Vedete România: 6 femei celebre care distrug imaginea iubiţilor

Despre piţipoance am tot vorbit, despre Bianca şi Bote asemenea, însă ceea ce se întâmplă în showbizz, dacă ne uităm la exemple precum Anca Pandrea, Brigitte Sfăt sau Victoria Blochină, este imposibil de ratat. Aceste doamne şi nu numai ele par a-şi fi făcut un scop din a-i distruge public pe bărbaţii care le sunt sau le-au fost alături. Prin acţiunile sau declaraţiile pe care le fac, nu reuşesc decât să creioneze o imagine totalmente diferită a soţului sau partenerului, faţă de ceea ce ştia publicul.
1 din 7

Anca Pandrea îl face pe Iurie Darie de râs

Totul a început de la scandalul porno în care cei doi mari actori au fost protagonişti. Şocul a fost atât de mare încât reacţiile au început să apară rând pe rând, toată lumea acuzând-o pe Anca Pandrea că-l manipulează pe soţul ei. Cel mai vehement în susţinerea acestei teorii a fost chiar fiul actorului, regizorul Ducu Darie, care, a declarat la emisiunea "Acces Direct", că tatăl lui are momente când "este absent şi că el nici măcar nu realizează că s-a dezbrăcat". Apoi, Ducu Darie a ţinut să precizeze că nu este vorba despre un început de Alzheimer, aşa cum a crezut toată lumea, ci că este "pur şi simplu de la bătrâneţe". Acest periplu al acţiunilor înteprinse de respectabila actriţă au continuat şi săptămâna aceasta când a venit la "Happy Hour" să-şi vândă butoaiele pentru că, după cum singură declara, nu mai au din ce să trăiască. Nici acest ger nu le este mare prieten, obligându-i pe cei doi, după ce le-au îngheţat ţevile, să topească zăpadă ca să se spele, lucru mărturist tot de actriţă. "Am o oală mare, în care pun zăpadă, o topesc şi asta e. Aşa fac baie, iar pentru gătit am cumpărat apă plată", a spus vedeta la Happy Hour.
3 Februarie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • TeBULESCU pe 4 Feb 2012, 03:13
  Fomei, fomei.......

  Si cand te gandesti ca toate sunt femei :|

  0
  0

 • Maria pe 3 Feb 2012, 12:26
  Mirare !

  In afara de Anca Pandrea,nu vad nicio vedeta?!Ea a cam imbatranit!Restul sunt doar de conjuctura si fara importanta.

  0
  0

 • MARA pe 3 Feb 2012, 02:29
  BRIGITTE SI NASTASE

  asta credeti voi,niste neica nimeni ,ce vorbiti ca sa nu adormiti.Poate va informati mai bine si aflati ca asa zisa doamna amalia ,l-a inselat fara scrupul pe marele Nastase,dupa ce acesta chiar a facut-o doamna pe taranca saraca din rahova,iar Brigitte chiar de a facut niste zile puscarie ,are averea ei personala,e carismatica si culmea are si 2 masterate,ceea ce asa zisa doamna amalia nu prea poseda,noroc cu Marele Nastase de si-a terminat amaritul de ase.Daca Nastase nu a comentat a fost pt. cele 2 fete ale sale nicidecum pt. fitoasa de amalia.ASA CA MAI LASATI-NE CU COMENTARIILE LA ADRESA ACTUALEI CA NU AVETI SPOR.

  4
  8

 • RoMania pe 3 Feb 2012, 01:57
  Evaaaa !!!

  Inca o varianta de a ne face de ras adevaratele VEDETE !!!

  5
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod