Nea Rață transformă vedetele în fermieri adevărați!

Ferma vedetelor se pregătește pentru cel de-al treilea sezon, care va aduce în fața telespectatorilor o serie de schimbări! Anul acesta cuplu este cuvântul cheie pentru fermă deoarece, de data aceasta, vedetele vor intra în această provocare alături de oameni dragi. Monica Bârlădeanu este pregătită să le țină piept fermierilor, dar și să le fie alături în momentele grele. Singurul care a rămas același este Nea Rață, cel ce pune vedetele la treabă de trei sezoane și le transformă în fermieri adevărați.

Nea Rață, cel mai simpatic fermier, s-a pregătit intens pentru noul sezon și este gata să mai preia o serie de vedete pe care să le transforme în fermieri. "Abia aștept să cunosc noile vedete! Mi-au trecut prin mână 36 de vedete în cele două sezoane. Primii au fost mai aproape de titlul de fermieri, următorii au fost mai mult fermieri turiști, însă din vedetele din acest sezon îmi propun să scot fermieri 100%. Am mari emoții, cum am în fiecare sezon, pentru că vin oamenii noi, cu personalități diferite, unii mai muncitori, unii mai leneși, sper să fie puțini leneși, însă am mare încredere că vor fi determinați și își vor dori să învețe.

Mă bucur mult că vom fi în România și pământul este generos cu noi aici. Le voi pregăti multe sarcini noi și vom avea mult material la dispoziție pe care să lucrăm! O să fie tare frumos!”, a declarat Nea Rață.

Noul sezon Ferma vedetelor își propune să se reîntoarcă la natură, la peisaje mioritice, la o viață simplă și plină de satisfacții, fără confortul lumii moderne, fără internet, telefoane mobile și fără nicio legătură cu lumea exterioară! 6 cupluri de vedete obișnuite cu stil de viață confortabil vor trebui să conviețuiască într-un spațiu mic, să își producă propria hrană și să execute sarcinile date de Nea Rață.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod