0
    E clar ca au ceva la mansarda,swingerii astia,nu stiu iti iubesti partenerul de nu mai poti,dar accepti sa-l vezi in bratele altuia..e cam peste puterea mea de intelegere..
  •  
    • 1841 mesaje
    7 Aug 2011, 19:39
    3 1
    No name, draga mea, daca un cuplu doreste sa-si exploateze sexualitatea in alte moduri decat cele conventionale, treaba lor si nu vad ce e oripilant in asta.

Acum, revin si eu cu intrebarea Dorei - TU ti-ai dori asta? Te incanta / incita ideea? Daca da, experimentati. Insa fii 100% sigura ca tu te simti bine, ca o faci pentru tine si nu pentru el.

Eu una n-as face asta. E doar pentru ca limita mea se opreste aici. Insa nu inseamna ca e ceva in neregula cu tine daca vrei sa incerci asa ceva. Daca sa zicem ca da, te incita ideea, e foarte important sa stabiliti de la bun inceput regulile. Cine si cat are voie sa atinga pe cine, daca e o chestie de voyeurism sau o sa existe contact cu cealalta (ceilalti parteneri) etc. Cat timp te simti comfortabil cu toate deciziile e treaba ta ce faci. Insa SUB NICIO FORMA nu face nici cel mai mic gest care sa te scoata din zona de comfort, poti risca sa va distrugeti toata relatia in cazul asta.
  •  
    • 3 mesaje
    7 Aug 2011, 19:43
    0 0

eu nu cred ca imi doresc asta. repet: NU CRED. spun ca nu cred pt ca inca sunt uimita si inca analizez problema.

da, recunosc nu mi-am pus problema din pct asta de vedere, daca cumva nu ma mai iubeste.

creatza, cei care spui ca s-au cunoscut asa continua si acum cu sexul cu alte cupluri sau acum au incetat?

•  
    • 185 mesaje
    7 Aug 2011, 19:44
    3 1
    si cum stii ca nu se va culca cu cealalta in continuare?
  •  
    • 4034 mesaje
    7 Aug 2011, 19:45
    0 1
    no_name_eva said:

eu nu cred ca imi doresc asta. repet: NU CRED. spun ca nu cred pt ca inca sunt uimita si inca analizez problema.

da, recunosc nu mi-am pus problema din pct asta de vedere, daca cumva nu ma mai iubeste.

creatza, cei care spui ca s-au cunoscut asa continua si acum cu sexul cu alte cupluri sau acum au incetat?

cuplul de 40 de ani da.abia ce si au botezat baietelul. iar ceilalti 2 nu stiu sa ti zic...nu am relatii de prietenie cu ei.suntem doar vecini

•  
    • 14418 mesaje
    7 Aug 2011, 19:46
    4 0
  •  
    • 14418 mesaje
    7 Aug 2011, 19:49
    2 3