Ilinca Vandici: „Viata mea se imparte in doua: copilul si proiectul -Bravo, ai stil!“

Cel de-al doilea sezon al show-ului „Bravo, ai stil!" va debuta la Kanal D, luni, pe 23 ianuarie, de la ora 16:30. Emisiunea va fi difuzata de luni pana vineri, de la aceeasi ora, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D. Ilinca Vandici dezvaluie la ce sa ne asteptam de la aceasta populara productie dar vorbeste si despre copilul care ii va schimba viata.

Cum sunt noile fete de la Bravo, ai stil?

In acest sezon vom debuta cu 14 fete indraznete, pregatite, hotarate sa castige; unele dintre acestea cred ca deja au un stil foarte bine conturat, asa ca vor putea sa ne dea exemple si lectii de stil, iar juratii sunt foarte incantati. Telespectatorii trebuie sa se astepte la spectacol din toate punctele de vedere. Concurentele din sezonul doi "Bravo, ai stil!" au avantajul ca deja au urmarit fetele din primul sezon, stiu la ce sa se astepte.

Cum te simți în postura de viitoare mămică?

Sunt foarte bine! Sunt fericita si am o energie extraordinara care ma ajuta in tot ceea ce intreprind. Chiar daca toata lumea este mult mai grijulie cu mine, deja am trecut de perioada critica a sarcinii, cele 3 luni in care ar fi trebuit sa am greturi si alte semne specifice sarcinii. Primele 3 luni ale sarcinii le-am petrecut pe platoul de filmare de la „Bravo, ai stil", fara ca cineva sa stie ca sunt insarcinata.

Te-ai gândit la nume pentru bebelușul tău?

Deocamdata stim al doilea nume pentru bebelusul ce va veni pe lume. Daca va fi baiat, cel de-al doilea nume pe care il va purta va fi Ioan, cel pe care l-a avut si tata si pe care doresc sa il duc mai departe. Sa ii pastrez vie amintirea si sa ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine. Stiu ca si-a dorit foarte tare sa aiba un nepotel. Primul nume inca nu il stim. Daca va fi fetita, al doilea nume va fi Ioana.

Care este cea mai mare dorință a ta pentru 2017?

Nu pot sa spun ca am o singura dorinta pentru ca viata mea se imparte in doua: copilul si proiectul „Bravo, ai stil!". Imi doresc sa fiu foarte sanatoasa, sa pot duce sarcina fara probleme si sa am o nastere usoara, iar de cealalta parte, profesional vorbind, vreau sa pot sa muncesc cat se poate de mult, sa duc proiectul „Bravo, ai stil!" la bun sfarsit.


Iulia Albu este recunoscută pentru remarcile sale acide. Cum ai reușit să scapi de criticile ei dure?

Iulia Albu este mai presus de toate un om foarte bun si poate fi o prietena. Iulia este extrem de protectoare cu mine: de fiecare data ma trimite sa ma asez, sa nu stau foarte mult in picioare, imi spune sa beau apa, sa ma hidratez, vine si ma intreaba cum ma simt. Este o latura a ei pe care multi nu o cunosc.   

Ce trucuri de înfrumusețare folosești?

Cred ca din interior vine tot ceea ce se intampla la exterior si pot sa va vorbesc si despre alimentatie pentru ca atata vreme cat nu mananc gras si alimente care sa imi produca anumite reactii, am o piele curata. Beau foarte multa apa, folosesc creme speciale de foarte multa vreme. Cremele sunt specifice tipului meu de ten, nu merg, asa cum se practica, pe „recomandarea" prietenelor doar pentru ca la ele a functionat un anumit tip de crema. Multa vreme, cremele pe care le foloseam erau preparate in farmacie, cu ingrediente naturale. Orele de somn sunt foarte importante, incerc sa respect un program. Si sportul are o valoare extrem de mare pentru mine. Si acum, insarcinata fiind, la recomandarea medicului chiar, nu am am renuntat la orele de sport; sigur, antrenamentul il fac cu un instructor specializat si cu tipuri de exercitii specifice perioadei in care ma aflu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod