11 motive pentru care îţi întârzie menstruaţia

Ţi-a întârziat menstruaţia? Dacă ai o viată sexuală activă care e primul lucru la care te gândeşti? Că eşti însărcinată, nu-i aşa? Este posibil, însă mai există şi alte motive care pot să explice absenţa menstruaţiei. Află care sunt acestea!

Ţi-a întârziat menstruaţia? Dacă ai o viată sexuală activă care e primul lucru la care te gândeşti? Că eşti însărcinată, nu-i aşa? Este posibil, însă mai există şi alte motive care pot să explice absenţa menstruaţiei. Află care sunt acestea!

 

Absenţa ciclului menstrual mai poartă numele de amenoree. Trebuie să reţii că există două feluri de amenoree: primară - situaţie în care până la vârsta de 16 ani nu a existat niciun ciclu menstrual şi secundară - când nu există cicluri menstruale timp de 3 - 6 luni, după ce au existat cicluri normale.

Ştim că sunt foarte mulţi factori care pot determina tulburări ale ciclului menstrual, însa specialiştii susţin că de cele mai multe ori întârzierea menstruaţiei poate să fie cauzată de:

 

1. O sarcină

În cazul în care au avut contacte sexuale neprotejate şi ai constatat o întârziere mare a menstruaţiei este posibil să fii însărcinată. Medicii susţin că sarcina este cea mai frecventă cauză a amenoreei.

 

2. Anticoncepţionale

Dacă ai încetat să iei anticoncepţionale este foarte posibil să te confrunţi cu o absenţă a menstruaţiei următoarele 3-6 luni.

 

3. Alăptatul

Există cazuri în care ovulaţia revine, însă menstruaţia poate să întârzie, în funcţie de organismul fiecăreia.

 

4. Unele medicamente

Antidepresivele, antipsihoticele, medicamentele folosite în chimioterapie şi corticosteroizii orali pot să influenţeze ciclul menstrual.

 

5. Menopauza prematură

Este vorba despre menopauza care apare înainte de împlinirea vârstei de 40 de ani.

 

6. Pierderea excesivă în greutate

Întrerupe multe funcţii hormonale în organism care cauzează absenţa menstruaţiei.

 

7. Tumori ovariene

 

8. Tulburările de alimentaţie

Anorexia sau bulimia generează probleme la nivel hormonal care pot să deregleze ciclul menstrual.

 

9. Tulburări hormonale

De exemplu, sindromul ovarului polichistic poate să influenţeze menstruaţia. Sindromul ovarelor polichistice (polycystic ovarian syndrome - PCOS), cunoscut şi ca "boala ovarelor de porţelan" sau sindromul Stein Leventhal, este foarte răspândit în rândul populaţiei feminine, întâlnindu-se la 6% dintre femeile de vârstă fertilă, aflăm de la medicul ginecolog Teodora Dragu.

 

10. Efort fizic intens sau sport de perfoamanţă

Femeile care fac balet, alergări pe distanţe lungi sau gimnastică se pot confrunta adesea cu perioade fără menstruaţie.

 

11. Stres

Stresul poate să influenţeze activitatea hipotalamusului care controlează hormonii implicaţi în reglarea menstruaţiei. Rezultatul: menstruaţia absentă.
 
Nu ignora aceste tulburări ale menstruaţiei! Este recomandat să consulţi un medic ginecolog care în urma anamnezei şi a examenului ginecologic poate să te sfătuiască, să îţi recomanda eventual un tratament după o diagnosticare corectă a problemei cu care te confrunţi. Învinge-ţi teama şi jena de a merge la ginecolog! Sunt probleme cu care se poate confrunta fiecare femeie şi care necesită părerea medicului ginecolog, de aceea este indicat să mergi măcar o dată pe an la o consultaţie de rutină. 

 

Comentariile 1-50 din 90

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Loredana pe 24 Mar 2020, 15:40
    Nu mi- a venit menstruatia

    Buna ,am 19 ani si nu mi-a venit menstruatia timp de 5 luni ,nu sunt însărcinată și nici nu am simptome de sarcina .. Nu imi doresc o sarcina .... Cineva care ma poate ajuta cu un sfat .... Sunt foarte îngrijorată.....

    0
    0

  • Dinu Ionela pe 13 Feb 2020, 21:15
    Azi trebuia sa imi vina menstruatia

    Azi trebuia sa imi vina menstruatia dar nu a venit Si tot azi am facut si un test de sarcina si la fel negativ care este problema?

    0
    0

  • Cristina hotima pe 26 Ian 2020, 08:59
    Despre menopauza

    Buna am 51 de ani ultimul ciclu am avut in 6Octombrie anul trecut vreau sa stiu intrubla menopauza?Nu am senzati de greata sunt fumatoare

    0
    0

  • Guţu Elena pe 30 Dec 2019, 01:37
    Ciclu menstruaţie întrziere

    Buna ! Cine mă poate ajuta şi pe mine ? Au trecut 6 zile de cind nu apare meatruatia , luna tracuta a avut loc pe 24 deja este data de 30 nust ce sa ma fac , am facut 5 teste toate arata negativ , dar de la ultitima mestruatie nu am avut nici o relatie sexuală . Iltima relatie a fost cu pe 14 noiembrie dupa aceasta relatie ciclul la fel mia intrziat cu 5 zile . El a aparut respectiv iar acum deja sunt 6 si el tot nu apare . Am inceput sa pun in kg sinii miau crescut puţin dar nu înţeleg de ce . Vă rog frumos să mă ajutaţi !

    0
    0

  • maria pe 13 Mar 2018, 11:48
    menstruatie

    buna sunt maria am 24 de ani am doi copii o fetita de 2 ani si 7 luni si un baiat de 5 luni dupa ce am nascut baiatul mia venit ciclu doar o data in ianuarie a fost foarte abundent de atunci nu mia mai venit deloc am facut doua teste de sarcina si au iesit negative ar putea fi o sarcina?

    0
    0

  • Lenuta pe 15 Mai 2017, 11:09
    Buna,dupa o pauza de 1 an si jum.la varsta de 48 de ani venirea din nou a menstruatiei

    Sunt putin ingrijorata, care ar putea sa fie cauza?

    3
    0

  • ulian raluca georgiana pe 26 Oct 2016, 22:01
    Sunt oare insarcinata ?

    buna sunt raluca am 24 de ani si ma confrunt cu o situatie mai complicata la varsta de 20 de ani am avut o ntrerupere de sarcina la 21 de ani am ramas insarcinata din nou am dus sarcina pana la capat dar din pacate lam nascut mort din caza unui nod pe cordonul ombilical ...dupa asta la un an am inceput din nou sa incerc sa raman insarccinata imi doresc f mult si ma chinuiesc asa de un an si trei luni in timpul acesta amfost la medic am facut control am fac analize miau iesit bn ..miau dat progeffic cu omifin si niste pliculete care sa le folosesc 3 luni de zile .. dupa asta am fost iarasi la un specialist si miau spus ca am la ovarul stang un chist care are pereti grosi si poate fi din nastere si la celalant mai multe chisturi mititele si o ruptura de uter akm doua luni mia venit ciclu pe data de 21 ,, luna trecuta mia venit pe 23,,akm trebuia sami vina pe 23, 24 in mod normal am un ciclu menstrual regulat akm mia intarziat 3 zile oare sami fac griji????

    1
    0

  • izabele pe 25 Sep 2016, 12:41
    menstruatie

    buna , sunt un pic ingrijorata in privirea la menstruatie . am facut teste de sarcin si nus insarcinata . dar tot nu mia venit si am 2 copii ..

    0
    0

  • diana SIRITAN pe 20 Aug 2016, 09:28
    ciclu mestrual

    buna am 20 de zile deacuma decind astept sa mi se inceapa ciclu si nu mi se incepe mple cu mine am greturi ametali si plus la asta am dureri de ciclu dar nu mi se incepe rog frumos sami raspundeti ce poate sa se intimple cu mine

    0
    0

  • BADITA PETRONELA pe 8 Oct 2015, 13:30
    Intarzierea ciclului mensrtual

    Buna..sunt Petronela din Fetesti si n mia m-ai venit ciclul mensrtual din luna August..Am fost la un doctor Ginecolog si mia spus k am sarcina mica si nu se cunoaste..la ecograf..mi-a spus ca nu snt insarcinata..iar eu am greturi si stari de voma in fiecare zi..seara am arsuri..Va rog sa ami spuneti din ce cauza..ami antarzie..Va multumesc..

    0
    0

  • Alexandra pe 22 Iun 2015, 13:02
    Menstruatia

    Buna ziua De aproape 3 luni nu mi-a venit cilclul si sunt foarte ingrijorata, deoarce pana acum nu mi s-a mai intamplat acest lucru, prima data cand mi a venit ciclul a fost la varsta de 12 ani ,iar acum am 17 ani.De aproximativ 1 luna am niste scurgeri''branzoase'' un alb galbui si mirositor -_-.

    8
    3

  • nicoleta pe 14 Apr 2015, 19:00
    nu mi-a venit ciclu

    buna ziua am si eu o intrebare de vreo 2 luni nu imi vine ciclu regulat.luna trecuta m,a intarziat 2 zile acum mi,a trecut 2 zile si nu mi,a venit e vb de o posibila sarcina Nicoleta Teleorman (Mereni)dar vreau si un raspun rapid va rog

    6
    5

  • Anna pe 24 Nov 2014, 06:31
    Intarziere mare a menstruatiei

    Am 19 ani, m-am mutat in 11 septembrie din Romania in Anglia pentru studii. Anul asta mi-a venit stopul regulat. Ultima data mi-a venit in 21 septembrie si tot a fost normal, dar de atunci nu mi-a mai venit deloc. Ultima data cand am avut un contact sexual a fost in luna mai, deci sigur nu e de la asa ceva. Am fost la control ginecologic chiar inainte sa ajung in Anglia si nu am avut nici o problema. Care credeti ca este problema? ce sa fac?

    5
    0

  • Vika pe 13 Nov 2014, 11:22
    intirziere ciklu

    Sallut,am 27 ani,imi intirzie ciklu cu 5 zile,de 2 zile am dureri abdominale foarte mici,am facut test si imi arata negativ,am facut sex activ,dar nu a terminat in mine,din ce cauza poate sa fie?

    6
    0

  • gabriela pe 29 Oct 2014, 00:22
    ciclu

    sall nu mi a venit ciclul de o saptamana jumate am facut 3 texte si mi au iesit o linie la toate,dar dc nu mi vine ciclul

    13
    8

  • gabriela pe 29 Oct 2014, 00:22
    ciclu

    sall nu mi a venit ciclul de o saptamana jumate am facut 3 texte si mi au iesit o linie la toate,dar dc nu mi vine ciclul

    11
    0

  • diaconu pe 17 Oct 2014, 18:22
    minstruatie

    buna ma numesc ionela am 23 de ani si am probleme cu cilu numi vn regulat !! o data nu mia venit 9 lunii am fost la doctor mia dat anticoceptionale leam luat ami venea regulat dupa ce namai continuat numi mai venea acuma mia venit ultima data an iunie si nu mia mai venit pana acuma an octobrie nici acuma nu am transpir mult pe baza ormonala !!teste de gravidanta am facut toate negative!!! de la ce numi vn regulat??

    4
    0

  • natty pe 9 Oct 2014, 15:29
    intarzierea menstruatiei

    Buna ziua, am varsta de 46 de ani si nu mi a venit mentruatia de 2 luni ,si am dureri de spate ingrozitoare ,care este motivul ???? Mentionez ca in luna august am avut menstruatia normala si mi am facut si testul de sarcina si imi arata negativ . tot in luna am facut o extractie de dinti sa fie acesta si un motiv...ceea ce nu cred ...

    10
    1

  • ANA V pe 31 Mar 2014, 22:09
    intarzierea menstruatiei

    buna,ma confrunt cu o problema de intarziere a menstruatiei.specific faptul ca in 17 februarie am avut un contact sexual neprotejat,dar nu a ejaculat in mine.in data de 27 februarie mi-a venit menstruatie regulat iar din data de 17 februarie pana in prezent nu am mai avut nici un contact sexual.in 27 martie trebuia sa imi vina menstruatie dar nu a mai venit si prin urmare am o intarziere de 4 zile ceea ce nu mi s-a mai intamplat.este POSIBIL SA FIU INSARCINATA????????VA ROG UN RASPUNS CAT MAI REPEDE POSIBIL DEOARECE SUNT FOARTE INGRIJORATA.multumesc

    8
    3

  • nicu pe 15 Mar 2014, 10:55
    buna ziua ma poate ajuta si pe mn cineva

    buna ziua.prietena mea a avut probl cu intarzierea ciclului si cu chist a luat tratament si cat timp a luat tratament a mers normal cu ciclu dar dupa ce o terminat tratamentu ia mai venit odata ciclu normal dar acula are 3 luni de cand nu ia mai venit .ea nu este patrunsa 100% .este posibli sa fie insarcinata ? va multumesc

    12
    4

  • anonim pe 11 Mar 2014, 20:39
    intarzierea menstruatiei

    buna,in urma cu 3 luni am consultat un medic ginecolog in italia din cauza cosurilor si mia zis ca trebuie sa iau anticonceptionale pentru o perioada de timp.........prima si a doua luna ciclul mia venit regulat dar acum nu mi-a mai venit timp de trei luni si anticonceptionalele le iau si acum nu am facut nici o pauza.Imi puteti zice care este problema?teste de sarcina am facut 2 dar nimic...si ma simt putin ametita,sanii mi-au crescut surprinzator de mult si am pus 1 kg 2......nu stiu ce sa fac...sunt foarte nervoasa si isterica uneori...multumesc

    0
    3

  • Ioana pe 6 Feb 2014, 14:35
    menstruatie intarziata

    Am 11 ani , de luna trecuta mi-a venit ciclul si in aceasta luna a intarziat putin. Este normal acest lucru la inceput?

    15
    7

  • ionelia pe 5 Feb 2014, 22:54
    mestruatia

    buna am37 de ani si am 2 copii an ultimi 3 ani am avut antarzieri mari de ciclu cand ami vine cand nu mai vine cate 3 luni a m fost si la endocrinolog si mia spus ca nu am glanda am facut si un test pap ce as putea sa fac multumesc

    4
    5

  • alina bucur pe 1 Feb 2014, 11:47
    pobleme

    Buna ziua . am ipertiroida urmez un tratament tapazole 5 mg. si pentru palpitati inderal 40 mg. ,deltacortene si sa oprit menstruatia trebuia pe 28 ianuarie si au trecut 4 zile ce sa fac ca eu nu mai ramaneam insarcinata de 2 ani ca am avut sterilet si pana acum 2 ani dar lam scos si nu mai ramaneam insarcinata ca se poate intampla dar in rest aveam regulat dar putin 2 zile alta data 3 zile acum deloc un raspuns va rog

    10
    5

  • ionela pe 31 Ian 2014, 22:27
    menstruatia

    buna seara,eu am probleme cu menstruatia,din luna Mai 2013 am luat un tip de anticonceptionale pana in Noiembrie cand am mers la o alta vizita si ecografie ginecologica.Eu nu vad menstruatia din luna octombrie,am facut ,,teste'' peste ,,teste'' dar au avut rezultat pozitiv.oare motivul poate fi ca am trecut de la o pastila la alta, Sunt foarte ingrijorata

    3
    3

  • CHIRCA MARIA pe 31 Ian 2014, 14:02
    DESPRE MENSTRUATIE

    BUNA AM SI EU O RUGAMINTE SAMI DATI UN SFAT SAU O PARERE AM AVUT CICLU PE DATA DE 21 DEC SI URMA SAMI VINA PE DATA DE 21 IAN SI INCA NU MEA VENIT DAR AM FACUT UN TRATAMENT CU ANTIBIOTICE SI IBUFREN PTR DURERE DE MASELE AM LUAT AUGUMETIN AMPICILINA SI MAI MULTE SE POATE SA IMI INTARZIE CICLU DIN CAUZA ASTA SUNT DEJA 10 ZILE DE INTARZIERE

    6
    7

  • madalina pe 20 Ian 2014, 16:27
    mia intarziat ciclu 9 zile pana acum 4 luni de zile am luat anticonceptionale timp de 6 ani am facut 2 teste si au iesit negative de ce numi vine menstruatia va rog ajutatima

    mia intarizat ciclu 9 zile de 4 luni am intrerupt anticonceptionale pe care leam luat tipm de 6 ani pana acum nu mia intarziat ciclu ajutatima care ar fi motivul?

    22
    10

  • CARLA pe 5 Dec 2013, 16:15
    menstruatie intarziata

    BUNA ZIUA... AM MARE NEVOIE DE UN SFAT !! O LUNA MI-A VENIT MENSTRUATIA PE DATA DE 27 ... IN LUNA NOIEMBRIE TREBUIA SA IMI TOT PE 27... DAR MI-A INTARZIAT 8 ZILE ... ACUM 3 ZILE AM FACUT UN TEST SI A IESIT NEGATIV ! INAINTE SA FAC TESTUL AM AVUT NISTE DURERI MARI DE SANI... DAR ACUM NU PREA MAI AM MAI DELOC... SI TOT NU IMI VINE MENSTRUATIA !!! CE SA FAC??? SUNT DISPERATA !!!

    23
    13

  • ancuta pe 24 Nov 2013, 21:41
    intarzierea menstruatiei

    buna am si eu o problema cu menstruatia luna trecuta in octombrie am avut pe 22 si in septembrie pe 21 iar luna asta e deja 24 si inca nu mi.a venit mentionez ca am menstruatia neregulata si am facut sex neprotejat in ultimul timp. pana in luna septembrie am luat anticonceptionale atunci a fost ultima luna in care am luat si am citit ca si din cauza ca am intrerupt pastilele e posibil sa am probleme de genul voi ce credeti?

    35
    5

  • claudia pe 15 Nov 2013, 10:51
    vreau si eu un bebe

    buna ziua am si eu o rugamite am o fetita de 5 ani si asi vrea sa mai raman gravida dar ma chinu de un an de zili credeti ca ma puteti ajuta va rog frumos

    13
    8

  • Maria pe 6 Nov 2013, 00:29
    buna

    Buna fetelor vreau sa stiu si eu ce se intimpla nam avut niciodata ciclu regulat am avut un stres puternic acuma doua luni cu prietenul fac sex neprotejat pentru ca miedicul mia spus ca putine sanse am sa fiu insarcinata acum doua luni nuni mai vine ciclu si nam nici un semn am observat numai ca maninc mai putin si dorm mai mult cind fac dragoste ma doare parca e prima data in rest nam mai observat nimic schimbari

    6
    2

  • Cristina pe 30 Oct 2013, 12:42
    buna am o mica problema

    Mi-a venit ciclul doar o zi.Precizez am avut relatii protejate si am luat si niste fiole pentru direri de masea .Este ceva grav?

    11
    3

  • ALINA pe 23 Oct 2013, 16:30
    intarzaierea menstruatiei

    Buna ziua De aproape 4 zile nu mi-a venit cilclul si sunt foarte ingrijorata, deoarce pana acum nu mi s-a mai intamplat acest lucru, contacte sexuale nu am avut , dar am o scurgere alb-galbuie. Ma poate ajuta cinev cu problema mea?? Multumesc anticipat

    10
    3

  • simona pe 15 Oct 2013, 06:48
    menstruatie

    Buna, mi-a intarziat ciclu 3 saptamani, am greturi, ameteli, oboseala, si pofta de dulce. Am facut 5 teste si toate au fost negative. Am fost la medic si mi-a zis ca poate nu am sarcina, si imi da pastile pt pornirea ciclului. Se poate si asa? Sau sunt insarcinata? rog raspuns

    48
    7

  • elena pe 8 Sep 2013, 14:48
    intirzierea menstruatiei

    buna.am 45 de ani si am si eu acelasi probleme. de 2 luni nu am ciclu am facut 2 teste de sarcina si amindoua sint negative.am toate simtomele ca sint insarcinata .va rog frumos sami raspundeti

    41
    12

  • elena pe 8 Sep 2013, 14:48
    intirzierea menstruatiei

    buna.am 45 de ani si am si eu acelasi probleme. de 2 luni nu am ciclu am facut 2 teste de sarcina si amindoua sint negative.am toate simtomele ca sint insarcinata .va rog frumos sami raspundeti

    36
    16

  • maria cristina pe 3 Aug 2013, 22:16
    buna

    nu mia venit ciclu de 3 luni miam facut 20 de teste si mia esit negative dar primu test mia esit o linie normala si cea lalta mai invizibila si mi sa zis cam polysystyc ovarian desese poate sa fie din cauza asta as vrea un raspuns .va multumesc frumos

    23
    12

  • ionica pe 28 Iul 2013, 17:02
    intarzierea ciclului

    buna. fac sex neprotejat cu prietenul meu de 6 luni timp de 4 luni cm mi-a venit pe 25 luna trecuta mia venit pe 23 si acum am deja 5 zile intaziere, ma dor putin sanii si ma dor din cand in cand si ovarele. E posibil sa fiu insarcinata?

    20
    4

  • mirela pe 25 Iul 2013, 15:32
    intarzierea menstruatiei

    buna as avea si eu nevoie de putin ajutor-ultimul ciclu l-am avut in 20 iunie(prima zi)care a durat cam 5 zile pana in prezent nimic-dar nici nu par a avea simptome clare de sarcina insa am avut acum 10 zile o scurgere alba-galbuie mai groasa -daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns-multumesc

    43
    18

  • Eu..2013 pe 24 Iul 2013, 02:13
    de stiut...

    buna tuturor..vad ca majoritatea aveti problemele mele...si eu am probleme cu ciclul..imi intarzie si 3 luni..dar sa stiti k e f bun vinul rosu..am avut probleme si mi-a spus o batranica sa beau vin rosu si cum am baut cam o cana de vin ...nu a durat cateva ore si mi s-a pornit...asa k multa sanatatae tuturor

    4
    4

  • Cristina pe 20 Iul 2013, 16:21
    Intarzierea menstruatiei

    Buna. Am o problema care ma tot streseaza de doua zile . Mi-a intarziat ciclul . Am avut contact sexual neprotejat acum o saptamana iar de atunci folosim prezervativ. El nu a ejaculat inauntu , ci afara. Dar ma tot gandesc la lichidul preejaculator . Exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata? tin sa precizez ca acum o luna am luat pilula de a doua zi si atunci mi-a venit ciclul la 5 zile de la administrarea pastilelor . Apoi mi-a venit ciclu normal dar intr-o cantitate foarte mica. Iar acum ma doare burta ca si cand ar trebuii sa imi vina dar nimic . Nu am nici o senzatie de greata sau alte simptome care ar da de inteles ca as fi insarcinata. Voi face oricum un test de sarcina , dar cred ca sunt slabe sanse sa fiu . Deci , oare ce se intampla?

    13
    6

  • madalina pe 17 Iul 2013, 11:32
    Probleme menstruale

    Am 15 ani si nu stiu ce se intampla nu mia mai venit menstruatia de aproape 4 luni ! Nu am greturi,ameteli...nu mie pofta..nu stiu ce sa fac sunt ingrijorata . ultimul contact sexual a fost neprotejat ..Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Multumesc .

    25
    8

  • bianca pe 11 Iul 2013, 15:20
    intarzierea menstruatiei

    salut! vreau sa va spun ca mi-a intarziat ciclul 1 luna ! nu am avut relatii sexuale niciodata si totusi sunt foarte ingrijorata ! ce pot sa fac ! va rog ajutati-ma !

    7
    8

  • andreea pe 1 Iul 2013, 18:08
    intarzaierea menstruatiei

    buna .am si eu o problema ,trebuia sa imi vina de vreo 5 zile si nu mi a venit inca ,ultima data cand am avut rel sexuale a fost luna trecuta pe 29 30 pe 26 imi venise ,dar nu si a dat drumu in mine ,dar eu am o problema pentru ca de vreo 2 luni am o scurgere urat mirositoare am crezut ca e de la anticonceptionale si le am intrerupt am facut si spala turi cu vreo saptamana inainte sa mi vina sa fi dereglat si asta ciclul?eu cu iubitu meu nu am mai avut relatii pentru ca ma durea si asa am luat o pauza doar ca luna trecuta am mai avut dar v am zis nu a ejaculat in mine care sa fie problema va rog sa ma ajutati

    17
    6

  • diana pe 11 Apr 2013, 14:42
    intarzierea ciclului

    am avut ciclu regulat pana in luna martie si din martie nu am luat anticonceptionale dar aceasta luna nu am avut contact sexual si de pe 6 aprilie nu mia venit pana azi 12 este posibil sa fiu insarcinata nu am simptome de sarcina

    22
    2

  • diana pe 11 Apr 2013, 14:09
    intarzierea ciclului

    am avut ciclu regulat pana in luna martie si din martie nu am luat anticonceptionale dar aceasta luna nu am avut contact sexual si de pe 6 aprilie nu mia venit pana azi 12 este posibil sa fiu insarcinata nu am simptome de sarcina

    5
    3

  • boca giorgiana pe 24 Feb 2013, 02:05
    nu mia venit cuclu menstrual de 2 luni.

    buna eu sunt giorgiana am 17 ani si miam inceput viata sexuala la vasta de 15 ani. eu amfost internata in spital acum 2 luni cu o infectie vaginala. dupa ce am esit din spital trbuia sa imi vina mensruatie. dar nu imi este rau am o stare de somnolenta si sunt din ce in ce mai stresata. eu tin sa cred ca sunt insarcinata dar nustiu daca e posibil. e normal ca am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu si nu neam protejat. Dumneavoastra ce considerati ca se poate a fi o intarziere a mesnsrtuatiei din cauza infectiei la ovara. si din cauza secretilor vaginali de culoare alba si urat mirositoare sau este posibil o sarcina. Va rog datimi un sfat. pt ca mie frica sa fac un test de sarcina. pt ca arinti mei nu sunt deacord cu un copil la vasta asta. va multumesc frumos.

    1
    2

  • geo pe 10 Feb 2013, 10:15
    nu mi-a venit menstruatia

    ma poate ajuta cineva..nu mi-a intarziat ciclul 5 zile si nu stiu din ce cauza...am avut contact sexual cu iubitul dar nu si-a dat drumul in mn....as putea face un tst de sarcina?sau s mai ast cateva zile...stiu k testul se face la o saptamana dupa intarzierea ciclului.ast un rasp va rog sunt f ingrijorata.

    25
    22

  • andreea pe 30 Ian 2013, 16:01
    menstruatie lipsa

    care poate sa ma ajute si pe mine cu un sfat.am 20 ani si nu mai mai venit mentruatia de aproape un an.nu sunt insarcinata si la doctor mie frica sa merg.ceva pareri?

    25
    5

  • dady pe 26 Ian 2013, 23:14
    nu mia venit menstruatia

    cine ma poate ajuta si pe mine am un baietel de 19 luni lam alaptat pana acu o luna la doua luni dupa ce am nascut am avut menstruatia normala si regulat acu dupa ce lam alaptat nu mia venit sa mai intamplat cuiva asa ceva sau posibil sa fie o sarcina?

    9
    8
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod