Brandswalk 2008

Ieri seara, 12 martie 2008, la centrul comercial Bucuresti Mall, a fost organizata o prezentare de moda a pieselor de rezistenta din colectiile brand-urilor gazduite de aceasta locatie.

Ieri seara, 12 martie 2008, la centrul comercial Bucuresti Mall, a fost organizata o prezentare de moda a pieselor de rezistenta din colectiile brand-urilor gazduite de aceasta locatie. Prezentatorul evenimentului a fost Daniel Buzdugan. Piesa de rezistenta a fiecarui brand a fost prezentata de cate o vedeta din showbizz-ul autohton. Printre acestea s-au numarat: Monica Columbeanu, Simona Patruleasa, bebelusele Oana si Delia, Ilinca Vandici, Andreea Spataru si Alina Gheorghe. Directorul festivalului a fost criticul de moda Alin Galatescu.

Esprit

Prima colectie prezentata a fost cea a brand-ului Esprit. Linia "Woman Casual" pune la dispozitia clientelor o combinatie de influente din decadele trecute si elemente futuriste electrizante. Principala sursa de inspiratie a fost stilul docherilor anilor '60, cu jachete in croieli largi, pantaloni drepti din bumbac si panza.

Vedeta colectiei a fost bebelusa Oana, care a purtat o pereche de pantaloni negri, o camasa rosie, toate aceasta tinuta fiind completata de o geanta neagra supradimensionata, foarte la moda si in acest sezon.

Aldo

Pentru sezonul primavara-vara 2008, Aldo propune o reintoarcere la simplitate, prin materiale, culori si modele naturale. Colectia este inspirata din natura, din arhitectura si cultura internationala veche. Din punct de vedere al texturii, putem spune ca piesele au fost realizate din materiale foarte usoare.

Cromatica este compusa din nuante de bej, crem si o varietate de culori pastelate cum sunt albastrul, galbenul lamaie sau movul. In ceea ce priveste incaltamintea, Aldo propune botul rotund la pantofi, cu barete pe gleze si tocuri mai groase decat in colectiile precedente.

Pentru barbati, Aldo aduce in prim plan accesorii precum butonii metalici, cravatele subtiri, in culoarea la moda a acestui sezon - griul, toate acestea fiind regasite in linia Old Hollywood Glamour. Un alt accesoriu care nu trebuie neglijat este ceasul, care, de aceasta data, capata o dimensiune impresionanta, iar palariile sunt un must-have in conceptia celor de la Aldo.

Acest brand a fost reprezentat de Gina Pistol, care a purtat o rochie alba sport, accesorizata cu o palarie alba, o centura aurie si omniprezenta geanta supradimensionata, de aceasta data alba.

Olsen

Acest brand vine in intampinarea primaverii si propune cinci teme diferite:

Springtime veatimentatia din aceasta linie este foarte potrivita pentru primavara, aducandu-ti aminte de acest anotimp prin culori cum ar fi turcoazul, bronzul, rozul sau lamaiul.

New Africa iti pune la dispozitie o serie de produse numai bune de purtat in timpul unei excursii in inima Savanei, cu tinute confortabile si extrem de stylish, care incearca sa readuca in lumina refletoarelor look-ul retro.

City Safari readuce in atentie stilul Empire, propunand o gama de produse care merg de la romantic la provocator.

Easy Living este o linie reprezentata de tinute casual, in care printurile fanteziste, tricotajele de bumbac si casmir sunt vedetele acestui sezon. Aici se intalnesc nuante inchise, tricotaje din casmir si bumbac.

Pentru barbati, Olsen propune Cool Chic, o tinuta office in stilul masculin al anilor '60.

Daca vorbim despre accesorii, Olsen propune posetele plic, dar si pe cele supradimensionate. De asemenea, raman in actualitate curelele care evidentiaza talia si esarfele viu colorate din tesaturi naturale. Vedele care au defilat pentru Olsen au fost Andreea Spataru si Ilinca Vandici.

Springfield

Intreaga colectie respecta stilul minimalist al anilor '60 si look-ul natural si indraznet al anilor '70 si '80, care se combina intr-o vestimentatie confortabila si plina de culoare.

Linia Springfield pentru femei propune o imagine ultra-feminina si foarte usor de purtat. Propunerile sunt rochiile, fustele si pantalonii scurti, must-have-uri in orice garderoba.

Nu trebuie ignorate tinutele de seara care amintesc de stilul anilor '80. Accesoriile, esarfe, coliere, bratari, curele si gentile de toate dimensiunile pun in valoare stilul independent al femeii, in versiunea Springfield.

Pentru barbati, acest brand propune piese vestimentare potrivite pentru persoanele cu spiritul liber si personalitate puternica. Reprezentanta acestui brand a fost Andreea Spataru.

Bray Suite Anthology

Bray propune in acest sezon luxul. Alaturi de linia Bray Steve Alan, pe podiumul de la Brandswalk, au fost prezentate o serie de articole exclusive produse de Einstein. Printre acestea, se pot numara 525, BSA, Sexy Woman sau Absolut Joy. Acestea sunt foarte usor de recunoscut, fiind create in perfectul stil italian. Brand-ul Einstein a semnat vestimentatia ultimului film al lui Silvester Stalone, "John". Reprezentanta acestui brand a fost Simona Patruleasa.

Debenhams

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, Debenhams propune pentru sezonul primavara-vara 2008, look-ul neconventional, culori indraznete, atingeri delicate. O multitudine de staruri hollywoodiene si nu numai au ales sa poarte creatiile celor trei designeri reuniti sub marca Debenhams. Printre acestea pot fi amintite: Kylie Minogue, Madonna, Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Nicole Kidman sau Ronan Keating.

Pentru barbati, aceasta casa propune trei stiluri: Riviera Urbana este o combinatie a tendintelor anilor '50 cu tinutele city-smart in culori de alb, negru si nuante usoare de gri, cu accente puternice de orange si verde.

Chic Festival propune camasi din bumbac in culori reci si neutre, care sunt accesorizate cu esarfe subtiri si bijuterii discrete.

Rock Pop, cultura punk, hip-hop si atingeri de rock fac casa buna pentru aceasta linie. Culorile sunt puternice si indraznete: jeansi rosii combinati cu jachete galbene cu printuri grafice creeaza o imagine individuala nonconformista. Monica Columbeanu a purtat cu naturalete piesa de rezistenta a acestui brand.

Tommy Hilfiger

Brand-ul propune de aceasta data trei linii vestimetare. este dedicata adolescentilor si propune, la randul sau, alte 3 directii: American Icons, Wonder Years si Rebel Spirit. Toate cele trei propuneri au ca punct de plecare stilul anilor '50, '80 si contin obiecte vestimentare delicate, care abordeaza stiluri de la agresiv la boem.

Intreaga colectie Tommy Hilfiger este dedicata Americii si, implicit, steagului american. Asadar, liniile Men's Sportswear si Women's Sportswear contin cele trei culori, alb, albastru si rosu.

O alta sursa de inspiratie au fost operele celebrului fotograf de peisaje Ansel Adams, tendinte care se regasesc in linia Dramatic Chic. Din categoria vedetelor prezente la evenimentul de moda organizat la Bucuresti Mall, pentru colectia Tommy Hilfiger a defilat bebelusa Delia.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramo pe 21 Mar 2008, 15:27
    ramo

    ultima mi-o plake..........

    0
    0

  • Niculina Carmen Speranta pe 16 Mar 2008, 14:40
    prezentare superba

    Imi place frumusetea,eleganta,lejeritatea prezentarii.Cu aceste tinute parca te simti bineoriunde ai fi.Succes!

    0
    0

  • liliana pe 15 Mar 2008, 08:35
    :)

    imi place colectia.aici gasesti tinute pentru orice tip de femeie, pentru orice virsta si vestimentatia e ceva reala, reala ma refer ca poti sa imbraci o haina, nu precum alte colectii ca te uiti si nu intelegi pentru cine le confectioneaza.Super

    0
    0

  • dimitriu pe 14 Mar 2008, 07:54
    moda

    Da, mi-a placut aceasta prezentare, intrucat am putut gasi si modele accesibile fiecarei varste si portofel.... de sunt f f placute. Mai prezentati in viitor, moda pentru marele saloane dar si moda femeii obistuite.... Multumim

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod