Perfectiune si frumusete in stilul Noblezza!

Vin sarbatorile! Perioada de rasfat a inceput, iar noi avem cadourile perfecte! Pachete pe gustul tau! Perfectiune si frumusete in stilul Noblezza! Shave no more! pentru o piele irezistibil de fina de sarbatori!
Vin sarbatorile! Perioada de rasfat a inceput, iar noi avem cadourile perfecte! Pachete pe gustul tau! Perfectiune si frumusete in stilul Noblezza!
Shave no more!  pentru o piele irezistibil de fina de sarbatori! Reduceri de  50% de la Mos Craciun! Vrei o epilare fara durere care sa lase pielea catifelata permanent? Niciodata nu a fost mai simplu sa renunti la metodele traditionale de epilare!


Vrei sa fii atractia serii? Alege o piele atragatoare, in nuante aramii! Pana si cea mai stralucitoare tinuta de Revelion poate fi complimentata de un bronz impecabil! Pielea ta, de culoarea mierii, iti va asigura un aspect ireprosabil! Pret 50 de lei.


Remodelare corporala – Acum poti avea silueta mult dorita, la un pret special! Slabire rapida, pentru un corp tonifiat! Pret 200 de lei. Perfectiune pentru ten si corp – Daca vrei un ten mai luminos, vizibil intinerit si un corp redefinit, atunci alege acest pachet! Pret 350 de lei. Hidratat, stralucitor, irezistibil - Un ten ten impecabil, mai catifelat, perfect uniformizat si hidratat, in 4 sedinte! Pret 450 de lei. Piele ca ciocolata si o talie de viespe – Un corp mai suplu, redefinit, alaturi de o piele irezistibila in nuante aramii! Pret 500 de lei.


Mai multe detalii pe www.noblezza.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod