Ghidul zonelor erogene

Barbatii par a fi talentati si experimentati atunci cand vine vorba de viata intima, in special ca visul lor este acela ca o femeie sa aiba initiativa in dormitor (cu toate ca le este foarte greu sa accepte acest lucru).
Ati fi surprinsi sa aflati ca majoritatea barbatilor nu vorbesc despre dorintele proprii, deoarece sunt destul de siguri ca: "tu esti persoana care le cunoaste toate secretele".

In aceasta privinta va fi curios de aflat ca un barbat are propriile sale puncte fierbinti si acesta va deveni ghidul tau in aflarea secretelor corpului lui.


Capul  

Bineinteles, nu ii vei rata buzele si limba. Acolo va incepe un preludiu cu saruturi blande si dulci sau apasate si pasionale. O alta parte sensibila a capului o reprezinta urechile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ii daruiesti saruturi si muscaturi usoare si delicate pe loburile urechilor, soptindu-i fantezii frumoase pentru a-i face placere. Nu uita de sprancene, ochi si gene. Un efect mai mare il poti obtine daca te joci cu degetele prin parul lui ca atunci cand iti mangai pisica pufoasa.


Gatul

Gatul lui este foarte receptiv la saruturi, atingeri si muscaturi.
Cel mai important lucru de retinut este ca gatul lui nu este locul cel mai potrivit pentru a-ti pune unghiile la treaba. Va trebui sa te folosesti de buricele degetelor si de maini, fara insa a provoca gadilaturi. Aceasta regula trebuie aplicata de asemenea si altor parti ale corpului sau.


Pieptul

Multe femei considera ca mangaierea pieptului unui barbat este foarte excitanta. Atinge-i sfarcurile. Bineinteles, sfarcurile lui nu sunt la fel de sensibile ca si cele ale unei femei. Le poti mangaia cu limba sau poti sa le acoperi cu mana, atingandu-le ca pe niste bilute mici. Partenerul tau te va instiinta cu siguranta daca se vor intari, suspinand sau gemand. Esti pe calea cea buna!


Spatele

Poate fi chiar placut, daca iti vei trece degetele sau chiar si unghiile pe spatele lui.
Dar poate fi si mai placut daca atingi un loc secret care este ascuns exact in mijlocul umerilor sai. Poti saruta sau linge, musca si poti face orice iti sugereaza fantezia ta. Nu fi prea indulgenta cu fundul lui: palmuieste-l si ciupeste-l putin, acest lucru revitalizandu-l. Cuibareste-ti abdomenul pe fesele lui, pe coapse si vei vedea cum se infierbanta. Ii poti trezi simturile chiar fara a-i atinge organele genitale.


Abdomenul

Acesta este o parte nedefinita a corpului atunci cand vine vorba de trezire sexuala, cu toate ca poti schimba acest lucru, daca il vei mangaia de la buric pana la zona pubiana, unde poti zabovi un timp – acest lucru ii va inteti excitarea. Poti de asemenea, sa ii saruti buricul pentru a provoca senzatii mai patrunzatoare.


Mainile si picioarele

Lasa-ti degetele sau limba sa alunece printe degetele lui.
Tine minte ca fiecare bucatica din corpul lui are nevoie de atingerea ta, inclusiv gamba si picioarele. Mangaierile gentile il pot face sa experimenteze senzatii de extaz.


Organele genitale

Scrotul si penisul lui sunt cele mai sensibile zone erogene. Poti sa iei foarte usor scrotul in mana si sa-l masezi usor. Fii foarte atent(a) sa nu provoci durere in aceasta zona. Cea mai buna metoda de a-i mangaia penisul este cu miscari ritmice pe lungime. Poti sa iei penisul in mana sau intre degetele facute cerc. Un bun lubrifiant de la magazinul de jucarii erotice va imbunatati situatia. Orice barbat poate fi stimulat foarte repede daca mangai penisul cu limba de-a lungul acestuia, de la scrot catre varf. Buzele tale, limba si degetele pot face totul exact asa cum si-a imaginat in fantezie.


Anusul

Multe femei incearca sa ocoleasca aceasta zona delicata, deoarece nu o vad ca fiind o zona erogena.
Mangaieri ale prostatei, situata la cativa centimentri in interiorul anusului, sunt deosebit de placute mai ales daca folositi foarte mult lubrifiant.

Daca nu va simtiti in largul vostru cu acest gen de stimulare, puteti folosi o jucarie anala care este conceputa sa alunece usor in anusul lui si sa exercite o presiune usoara a prostatei.

Articol realizat de www.loveisland.ro
 

Comentarii (28)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andre pe 24 Apr 2010, 12:58
    cum sa scap de rusine?

    stiu ca partenerului meu i-ar face placere sa fac chestiile astea...dar mi-e rusine...cum sa scap d rusine.....?chiar vr sa se simta si el bine

    3
    0

  • Delly pe 17 Apr 2010, 01:54
    Alian jalal

    Doamne... alian jalal.. pe ce lume traiesti?

    2
    0

  • cris pe 2 Mar 2010, 14:58
    si eu sunt de aceeasi parere

    Dragelor, poate ca ar trebui sa lasam un barbat sa isi exprime parerea despre ce simte cand ii este stimulata zona anusului. Indiferent daca atingerile pe care le faceti sunt cu degetele, sau, cum procedez eu, cu limba, regula de aur este o FOARTE BUNA IGIENA in zona respectiva. Am incercat tot ce se putea incerca in materie, credeti-ma, are cele mai puternice reactii si il duc in cel mai mare extaz cand ii stimulez zona cu pricina. Iubirea e foarte importanta intr-un astfel de proces. Nu ma intelegeti gresit, nu este o dovada de iubire in sens rigid, dar placerea e mai mare - pentru amandoi - cand o astfel de actiune e ghidata de sentimente si de altruism. Nu radeti, da, chiar altruism. Stiti ca ii face placere, ca il duceti in extaz. Daca raspunde afectiunii dumneavoastra, in cele mai variate feluri, nu numai sexual, de ce sa nu o faceti? Cu introdusul de obiecte in anusul lui, nu va inchipuiti ca e ca la sexul anal, cand intra tot penisul in anusul partenerei sau partenerului ( dupa orientarea sexuala). E sufiecient sa bagi doar varful obiectului respectiv, cat sa ii stimuleze prostata, adica bucatica aceea de carne si piele dintre anus si testicule. Fetelor mai rusinoase: va asigur ca iubitul vostru nu va gandi despre voi " e o curva", ci va aprecia ca va dati interesul sa il faceti sa se simta bine. Aveam si eu aceeasi problema candva. Roberto, ma bucur ca esti de aceeasi parere ca si mine. Iar doamna/ domnule care nu sunteti de acord cu acest subiect, de ce v-ati dat interesul sa il cititi si sa mai postati si comentariu daca tot nu va place? Nu credeti ca e snob si pervers?

    3
    0

  • roberto pe 8 Iun 2009, 19:24
    e misto

    E ceva de minune.Nu sunt homo dar imi place.Am incercat cu sotia si e o placere imensa.

    2
    2

  • dely pe 12 Mai 2009, 00:55
    thare

    am incercat faza q anusul merge e chiar tare...

    2
    0

  • dely pe 12 Mai 2009, 00:43
    extaz

    un deget introdus in anusul lui e ceva fantastic

    1
    0

  • viki pe 23 Apr 2009, 07:56
    mijto artikol dar...

    unele chestii le mai jtiam ji eu,chiar j partea cu anusul...dar nu cred ca o voi incerca vreodata.

    1
    0

  • gabriela pe 19 Apr 2008, 12:16
    Hmm...

    I wanna try this!!!

    1
    0

  • bubulina pe 17 Ian 2008, 01:16
    Yumi

    Get a rooooom!!!!!!!!!!!

    1
    1

  • EDY pe 4 Ian 2008, 02:29
    03.01.2008

    Exceptional!! Am incercat...;)

    2
    0

  • miha pe 15 Dec 2007, 22:51

    Aveti dreptate am experimentat aproape toate mangaierile descrise ... E super! Va recomand sa incercati!

    2
    0

  • Ari pe 15 Dec 2007, 18:08
    Da asa e

    Am incercat aproape toate cele de mai sus cu iubitul meu in afara de zona anusului, dar ne-am propus sa o facem si pe asta. Suntem foarte deschisi in pat ceea ce a foarte bine.

    1
    0

  • rodi89 pe 10 Dec 2007, 16:06
    Foarte adevarat

    Aveti dreptate, dar daca e o fata mai rusinoasa ce poata sa faca? O sa incerc cu iubitul meu si dupa o sa va spun cum mi-a mers...ok

    2
    0

  • me pe 21 Nov 2007, 15:47
    un lucru adevarat

    intradevar tot ce ati scris in acest articol e adevarat.Tuturor barbatilor le plac aceste lucruri si chiar le cer chiar daca partenera nu se gandeste sa le faca.Asa ca fetelor eu zik sa va ganditi sa aplicati toate sfaturile ininte sa vi le ceara pt ca o sa-i surprindeti

    1
    0

  • ana-maria pe 8 Nov 2007, 20:31
    f bine...sunt de acord

    eu sunt de acord cu tot ce ati mentionat mai sus...si toata lumea ar vrea sa experimenteze,dar poate nu au suficient curaj.nu este nimic iesit din comun si chiar daca multi nu recunosc au experimentat totul sau poate chiar mai mult....:*

    1
    0

  • sexy back pe 31 Oct 2007, 23:04
    OK!........dar putin exagerat

    sunt de acord cu cele mentionate...Si eu am un iubitel,care ar vrea sa experimentam o parte din lucrurile mentionate sus,mai putin ulimul punct.Nu cred k lui i-ar face placere si sincer nici mie nu mi-ar placea!

    1
    0

  • alyce pe 24 Oct 2007, 01:04

    Ceea ce scrie aici este foarte adevarat>

    3
    0

  • eu sunt pe 15 Oct 2007, 14:46
    fetelor invatati din ce scrie aici!

    E un articol bun pentru fete.Spun asta deoarece unele nu stiu cum sa ne excite si se mira de ce le parasim (stiu o relatie nu se bazeaza numai pe sex dar de multe ori asa e mai ales cand nu e o legatura asa puternica intre parteneri si oricum e o relatie de scurta durata).Da nu ne spuneti si zonele erogene ale femeilor? Astea ma intereseaza pe mine.

    2
    0

  • milimona pe 13 Oct 2007, 15:45
    mesaj

    pai,vreau si eu...

    1
    1

  • paula pe 13 Oct 2007, 10:00
    mda.....:)

    exact asa mi-am cucerit prietenul...cel mai frumos si placut lucru care poate exista....sa-l faci fericit pe cel de langa tine....!

    2
    0

  • alisia pe 10 Oct 2007, 15:37
    cand 2 oameni se iubesc cu adevarat dragostea nu are bariere.

    daca 2 oameni se iubesc cu adevarat pot face orice in pat atata timp cat nu stie nimeni.nu conteaza de cat timp sunt casatoriti , vor face orice ptr a placea unul altuia. dar nu sunt de acord cu anusul barbatului- suna prea homosexual.

    1
    0

  • Luna pe 5 Oct 2007, 12:05
    Educatie sexuala

    Este un articol educativ-informativ pentru cei deschisi la informare in ceea ce priveste viata sexuala. A fi informat nu inseamna ca si faci anumite lucruri, asta e o greseala de perceptie a celor care cred ca cei care se informeaza legat de aspectul sexual al vietii lor sunt cei "care fac prostii...prostii pe care nu le fac nici animalele". Ce greseala! Tocmai cei neinformati comit greseli, unele ireparabile. Fiecare om decide pentru sanatatea mintii si corpului sau si asta inseamna sa se se informeze. E greu sa convingi totusi oamenii care au deja anumite mentalitati. Ar fi minunat ca majoritatea tinerilor sa se informeze a.i. sa nu ajunga in situatii limita (vezi cazuri in care fetele ajung sa aibe sarcini evoluate si sa nu mai poata face nimic pt ca ele habar nu aveau ce inseamna contraceptia).

    2
    0

  • alian jalal pe 4 Oct 2007, 18:24

    nu i-mi place articolul . eu consider ca invatati tineretul la prostii [asa ceva nici animalele nu fac]

    1
    3

  • blue angel pe 4 Oct 2007, 15:42
    hihihi

    articolul e bun,dar fiecare fata trebuie sa incerce sa experimenteze incet,incet fiecare parte a corpului partenerului...

    2
    0

  • solange pe 4 Oct 2007, 12:28
    te contrazic

    il contrazic pe cel care a scris comentariul de mai sus. sotului meu ii face mare placere excitarea prostatei si asta nu-l face deloc homosexual. este chiar un mascul in toata regula fascinat de femei. ii place doar cand il excit eu. de fapt, homosexualii reusesc sa aiba satisfactie sexuala tocmai pt ca excitatia prostatei duce la senzatii extrem de placute, uneori putand provoca pana si ejacularea. este foarte important ca femeia sa nu aiba unghii lungi sau colturi si sa fie folosit un lubrifiant. asa ca, doamnelor, incercati dar fi ti foarte atente la reactiile partenerilor vostri. incepeti intai prin atingerea usoara si "accidentala" a anusului. apoi avansati cu rabdare pana el isi va da seama ce vreti sa-i faceti si ca nu doare deloc ba chiar e foarte excitant. spor!

    1
    0

  • ana pe 3 Oct 2007, 20:11
    aaaa....

    chiar ..partea ultima nu cred ca i-ar place la nici un barbat , exceptie fiind homosexualii..sunt de acord cu nedumerire

    1
    1

  • luminita pe 3 Oct 2007, 17:31
    nedumerire?

    ultima parte a articolului,oare nu se vor simtii lezati,ca sa zic asa,cu aceasta mangaiere a prostatei?,mie sincer,imi este cam teama de reactia pe care ar putea sa o aibe.cu multumire.

    1
    0

  • gyca pe 3 Oct 2007, 13:35
    intrebare

    am o parere foarte buna despre articolul dnv.dar ar fi si mai bine sa ne spuneti si invers ce ar trebuii sa faca barbatii ca o femeie sa se simta bine cum sa-i descopere punctul g mersi va pup .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod