România: Cât costă o noapte de sex nebun cu o vedetă?

4 din 8

Cântăreaţa Emmy, prinsă în fapt, pentru 200 de euro

Artista a fost dată în vileag chiar de bărbatul care a beneficiat de serviciile ei sexuale. El a trimis filmuleţul la Cancan şi a declarat: "Am intrat în legătură cu ea printr-o cunoştinţă. Trebuie să ai recomandare pentru a ajunge în pat cu ea. Am stabilit o întâlnire şi i-am trimis maşină şi şofer s-o aducă la hotel". După ce şi-a îndeplinit misiunea, tânăra i-a mărturisit clientului câteva dintre secretele ei. "Iau şi 100 de euro, şi 200, şi 500... Depinde de împrejurări. Acum, cu tine, 200 de euro e OK. La un moment dat, am fost combinată cu doi bărbăţi care erau buni prieteni. Ştiau că-s şi cu unul şi cu celălalt, dar nu zicea niciunul nimic. Luam bani de la amândoi".
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Asu pe 3 Dec 2011, 15:59
  oferte negociabile

  Salut cereti bani astia pe o noapte dar faceti tot tacamu complet? Pentru bani astia cred ca iti va da in toate gaurile posibile care le ai=))))

  3
  0

 • rhpe pe 21 Oct 2011, 22:06
  jocul perfid al speciei umane

  e o lupta pentru resurse... oamenii au devenit niste animale care mostenesc niste resurse, le valorifica si lupta pentru mai mult. scopul e a produce copii frumosi si a-i hrani. e trist. trebuie sa renuntam la asa ceva. oamenii frumosi si bogati si-au creat o lume a lor, unde fac asta, dar exista urmatoarea problema: ceilalti, sclavi, albine lucratoare, muncesc si isi duc zilele, fara sa participe la asta... e ceva ingrozitor... cei urati si saraci doar intretin sistemul... din pacate inca se reproduc impreuna, spre folosul celor frumosi si bogati... care ar trebui impuscati o data in cap si aruncati in gropi si ocean. ori toti egali, ori toti o viata frumoasa, ori nimic. moarte celor frumosi si bogati, care reprezinta doar ~30% din total. Ei castiga deocamdata, si restul toti pierd. Sclavia exista !!!

  1
  0

 • licani pe 26 Sep 2011, 11:05
  vedete?...

  ha!ha! care vedete ? tarfe....

  6
  1

 • mariinel pe 17 Sep 2011, 09:44
  Sex nebun cu o vedetă ?

  Prost nu este cine cere ,prost este cine da ! Sex nebun !!!!! hmmm. Ramona,Monica,Bianca ,Luciu ,etc . Pitipoance ! Ce este la gura lor ! Eu cred ca tara asta este plina de oameni cretini ,ma uit la raspunsuri si vad oamnei ca re se mira .. Cum dracu sa faca si ele rost de bani ? De cantat nu stiu sa cante "doar flaut " Silicoane au ,botox ,operati ... Cum dracu ! Tasu lu Monica ex Columbeanu cand a fost adusa in bucuresti la produs spunea: As fi dat si un butoi de vin sa ii dea drumul ! Astea nu aveau dupa ce bea apa .... Ele cu asta se ocupa !!!! Bugetare !

  8
  1

 • Rebeka pe 16 Sep 2011, 17:03
  Ca sa vezi, si sa (NU) crezi!

  La cum se pune problema aici, vorbim clar de prostitutie, de lux, dar tot asa se numeste... E grav! Si la fel de evident e faptul ca barbatii au inebunit. Cum sa dai 1000 de euro pe ora... 4000 ...30000 pe noapte....??? Eu inteleg ca au bani de nu au ce face cu ei, dar doar pentru o partida de sex, e exagerat.... Nah, fiecare cu placerile si nebuniile lui... Cinste lor ca au de unde si femeilor ca le merge:)))))

  9
  1

 • onutta21 pe 16 Sep 2011, 12:55
  vreau si eu

  si eu m-as duce cu unu ptr 4000 de eurp ,ce iti face ala iti face si cel de acasa asa ca nu mi-ar strica ptr 1h-2h 160mil lei vechi.....ohhoooo

  12
  18

 • heyda pe 16 Sep 2011, 10:18
  ce-i de mirare ?

  hey, hey, bravo ei ! are personalitate si stie ce vrea ! doar n-o sa-i dea pe un suc, cum fac altele.. asa ca, trebuie sa arati bine ca sa poti cere !

  7
  12

 • dora pe 16 Sep 2011, 08:33
  pe bune ?!?

  intotdeauna am considerat ca astfel de personaje nu sunt vedete, ci fufe de 2 bani ... sau, in fine, de 1000 euro, etc. de aceea nici nu pot sa urmaresc emisiunile in care vin da cucoanele si isi dau aere de ingenue. doar cum credeti ca au fost promovate pe sticla??

  17
  2

 • serendipity pe 16 Sep 2011, 06:17
  cum??

  vaaaaaaaiii!!!! nu-mi vine sa cred.... cum adica, domnisoricile astea care apar la tv pe post de decor se f... contracost?? clar! se scufunda planeta.:D

  25
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod