Nico își regenerează tenul cu dermapen

Artista ştie că dermul este un atu al frumuseţii, astfel are grijă ca aspectul tenului să fie îngrijit. Nico a ales cabinetul dr. Daniela Căţănaş, medic specializat în dermatologie, dermatoscopie şi estetică. Medicul i-a recomandat tratamentul de regenerare cu microace Dermapen, terapie foarte apreciată în domeniul esteticii medicale. „Aleg tratamente non-invazive pentru tenul meu. Dermapen este extrem de eficient. Tenul meu este împrospătat, mai ferm şi mai luminos. Rezultatele acestui tratament le-am observat încă din prima zi și abia aștept să fac următoarea ședință”,a mărturisit Nico.

Medicul Daniela Căţănaş a explicat procedura de regenerare a dermului cu ajutorul Dermapen.
Cu ajutorul unui dispozitiv se stimulează regenerearea dermului prin producerea de colagen şi elastină ca urmare a microtraumatismelor produse de ace. Acest tratament are indicaţii foarte clare în tratarea liniilor şi ridurilor fine din jurul ochilor sau de pe faţă, micşorarea porilor dilataţi, reducerea şi atenuarea cicatricilor post traumatice, post acneice sau post varicelă, tonifierea dermului şi hidratarea lui. Dermapeneste un dispozitiv cu ace detaşabile, sterile, de unică folosinţă care penetrează pielea cu o viteză şi o adâncime reglabile în funcţie de afecţiunea tratată şi de calitatea dermului.
Cu ajutorul acestui tratament se permite absorbirea eficientă, la nivelul profund al dermului, a serurilor pe bază de acid hialuronic, vitamina C sau alte substanţe active. Absorbirea la nivelul profund al dermului favorizează producerea de colagen nou. Procedura în sine durează între 45 şi 60 de minute în funcţie de nevoile tenului. Efectele terapiei cu dermapen se văd rapid, însă sunt recomandate 3-5 ședințe la interval de 2-3 săptămâni”
, a declarat dr. Daniela Cătănaş.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod