Modă. Cele mai interesante costume de baie ale vedetelor

Beyonce s-a inspirat din stilul boho-chic, purtând un costum alb croşetat, dintr-o singură piesă, pe care l-a asortat cu o pălările masivă de culoare albastră.
Starurile de la Hollywood sunt primele care pun în aplicare toate noutăţile şi tendinţele în materie de modă. Iar în ceea ce priveşte costumele de baie purtate în acest sezon, vedetele s-au inspirat din temele principale ale anului.

Cea mai importantă dintre acestea este inspiraţia oferită de stilul boho-chic, care aduce în prim-plan costumele croşetate, pe cele albe şi romantice. Beyonce a fost printre primele vedete care a purtat un astfel de costum de baie, foarte sexy, realizat dintr-o singură piesă.

Stilul retro şi inspiraţia anilor '70 şi-a făcut simţită prezenţa şi în ceea ce priveşte costumele de baie. Staruri precum Taylor Swift sau supermodelul Gigi Hadid au încercat deja costumele de baie cu slipi retro, cu talie înaltă.

Nuanţele neon se numără de asemenea printre trendurile acestei veri în materie de costume de baie. Actriţa Demi Lovato şi cântăreaţa Britney Spears sunt câteva dintre starurile care au optat pentru culori puternice în această vară.

Imprimeurile, franjurile şi costumele cu volane sunt alte elemente esenţiale pentru moda costumelor de baie din acest an în rândul starurilor de la Hollywood.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod