Costume de baie in functie de silueta

Te panicheaza fotografiile vedetelor de la Hollywood care arata senzational in costum de baie? Iti este teama sa-ti "scoti formele in lume" pentru ca ai cam luat proportii?
Te panicheaza fotografiile vedetelor de la Hollywood care arata senzational in costum de baie?

Iti este teama sa-ti "scoti formele in lume" pentru ca ai cam luat proportii? Nu ai incredere in tine?

Ai impresia ca te poti imbraca cu orice, mai putin cu un costum de baie?

Ei bine, sfaturile stilistilor ar trebui sa te linisteasca pentru ca ei iti sugereaza sa-ti achizitionezi un costum de baie care sa te avantajeze din punctul de vedere al tinutei, pentru ca exista o multitudine de modele si, in plus, iti dezvaluie si care sunt cele mai potrivite, in functie de cum arati.

Mai apoi, alegerea este a ta...

Esti mica de inaltime?


Nu-i nicio problema pentru ca acest "mic defect" care te face extrem de nefericita si nesigura pe tine are o rezolvare in cel mai apropiat magazin de profil. Exista cel putin doua categorii de costume de baie pe care poti sa mizezi fara sa-ti fie teama ca o sa arati penibil pe plaja sau la piscina.

Poti sa alegi modelul in doua piese, in dungi verticale, care produc un efect la nivel optic de senzatie.

Daca totusi mergi pe ideea unui costum de baie intreg, specialistii iti recomanda unul decoltat, in asa fel incat toata atentia sa cada pe partea superioara si, in acelasi timp, sa reusesti prin tinuta ta un echilibru al proportiilor.

Ai silueta androgina...


Sa nu cumva sa-ti treaca prin cap sa folosesti... costumul de baie al iubitului tau. In cazul tau, al femeii fara forme, cele mai potrivite costume de baie sunt cele care iti pun in valoare feminitatea si inspira acest lucru. Asadar, este perfect daca folosesti costume de baie cu imprimeuri florale, piese cu volane si in culori vii, pline de prospetime. Evident ca in acest caz detaliile feminine trebuie sa faca legea in outfit-ul tau si, in plus, nu uita de accesorii: fluturasi, buburuze, elefantei, gargarite.

Natura a fost generoasa cu tine si ti-a dat de toate...


... si, pe deasupra, esti si bine proportionata? Daca te incadrezi in aceasta categorie este simplu. Poti folosi orice model de costum de baie, insa sfatul stilistilor este sa alegi acel model care-ti pune in evidenta formele. Aici costumul de baie trebuie sa fie accesoriul care te ajuta sa iesi in evidenta. In concluzie, alege o piesa cu stil, glamour, o piesa in care este obligatoriu sa investesti.

Silueta in forma de para iti da batai de cap


In acest caz este obligatoriu sa canalizezi toata atentia celor care te privesc in partea superioara. In consecinta este indicat sa alegi un costum de baie pe care sa fie aplicate volanase sau, daca nu-ti plac acestea, alege unul in doua culori, partea superioara fiind evidentiata de nuante vii, puternice.

Ai bustul generos...


Aici ai, de asemenea, doua optiuni perfect valabile. Daca mergi pe un model intreg, fii sigura ca acesta nu are bretele sau are numai pe un singur umar. Daca optezi pentru unul in doua piese, cupele sutienului trebuie sa acopere cat mai mult, iar slipul sa fie cat se poate de decoltat.

Esti plinuta, ce sa faci?


Aici solutia este clara. Alege un costum de baie in culori inchise (negrul este perfect), cat mai putin decoltat atat in partea superioara, cat si in cea de jos. Daca te gandesti la un model, singurul acceptat in acest caz este cel cu dungi verticale.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ella pe 10 Aug 2010, 21:41
    costum de baie

    Ma scuzati dar costumul de la categoria "Esti mica de inaltime" nu are dungi verticale ci orizontale din cate vad eu.Si nici fata din poza nu pare prea mica de inaltime.Daca esti mica de inaltime si ai si sani mici ce trebuie sa porti?Precizez ca fundul este in regula pe undeva pe la 89cm.Silueta nu arata rau dar ma deranjeaza ca nu am idei.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod