Cuplu stabil

Top 4 cei mai statornici parteneri din zodiac

Dacă eşti uşor nesigură de iubitul tău şi relaţia voastră, astrologia îţi poate da o mână de ajutor!
Iată cele 4 zodii care se dovedesc a fi cei mai statornici parteneri:

Taur

Taurul e stabil şi sigur. Cânc intră în relaţii, el se dedică partenerului lor. Nu îi plac schimbările bruşte sau nesiguranţa de orice fel, aşadar el va munci din greu pentru ca relaţia să funcţioneze. El e constant şi iubeşte stabilitatea, dar asta nu înseamnă că e plictisitor, ci se dovedeşte a fi chiar senzual. El caută aventura în relaţie şi e dispus mereu să încerce lucruri noi împreună cu tine.

Rac

Racul e extrem de grijuliu, el dezvoltă relaţii de lungă durată pentru că ştie că comunice cu onestitate.
Nu se teme să îşi împărtăşească sentimentele şi îşi încurajează partenerul să facă la fel. El se ataşează de oamenii cărora le pasă şi nu obişnuieşte să fugă atunci când treceţi prin situaţii dificile. Se străduieşte constant să-şi facă relaţia să funcţioneze, se asigură că nevoile partenerului sunt îndeplinite şi este loial celui de lângă el.

Fecioară

Fecioara e extrem de fiabilă, când apar probleme, are o abordare metodică pentru a remedia lucrurile.
Ea va comunica mereu cu partenerul şi se străduieşte ca relaţia ei să fie cât de bună se poate. Joacă în echipă şi are uneori argumente şi dezacorduri faţă de partener, însă totul pentru a deveni şi mai puternici. Este, de asemenea, foarte loială şi amabilă, calităţi care o face un partener ideal de cursă lungă.

Balanţă

Balanţa iubeşte relaţiile de lungă durată, ea preţuieşte armonia în cuplu şi e extrem de răbdătoare. Nu se tem de vulnerabilităţi sau onestitate emoţională, ceea ce o ajută să-şi comunice partenerului nevoile şi dorinţele ei.
Atunci când se implică într-o relaţie, ea va face orice poate pentru ca uniunea dintre ea şi partener să fie puternică.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod