Cizmele transparente ultimul trend în materie de încălţăminte

De la umbrele de ploaie şi hainele transparente, designerii au mers mai departe şi au realizat cizmele transparente.
De la umbrele de ploaie şi hainele transparente, designerii au mers mai departe şi au realizat cizmele transparente. Chiar dacă la prima vedere nu ţi se pare că aceste accesorii ţi-ar putea crea un outfit stilish, lasă-mă să te contrazic.

Alternativa faimoaselor cizme de cauciuc, aceste noi găselniţe în materie de fashion te ajută să-ţi creezi o imagine altfel, nonconformistă şi, de ce nu, sexy.

Poţi alege modele uni sau poţi merge mai departe, preferând piesele imprimate cu buline, floricele sau chiar animal print. În funcţie de piesele vestimentare pe care le alegi, de personalitatea ta sau de momentul zilei în care alegi să le iei, cizmele transparente te pot scoate din cotidian, plasându-te astfel în topul celor mai bine... încălţate femei în acest sezon.

Modelele propuse de designerii sunt multiple: le poţi alege pe cele lungi, peste genunchi - care pot fi combinate perfect u o fustă scurtă sau cu o pereche de pantaloni scurţi şi cu un cardigan gros pe deasupra - sau poti alege varianta până la gleznă - care poate fi purtată cu jeansi, colanţi sau pantalonii pană, recomandaţi în acest sezon.

Dacă preferi piesele vestimentare glamour, poţi alege o pereche de astfel de încălţări cu toc.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sarah pe 7 Nov 2010, 19:25
    pt florentina

    iti poti confectiona singura din pungi de plastic sau pet-uri... o sa fii extrem de sexi

    0
    0

  • florentina pe 7 Nov 2010, 18:40
    de unde?

    de unde imi pot achizitiona o astfel de pereche de cizme?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod