Ce culori vor fi în tendințe în 2018

Încă încercăm să ne gândim cum să integrăm culoarea din acest an, greenery, în vestimentația noastră, însă nu e niciodată prea devreme să analizăm ce culori vor fi în tendințe anul viitor. Tendințele în 2018 au fost deja prezentate de către Institutul Pantone Color, la show-ul International Home + Housewares, de către directorul executiv, Leatrice Eiseman. Iată despre ce este vorba!

Vrei să știi ce culori sunt la modă anul viitor? Iată tendințele în 2018!


Culorile metalice pe care le cunoaștem sunt clasice, însă au tranziționat către o zonă mai neutră, după cum a spus Eiseman. Aceasta prezice și o tendință către irizare, deoarece ochiul uman nu poate evita deloc culorile perlate sau translucide.

O altă tendință din 2018 va include o tranziție către culorile intense, trecând de la pastelurile la modă în ultima perioadă de timp. Iar aceasta este o veste bună pentru toate persoanele care iubesc culorile strălucitoare.
Culorile intense par a fi modalitatea perfectă de scoatere în evidență a stilului nostru intens de viață și a proceselor de gândire de zi cu zi. Mai jos, poți regăsi cele 8 palete pe care te poți aștepta să le vezi anul viitor.

1. Resourceful


Această paletă este alcătuită din culori complementare  de albastru și portocaliu. Aceasta este o combinație destul de interesantă de culoare, mixând tonuri calde și reci, pe care nu poți evita să le privești.

2. Verdure


Culorile vegetale, cum ar fi verde-țelină, sunt combinate cu movuri asemănătoare celor de la fructele de pădure și albastru în paleta aceasta.

3. Playful


Gândește-te la filmul Minions. Galben luminos și alte culori distractive se reunesc pentru această schemă de culori.


4. Discretion


Această paletă este alter ego-ul paletei Playful. Culorile subtile, cum ar fi Elderberry și Hawthorne Rose, oferă un nou sentiment de putere. Rozul a dezvoltat o putere mai mare decât în trecut.

5. Far-fetched


Culorile calde și pământii, cum ar fi Cornsilk Yellow, se amestecă împreună cu tonurile roșii.

6. Intricacy


Aceasta este o paletă de tonuri metalice neutre, cu accente dramatice precum Holly Berry Red și galben-sulf.

7. Intensity


Acesta este un amestec eclectic de culori care evocă un sentiment de forță, putere și sofisticare, toate echilibrate cu negru și auriu.

8. TECH-nique


Este vorba de culori strălucitoare precum turcoaz, roz și purpuriu. Această paletă prezintă nuanțele care par să strălucească din interior.
iulia-mirica
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tina pe 13 Feb 2018, 16:31
    Intensity

    Intotdeauna am fost fascinata de negru combinat cu auriu. Am o gramada de haine care contin aceste culori. Ma bucur ca vor fi la moda deoarece le mai port si pe cele mai vechi. Totdata am gasit si pe acest site https://brandcircus.ro/ destul de multe haine care contin culorile negru si auriu. Cred ca am sa incep sa fac cateva achizitii noi daca tot vor fi la moda :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod