Modelează copilăria – univers informațional despre copii pentru cei mari

Compania Abbott a lansat proiectul „Modelează copilăria” prin care se adresează părinților cu micuți de toate vârstele și vine în întâmpinarea acestora cu răspunsuri și sfaturi la întrebările legate de creșterea copiilor.
„Prin «Modelează copilăria», Abbott lansează o invitație părinților de a se transpune pentru un moment în lumea colorată și plină de bucurie a celor mici. Creșterea sănătoasă și armonioasă a copiilor este una dintre direcțiile prioritare în strategia noastră și, prin acest proiect, alături de portofoliul nostru de produse de pediatrie, încercăm să venim în sprijinul părinților cu răspunsuri și soluții pe diverse tematici în ceea ce privește aceasta”, declară Adrian Grecu – General Manager Abbott România.

Proiectul are mai multe componente, printre care și platforma online www.modeleazacopilaria.ro în cadrul căreia părinții pot descoperi cum să „modeleze cu dragoste” copilăria celor mici, indiferent de vârsta pe care aceștia o au.
Platforma cuprinde informații și sfaturi în ceea ce privește sănătatea, alimentația, îngrijirea, siguranța, psihologia, educația și distracția copiilor, care să ajute părinții să ia deciziile potrivite legate de creșterea sănătoasă a copiilor, la momentul potrivit. Articolele sunt redactate de specialişti în pediatrie sau psihologie, care la rândul lor sunt părinţi.  

Părinții se pot documenta pe platformă despre bolile specifice copilăriei, afecțiunile respiratorii și gastrointestinale, precum și despre alte teme legate de sănătatea celor mici, și vor avea acces la materiale care abordează momentele importante din viața copiilor, ca de exemplu mersul la grădiniță sau ieșirea în societate, care sunt detaliate de specialiști.

Ṣi pentru că suntem în plin sezon estival, perioadă în care copiii, cu precădere, sunt vulnerabili la variațiile mari și bruște de temperatură, părinții pot consulta informațiile oferite de Prof.
Dr. Mircea Nănulescu, medic primar pediatru cu specializări în pneumologie pediatrică și nefrologie pediatrică, cu privire la afecțiunile gastrointestinale și respiratorii: „Deși marea majoritate a infecțiilor respiratorii nu sunt grave și au o evoluție naturală favorabilă, există situații cu risc crescut pentru evoluție severă fiind necesară consultarea copilului de către medic. Infecția respiratorie acută se poate complica uneori cu infecţie otică (otită medie acută), infecţie sinusală (sinuzita bacteriană) sau pneumonie.”

Proiectul a fost lansat cu ocazia zilei internaționale a copiilor, prilej cu care părinții și micuții lor s-au implicat într-un atelier de modelaj a plastilinei organizat în aer liber în Parcul „Orășelul Copiilor” din București.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod