Dieta de... primavara

Primavara este anotimpul in care ne punem in miscare - ne apucam de curatat si renovat. Nu uita ca si organismul tau are nevoie de o curatenie de primavara. Ca sa poti scapa de kilogramele in plus, scapa intai de toxine!
Primavara este anotimpul in care ne punem in miscare - ne apucam de curatat si renovat. Nu uita ca si organismul tau are nevoie de o curatenie de primavara. Ca sa poti scapa de kilogramele in plus, scapa intai de toxine!

Exista nenumarate diete pentru detoxifierea organismului, dar cele mai multe se bazeaza pe cateva principii esentiale. Iata cateva dintre acestea:

Bea cel putin doi litri de apa pe zi

Te va ajuta sa slabesti si sa pastrezi echilibrul organismului. In dieta de detoxifiere alege apa plata, sucurile naturale de fructe facute de tine si ceaiurile neindulcite. In niciun caz nu apela la sucurile carbogazoase din comert!

Consuma alimente neprocesate

Alimentele procesate sunt acele alimente produse cu ajutorul aditivilor.
De exemplu, mezelurile, cu toate ca sunt mult mai aromate si mai gustoase decat o portie de carne la gratar sau carne fiarta, sunt mult mai daunatoare organismului din cauza aditivilor adaugati in momentul procesarii: arome, coloranti si conservanti.

Alimente de baza - fructele si legumele

Alimentele care ar trebui sa stea la baza unei diete de detoxifiere sunt fructele si legumele. Asa cum sigur stii, este recomandat sa consumi fructele si legumele proaspete, dar poti alege sa le consumi sub diverse forme: gatite, compoturi, sucuri, piureuri, deshidratate si multe altele. Este recomandat sa eviti dulceturile si gemurile care sunt adevarate "depozite" de zahar.

Carnea slaba

Include in dieta ta si carnea, mai ales daca doresti sa tii o cura mai lunga de detoxifiere.
Alege carnea usoara, de pui, curcan si peste, pe care sa o pregatesti cat mai natural, fara prea multe condimente "la plic". Amestecurile de condimente concepute sa dea aroma carnii fierte in apa sau la aburi sunt adesea nocive, pe langa ierburile aromate benefice continand si diferite substante precum colorantii si potentiatorii de aroma.

Ceaiurile

Sub indrumarea unui specialist, gaseste un ceai medicinal benefic in eliminarea toxinelor din organism. Diverse plante medicinale contin substante care stimuleaza eliminarea toxinelor. Desi multe persoane folosesc plantele medicinale "dupa ureche", fiind convinse ca daca este natural, un ceai poate fi consumat in cantitati nelimitate.
Este pe cat se poate de gresit! Efectele secundare exista si in cazul produselor naturale, cum sunt infuziile de plante. De aceea, este esential sa ceri sfatul unui medic.

Mai putina sare

Cu toate ca ne este indispensabila, sarea este daunatoare organismului, in special in cantitati mari. Sodiul are proprietatea de a retine apa in tesuturi, ceea ce are ca rezultat blocarea toxinelor in organism.

Fara vicii

Cu siguranta iti imaginezi ca fumatul, cofeina si alcoolul sunt total incompatibile cu o cura de detoxifiere. Asa si este. Spre deosebire de tutun, care este in totalitate nociv, cofeina si alcoolul pot fi consumate in cantitati foarte mici.
De exemplu, nu este nici o tragedie daca bei un pahar de vin rosu sau o cafea slaba o data la cateva zile. Important este sa nu le consumi in exces.
 

Comentariile 1-50 din 53

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • save pe 6 Aug 2009, 00:10
    sfaturi pentru slabit

    baitelul meu are 8 ani si are 47kg va rog sa ma ajutati cu un sfat ce sa ii dau sa mance si ce nu ca sa mai slabeasca ,merge la karate va rog tare mult astept raspuns

    0
    1

  • nicoleta pe 13 Iul 2009, 15:15
    sfaturi de slabit

    si eu am reusit sa slabesc 6 kg intr-o luna fara infometare si fara sa arunc cu banii pe pastile de slabit.am consumat fructe si legume cu calorii negative . cine este interesata de idei de salate si preparate cu calori negative ma gaseste la :seby_n@yahoo.com

    0
    0

  • iulia pe 16 Iun 2009, 00:54
    Nu ma simt bine asa!!!!

    Vreau sa slabesc !!!!! am 1,71 inaltime si 60 kg si vreau sa dau jos cam 5 kg,deoarece nu ma simt bine asa :(...ma vad grasa...si is grasa...acum un an aratam bine,ma simteam bine in propriul meu corp,acuma nu ma simt bine :(....ajutati-ma!!!...vreau sa dau jos din burta,fund si picioare...5 kg jos...help !!!Multumesc ! :*

    0
    0

  • bonita pe 9 Iun 2009, 22:27
    cum imi recapat AMBITIA daca mai e posibil asa ceva ...

    si eu vreau sa slabesc stiu ce exercitii trebuie sa fac stiu si trebuie sa mananc si ce nu, dar... nu mai am ambitie :( am mai fost grasa,intr-un an am reusit sa slabesc si chiar m-am mentinut vreo 4 ani, am pus 15 kg inapoi intr-un an :( nu stiu ce sa fac, ca sa am ambitie din nou !!!

    0
    0

  • mi pe 2 Iun 2009, 11:23
    vreau sa slabesc

    am 1 60 si 73 kg am tinut tot felu de diete dar rezultatele sunt minore .Dupa cele 2 sarcini am luat cam mult an greutate si nu pot sa mai scap de celulita de pe burta .Ce sa fac ajutatima

    0
    0

  • superslimm pe 2 Iun 2009, 06:07
    Vrei sa slabesti 100% natural

    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?Nimic mai simplu- Acum este posibil -Descopera secretul chinezesc de slabit : Superslim -cu numai o capsula pe zi dimineata ,dupa micul dejun fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna !!! Detalii pe : e-mail : super_slimm100@yahoo.com tel :0771.208.512 www.superslimnew.webs.com

    0
    0

  • myki pe 21 Mai 2009, 14:54
    slabire sau mi se pare

    da eu vreau ca sa slabesc ,ei bine nu asa mult cam vre-o 3-4 kg .Am 1,64 si 55 kg si mi se pare c-am mult la inaltimea pe care o am mai am si burtica si am vazut ca si aripioare dar nu stiu sigur acuma din ce cauza am burtica , din febroarie am un aparat de abdomene si am inceput cu 20 dar acuma am ajuns la 70 ,le fac seaqra cand ajung de la ucru ca nu am timp altcandva si ma pun direct in pat dar nu stiu de ce nu scade burtica .Da m-am gandit ca poate sunt balonata dar nu cred ,nu am fost la doctor pana acuma ca sa vad daca e sau nu din cauza balonari ,cea ce nu imi vine sa cred ,sau poate e ca de ce nu pot durmi pe spate ?.Oricum nu gasesc nici o explicatie da am maincat si numai iaurt simplu sau mi-am pus cateva fructe inauntru dar nici asa nu mi-a folosit .ce as putea oare ca sa incerc poate imi spuneti voi EU O SA INCERC CA SA FAC SI EXERCITILE PE CARE LE-AM VAZUT AICEA INAFARA DE CELE DE ABDOMEN PE CARE LE FAC EU :

    0
    0

  • catrin pe 19 Mai 2009, 12:36
    slabesc dar nu sanatos

    Am 1.71 si am 54 de kg si mi se pare ca tot e mult pentru mine, tieta nu tin pur si simplu nu ma alimentez un timp oarecare in regimul alimentar intra deci apa sucuri si fructe, slabesc dar sa ma mentin in forma dorita nu reusesc deoarece incep din nou sa reau regimul ca alimentatie normala, ce-mi recomandati ????

    0
    0

  • Crys pe 19 Mai 2009, 12:09
    kilograme in plus

    Am 1.63 sh 53 de kg...din cate am auzit asta ar fi greutatea ideala pt inaltimea mea..dar knd ma uit in oglinda nu vad ceea ce mi'as dori...am incercat my multe diete sh sport dar din cauza prog la scoala[invatz dupa-amiaza]nu prea pot sa respect multe:( sh as vrea sa am cam 48 de kg ...ce'mi recomandati?

    0
    0

  • Mariana pe 13 Mai 2009, 14:10
    kg in plus

    Am 1,62 si 65 kg.Vreau sa slabesc.Am fost operata de ulcer pe 26 oct.2008.Pana la axea data aveam 53 kg si eram multumita de mine.Dupa operatie am inceput sa ma ingras si nu-mi place de loc cum arat.O fi de la vitaminele care mi le-u bagat dupa operatie,de la perfuzii...naiba stie.Cert este ca vreau sa ajung inapoi la greautatea pe care am avuto s-au macar pe aproape.Nu ma omor cu mancarea asa ca nu stiu de ce m-am ingrasat.Ba mai mult am reluat fumatul..poate,poate..dar degeaba.Pastile ptr.slabit nu pot sa iau din cauza stomacului asa ca va rog poate ami spuneti si mie ce sa fac.

    0
    0

  • pilat lidia pe 12 Mai 2009, 19:39
    vreau sa slabesc

    am 23 de ani, 1,62 si 75 de kg, nu reusesc sa slabesc, ce se poate face?

    1
    0

  • sylvya pe 10 Mai 2009, 20:01
    catre florin

    florin..la varsta ta, si fiind baiat e normal sa ai greutatea pe care o ai. mai mergi seara la un fotbal cu colegii de exemplu,si in timp iti vei forma musculatura. nu te speria..continua sa faci sport..greutatea ta este una normala. nu cred ca ai vrea sa ai 35 de kg,sa te bata vantu..cu 5 oase si pilelea ce atarna.suces!

    0
    1

  • alexa pe 3 Mai 2009, 22:30
    vreau sa slabesc

    am 56 kg ,1 .63si 17 ani si vreau sa ajung la 47 kg .ce imi recomandati ? va multumesc

    0
    0

  • diana F. pe 28 Apr 2009, 18:22
    vreti sa slabiti?

    Fetelor acum vreo 3-4 ani avem 85 kg si 1.65....am tinut mii de diete cu diferite nume..dar de fapt toate se numeau greva foamei..am slabit..mult..10-15 kg dar le-am recashtigat de doua ori mai repede decat le-am dat jos. Am luat tot felul de pastile..creme..ceaiuri...nimik nu m-a ajutat..ba chiar am mai luat cateva kg in plus. O luasem razna de la atatea diete cu bani si diete dupa program..luni manaci o varza marti un morcov..blaaaaaa..coshmar !! in maxim 3 luni am slabit pana am ajuns la 60 de kg..in prezent oscilez intre 60 si 63 de kg..ma simt super si nu ma tem sa ma ingrash caci stiu cum sa slabesc fara sa o iau razna. diadora_diadora2000@yahoo.com...trimite-mi un email si iti voi raspunde ..iti voi spune fiecare detaliu care te va ajuta sa slabesti si sa nu mai simti ca vrei sa omori pe careva cand te uiti in oglinda si sunculitza de pe abdomen arata de parca vrea sa iti sfasie hainele.

    0
    0

  • Anca pe 22 Apr 2009, 13:01
    eva.ro

    buna ! Ma numesc Anca am 14 ani ,1.77 si am 49 de kg.m-am ingrasat in ultimul timp datorita stresului si datorita ca nu mai am timp nici sa ma uit in oglinda din cauza timpului prea scurt ramas si pentru mine.Inainte faceam sport de performanta si am renuntat dupa o perioada de un an deoarece era foarte obositaor sa fac miscare in fiecare dimineata si acum ma preocupa doar scoala ,dar dezavantajul esta ca mananc pe stare nervoasa .Cand faceam sport dupa cum va spuneam eram mult mai slaba ,chiar exagerat,dar eu ma simteam bine in pielea mea nu as suporta sa ma ingras pentru ca simt ca nu mai pot sa traiesvc

    0
    0

  • Ana pe 21 Apr 2009, 13:51
    Mancati echilibrat

    NU VA INFOMETATI!!! nu o sa slabiti daca faceti foamea.Mancati echilibrat,luati vitamine si multa apa.Fara zahar si PORC!!!!! Si o sa aveti rezultate asa cum am eu de cateva luni :) Sunt plina de energie si slabesc pe zi ce trece.

    0
    0

  • mia pe 15 Mai 2008, 00:37
    regim

    fetelor manca-tii daca se poate salate si fructe,iar salata o poti combina fie ia cu branza de vaci fie cu cate un ou, doua iar fructele dimineata si seara maxim ora 7.......................si face-tii sport 2-3 ori pe saptamana,daca se poate si sauna................eu asa fac si rezultatele incep sa APARA....dar trebuie RABDARE,MULTA RABDARE...................

    0
    0

  • elena pe 9 Mai 2008, 09:53
    vrei sa slabesc!!!

    va rog sa-mi spuneti daca stiti o dieta care da rezultate.....am 1,75 si 80kg! trebuie sa slabesc neaparat!!! va rog ajutati-ma!!!

    0
    0

  • Evelina Din Harlau pe 8 Mai 2008, 18:10
    vreau sa dau jos soldurile!!!

    am nevoie de ajutorul vostru!!am 1 70 si 61 kg si mi se pare k am prea mari soldurile .va rog ajutati-ma cum pot sa le dau jos?ce exercitii trebuie sa fac?

    0
    0

  • staicu andreea pe 25 Apr 2008, 17:39
    dieta

    am nevoie de ajutor!de cateva luni am inceput sa iau in greutate ,nimic de spus dar acum am pus foarte mult pe solduri si abdomen ..as dori sa mi spune ti o dieta sa cateva exercitii ce m ar putea ajuta ...mentionez ca lucrez 12/zi si peste 2 luni am nunta..ajutati ma va rog pt ca am vointa ...

    0
    0

  • andra pe 25 Apr 2008, 02:26
    vreau sa slabesc!!!!

    va cer ajutorul....am 18 ani 1.63 si 57kg si vreau sa slabesc pana in iunie maxim 7 kg...am facut exerciti...numai mananc dupa ora 6 dar in zadar...sunt plecata din tara d 1 an d zile si....stresul...knd am plecat din tara aveam 50kg si acum ....57kg am facut o depresie din cauza asta....nu ma mai suport p mn...ajutati-ma va rog vreau sa slabesc urgent...:((

    0
    0

  • Elena pe 24 Apr 2008, 21:52
    Cum credeti?

    Spunetimi va rog, daca incepi sa consumi chite un pahar de apa plata inainte si dupa fiecare masa cu o jumatate de ora, poti slabi sau nu?

    0
    0

  • florin pe 24 Apr 2008, 09:29
    cum salbesc??

    sunt un baiat de 13 ani am 1,45 si 50 de kg vreau sa slabes urgent inainte pouteam sa alerg cat vreau sa fac ce vreau acum ami esti foarte greu sa mai alerg sau sa ma mai joc deoarece sunt gras si ma opreste grasime vreu sa am 35 kg va rog plsssssssss

    0
    0

  • florin pe 24 Apr 2008, 09:25
    vreau sa slabesc!!

    am 13 ani si 1,45 si am 49-50 kg vreau sa slabes cel putin 15 kg parinti ami spun ca sunt gras si ma enerveaza cum fac sa slabesc va rog o dieta ceva plsss datim:((

    0
    0

  • emyia pe 17 Apr 2008, 08:52
    fara stress! doar rabdare!

    Fetelor,cred ca va streseaza prea mult grasimile.Nu stiti ca sunt si grasute frumoase?Se slabeste treptat,10 kg se dau jos SANATOS in 1-2 luni,nu va incredeti in dietele minune,de 13 zile, cu orez,cu apa s.a.m.d. Eu am 1,63m si 61 de kg.....acum jumate de an, aveam....53 de kg,deci eram perfecta.Si pe mine ma streseaza f mult cand ma uit in oglinda si vad aripioare,grasimi pe burtica, fundul imens si picioarele ca niste butuci. Dar stiu ca in curand voi ajunge din nou la greutatea mea,caci tin un regim.Nu ma infometez,ci mananc multe mere,beau ceai verde si apa asa cum trebuie,iar seara dupa 7 nu mai mananc nimic. Va rog sa tineti cont ca fiecare organism are mecanismul lui si daca nu reusiti sa slabiti trebuie sa consultati un medic,caci poate fi o problema de sanatate. In rest eu va zic sa aveti rabdare multa!

    0
    0

  • angel pe 15 Apr 2008, 14:12
    salate si miscare!

    salut tuturor! eu am avut 72 kg, 1,75m. eram grasuta... dar de asta vara am mincat aproape numai salate,putina piine, multe lichide. am facut sport, acum practic aerobica- pina la urma am ajuns la 62kg si ma mentin. incercati sa nu tineti o dieta stricta si faceti cit mai multa miscare! eu maninc des ciocolata,aproape in fiecare zi. succes!!!

    0
    0

  • flory pe 13 Apr 2008, 14:38
    qm sa dau jos soldurile?

    cum ash putea sa dau jos soldurile si burtik....eu arat bn in restul corpului si nu as vrea sa slabesc prin celelalte partzi ....ce ash putea sa fac??? :-s

    0
    0

  • Gabriela pe 12 Apr 2008, 20:40
    vreu sa slabesc

    am 1.72 si 66 kg, vreu sa stiu cu ce regim as putea slabesc 4 kg in 2 saptamani. Va multumesc

    0
    0

  • Gabi pe 11 Apr 2008, 16:04
    PS

    Cantitatea ideala de nuci si cereale integrale pe zi este cat incape in cupa palmei. Daca faceti mult sport, puteti manca 2 cupe. Dupa ora 18-19 beti lapte daca vi se face foame sau mancati un iaurt gol. Mierea este foarte sanatoasa si se digera foarte repede (din cauza asta glucoza este absorbita rapid si nu se depune). NU MANCATI NIMIC PREFABRICAT! renuntati la laptele de 1%, va face mai mult rau decat bine! mai bine beti lapte intreg cu proteine destule, care va face mult mai bine. retineti ca nu toate grasimile sunt nocive! majoritatea grasimilor au pericol vascular, putine afecteaza sanatatea. totusi nu mancati carne de porc mai des de 1 data pe saptamana sau 1 data la 2 sapt.

    0
    0

  • Gabi pe 11 Apr 2008, 15:58
    Sfaturi

    Oameni buni, calmati-va! nu va ia nimeni de fund momentan. Primul pas pentru a slabi este sa faceti miscare! In fiecare zi faceti exercitii pentru fiecare grupa de muschi (3 seturi a cate 15-20 de repetari), o data la 2 zile e acceptabil, dar macar abdomenele sa le faceti mereu! pt suncile de pe solduri faceti abdomene pe diagonala si ridicari ale trunchiului din pozitia culcat pe burta (pe pat sau pe un scaun cu picioarele sub birou ar fi ideal). alergarea usoara ajuta la tonifierea muschilor fundului si coapselor. fetelor, daca aveti ore de sport la scoala alergati 15-20-25 ture de sala de sport (neintrerupt) in fiecare ora! sa vedeti ca o sa simtiti pana si abdomenul si bratele cum lucreaza. mancati sanatos. daca nu va puteti abtine de la mancare, obisnuiti-va ca inainte de fiecare masa sa mancati o salata mare cu legume de tot felul si putin ulei de masline (foarte putina sare, eventual niste pui si branza, fara maioneza sau alte sosuri, doar cu otet sau lamaie). apoi mancati ce vreti dupa o pauza de 2-5 minute. o sa vedeti ca o sa aveti mult mai putina pofta si o sa mancati mult mai putin (o sa si slabiti). luati proteine (lapte, carne slaba) si nu va dati inapoi de la carbohidratii benefici (cereale integrale, nuci). puteti manca si ciocolata o data pe saptamana si mierea, impreuna cu lamaia, intr-un ceai detoxifiant o data pe zi, face minuni! puteti manca si paine integrala sau neagra cu lapte dimineata, de exemplu, este o masa foarte sanatoasa! oriunde stiti ca va asezati si vi se face pofta/foame puneti niste legume si fructe. nu uitati sa mancati varza, rosii si morcovi, aceste trei alimente sunt extrem de sanatoase si tonifiante. Cat despre adolescentele disperate de mai sus, fetelor, n-o sa reusiti decat cu MULTA rabdare! faceti-va un program mai strict, fara excese, culcati-va si sculati-va mereu la aceeasi ora ca sa inlaturati sursele de stres (contribuie la ingrasare) si creati-va un obicei din a face exercitiile la o anumita ora. nu uitati sa beti multa, multa apa si sa va abtineti de la majoritatea dulciurilor (in afara de miere)! mult noroc!

    0
    0

  • noemy pe 7 Apr 2008, 12:00
    dieta de primavaea!!!

    sa stitzi k e buna...intr-o saptamana am scazut 5 centimetri la sani la talie si la fund...intr-o saptamana!!!!de doua saptamani o tin...in prima nu am scazut deloc da in adoua...se vede deja...incercati sa tineti deta de primavara si sa renutzati la dulciuri,la prajeli,la painea alba si tot feluri de alimente nesanatoase,sucuri acidulate...daca o sa tineti asa cum trebuie nu o sa fiti dezamagite...si daca tineti dieta sa o tineti cateva luni...vreo 2-3...a si renutzati la tranvai sau autobuz...mergeti pe jos acasa ca in felu asta scapati de celulita si faceti si picioare frumoase...eu stiu pt k de 7 luni doar pe jos merg...bafta!!!

    0
    0

  • berbeqtza pe 6 Apr 2008, 13:00
    help me!!!!!!!!!!!!!!!!

    vreau sa slabesc nu mai pot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sus sunt slaba iar jos mai grasuta....tot c mananca nu se depundea atundeva dekt p coapse,fund...:-(shi knd incerc sa slbesc....slabesc unde nu trebuie...adik in partea de sus....c sa fc............am 1.75inaltime shi 60kg.....:-(ajutatima pls.ast o recomandare o dieta cv aci sau p adresa mea v arog!!!!!!!!!!!!!!!!!(aly_amy_bv06)

    0
    0

  • corina pe 29 Mar 2008, 11:26
    minus 6 kg

    buna.am 17 ani,62 kg si 1.67 m.vreau sa slabesc 6 kg .dak vreti o partenera de slabit id meu e bcm_cocolino

    0
    0

  • dumitrescu laura pe 28 Mar 2008, 16:56
    vreau sa slabesc

    as dori din tot sufletul sa slabesc cam 7 sau 8 kg, vreau sa stiu si despre cremele anti-celulita daca dau vreun rezultat sau despre anumite pastile pe care ar trebui sa le iei inainte cu jumatate de ora de fiecare masa, multumesc

    0
    0

  • ana maria pe 25 Mar 2008, 17:07
    si eu as vrea sa slabesc

    am 21 de ani 1,58 si 58 de kg va rog ajutati-ma sa slabesc recomandandu-mi un regim

    0
    0

  • adela pe 25 Mar 2008, 16:48
    sunt grasa?

    am 15 ani si 1.75 am 62 kg credeti ca sunt grasa pentru inaltimea mea ?

    0
    0

  • noemy pe 24 Mar 2008, 12:41
    si eu asi vrea sa slabesc...

    am 1.75 si 63 de kg...am 90-60-100...asi dori sa slabesc din zona aia care ii cu 10 cm mai mare,dar in asa fel incat sa nu afectez prea tare celelante zone....am inteles ca ii mai greu sa dai jos kg in plus din zona picioarelor,a fundului...cum ar trebui sa procedez....a si de anu trecut din septembrie aproape in fiecare zi(cu exceptia zilelor in care ploua)merg pe jos si vin pe jos de la scoala...si in weekend distribui ziare pt un supermarket din orasul meu intr-un cartier...umblu pe jos cam 4 ore....sambata si duminica.................................oare ce ar trebui sa mai fac,,,k nu mai am idei...............va rog ajutati-ma!!!!!

    0
    0

  • gabriela pe 23 Mar 2008, 12:03
    diete

    eu una am incercat de toate si pastile si ceaiuri si pudra siluet plus anticolesterol si tot nu am slabit cred ca pina la urma tot sala ramine ,cu diete mam convins , acum am comandat o centura la bucuresti sa vedem si cu asta . multa bafta la slabit ????????????????????

    0
    0

  • oana pe 23 Mar 2008, 07:41
    sfaturi.....

    INCERCATI SA MANCATI 3 MESE PE ZI.....CINA IN JURUL OREI 18, SPORTUL AJUTA SA DATI JOS BURTICA....DECI MACAR DE 2 ORI PE SAPTAMANA MERGETI INTR-O SALA DE SPORT....ESTE SI RELAXANT...IAR TIMP SE GASESTE DACA VREI CU ADEVARATSI EVITATI DULCIURILE,PRAJELILE SI SUCURILE DIN COMERT .....bafta multa

    0
    0

  • silvia pe 21 Mar 2008, 21:26
    help me...:(

    am 1.64 si 75 de kg...momentan tin un regim fara dulciuri,fara paste fainoase,deci nu mananc nici paine,cartof sau chestii de genul asta,nu beau nici sucuri cu acid,etc.Deci mananc ft sanatos...insa nu scap de dizgratioasa burta:((:((si nici de solduri...:(:-

    0
    0

  • Cosmin pe 20 Mar 2008, 11:07
    Vreau sa ma ingras :((

    am 60 de kg si 1.80 inaltime si vreau sa ma ingras :((( mananc si degeaba :))) ca nu se pune de ce oare??

    0
    0

  • andreea pe 20 Mar 2008, 09:49
    va dau un sfat...

    am citit mesajele voastre si am vazut ca aproape toate cereti diete pentru a putea sa mai slabiti cateva kg.sfatul meu este ca cel mai bine e sa va faceti propria dieta pe care s-o urmati.si de preferat ar fi sa nu consumati mai mult de 1000 de cal pe zi si sa consumati multa lamaie, grapefruit si lichide neindulcite.toate astea vi le zic din propria experienta ca am avut si eu o perioada in care am avut cateva kg in plus.in momentul de fata am 1.75 si 53 de kg si cu toate ca sunt cam slaba ma simt foarte bine.importanta reusitei e sa aveti incredere in voi si sa nu abandonati ca la inceput se slabeste greu, mai ales daca nu ai de unde.VA DORESC MULTA BAFTA!!

    0
    0

  • marcela pe 18 Mar 2008, 21:11
    vreau sa ma ingras

    eu vreau tocmai opusul a ceea ce vor majoritatea fetelor care scriu pe acest forum.am 1,70 si 50 de kg si sunt slaba.am picioarele foarte lungi si par si mai subtirica.nu am tinut niciodata nici un fel de regim sau dieta in schimb am facut sport mai mereu.mananc orice la orice ora dar nu reusesc sa ma ingras nici macar un kg iar dc sunt un pic mai stresata datorita programului incarcat, mai pierd un kg doua.nu stiu ce sa mai fac sa ajung macar la 54 kg.help!

    0
    0

  • georgiana pe 17 Mar 2008, 20:22
    nu mai vreau sunculita!!!!!!!!!!

    ...am 1.70 si am 69 de kilograme. SUNT foarte GRASA. Dar am o mare problema....ma ingras foarte mult in zona bazinului ...... nu stiu ce sa mai fac am burta si soldurile foarte mari...debia daca imi gasesc pantaloni sa ma cuprinda la talie... am mai incercat diete dar ma simteam slabita da burta nici ca disparea... daca puteti va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi sau diete sa ma ajute sa slabesc in aceea parte a corpului. va multumesc

    0
    0

  • Mihaela pe 16 Mar 2008, 20:37
    FARA PANICA

    Si eu am cateva kg in plus desi nu sunt foarte vizibile ptr k sunt inalta,dar tin sa spun k problema greutatii este strict legata de cat de mult ne dorim sa ne simtim bine cu noi insine..cat de hotarate suntem.Consider k este f necesar sa aratam bine si daca nu acum la tinerete,atunci cand? Va recomand fructele dimineata sau lapte degresat,la pranz o salata cu branza degresata sau piept de pui si seara un iaurt degresat.Si de mentionat k va puteti rasfata cu ceva bun o data pe sapt...un pic de ciocolata poate :)

    0
    0

  • flory pe 16 Mar 2008, 15:50
    diete

    ..va rog sa ma ajutai..am 16 ani,55 kg si 1.60inaltime..vreau sa mai slabesc..nu ma simt bn asa..nu pot sa port ce vreau..am incercat o dieta insa e foarte greu sa o tin deoarece invat dupa amiaza la scoala si mananc multe mancaruri nesanatoase..va rog ajutati-ma..

    0
    0

  • Iuliana pe 15 Mar 2008, 20:34
    ce ma fac ?

    am multe kilograme in plus care nu ma lasa sa ma simt bine si sa port ce vreau.Am 15 ani ,1.62 inaltime si 57 de kilogame !vreau sa slabesc rapid si apoi sa ma mentin .Cum fac?deja mananc cereale integrale si iaurt si beau ceai verde ....am inceput dieta de o saptamana dar nu am rabdare ...ajutor!

    0
    0

  • dana pe 15 Mar 2008, 18:05
    vreau sa slabesc!!!!!!!!!

    am 1.73 si 68-69 de kg si vreau sa slabesc....... nu mai pot sa stau asa nu imi place de mine as vrea sa slabesc dar nu stiu cum........ va rog dati-mi o dieta !!!!!!!!!!!! vreau in primul rand sa scap de burta si solduri ........ vreau o dieta care sa o tin pentru toata viata ... vreau sa mananc sanatos dar sa si slabesc in acelasi timp. va ro mult ajutati-ma!!!!!!

    0
    0

  • ancutza pe 15 Mar 2008, 14:33
    dietele

    am 65 kg si 1,68 m si vreau sa slabesc!!!!!!! va rog dati-mi o dieta sau ceva sa scap de burta si "aripoare"

    0
    0

  • Dumitrita pe 15 Mar 2008, 11:55
    Vreau sa slabesc!!!!!!!!

    eu 65 de kg si 1,70 m si vreau sa slabesc chiar dak arat eu bine... dar pt varsta mea sunt prea grasa.... vreau sa scap de burta si sunci..... va rog ajutatima....

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod