Studioul Machiaj Prostetic România își deschide oficial porțile

Pentru că piața de machiaj prostetic și de efecte speciale din România este în plină dezvoltare, studioul de make-up Machiaj Prostetic România s-a deschis oficial. Misiunea sa este de a veni în întâmpinarea studiourilor de creație, a caselor de film și a organizatorilor de evenimente cu machiaje realizate profesional pentru transformarea modelelor în adevărate personaje de film, creaturi fantastice sau apariții de groază.

Machiaj Prostetic România oferă servicii profesionale de machiaj, confecționare de elemente și măști prostetice, aplicarea acestora pe modele, lifecasting, creație de costume și props-uri ce vin în completarea machiajelor de personaj, dar și cursuri și traininguri.

De asemenea, se adresează și pieței corporate pentru machiajele de la petrecerile tematice și teambuilding-uri sau workshop-uri cu o abordare aparte.

Echipa de artiști Machiaj Prostetic România este tânără, flexibilă și creativă și vine cu idei proaspete și o abordare modernă a tehnicilor de machiaj prostetic pentru cele mai bune rezultate. "Mi-am dorit să creez acest studio pentru a oferi în România servicii la standarde internaționale în ceea ce privește machiajul prostetic.

Artiștii noștri cunosc cele mai bune tehnici și au o viziune fresh în ceea ce privește crearea de personaje, iar calitatea muncii este întotdeauna pusă pe primul loc. Ne adresăm studiourilor de producție și caselor de film autohtone pentru a le arăta că avem deja artiști foarte bine pregătiți în acest domeniu cu care pot lucra și susținem dezvoltarea pieții de machiaj prostetic din România.” a spus Mona Marinescu, fondatoarea Machiaj Prostetic România.

Lansarea oficială a studioului are loc în cadrul expoziției CosmoWorld, în weekend-ul 23-25 Martie 2018 la Crystal Palace Ballrooms, în sala Roma.

Programul de vizitare este 10-18, iar la stand participanții vor asista la demonstrații de make-up, aplicări de elemente prostetice și creare de personaje, iar dacă doresc pot încerca pe pielea lor elemente de efecte speciale sau scurte demonstrații de pictură fantasy.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod