Semne că se gândește în secret la tine, în funcție de zodia lui

Îl placi, dar nu știi dacă și el simte același lucru pentru tine? Poate este genul de bărbat care chiar nu vrea să facă primul pas și care își ascunde sentimentele, însă există unele semne care îl dau de gol că se gândește în secret la tine!

Berbec
 
Dacă se gândește și te place în secret, nativul din zodia Berbec va fi preocupat de tine. Va fi foarte interesat de viața ta și îți va pune multe întrebări. Vei simți că ești întotdeauna obiectul interesului lui! Când Berbecul începe să se îndrăgostească, vrea să știe totul despre tine. De obicei, nu va trebui să ghicești care îi sunt intențiile.

Taur

Nativul din Taur te testează în timp ce te curtează. Acest lucru poate părea destul de confuz, deoarece un Taur te seduce și deschide calea pentru o poveste de iubire, dar, de asemenea, el poate avea un comportament neplăcut, ca și cum nu ar avea încredere în tine.

Cel mai probabil chiar nu are încredere, așa că se păzește până e convins că nu există motive.

Citește și: Femeie tânără sau femeie cu experiență? Ce preferă bărbații în funcție de zodia lor


Gemeni

Dacă se gândește la tine, nativul din Gemeni nu va ține acest lucru ascuns. Dacă bănuiești că te place sau cel puțin este interesat de tine, cel mai probabil ai dreptate. Îți va dezvălui destul de direct care îi sunt sentimentele și nu vei avea dubii cu privire la intențiile lui.

Rac

Dacă nativul din zodia Rac te place și visează la tine în secret, va încerca să te facă să râzi.

Chiar dacă e îndrăgostit nebunește, va fi precaut. Acesta va vrea să se asigure că nu îi vei frânge inima, dar, în același timp, nu poate rezista dacă sentimentele lui sunt foarte puternice. Când unui Rac îi place de tine, vei vedea că vrea să petreacă mult timp alături de tine, va vrea să fie prietenul tău cel mai bun și va fi capabil de orice pentru ca tu să fii fericită și să te simți confortabil.

Leu

Dacă visează în secret la tine, va deveni protector cu tine. Leul este cunoscut pentru ego-ul său, așa că atunci când începe să te placă, va vrea să fii numai a lui.
Chiar dacă nu sunteți într-o relație încă, va face o mulțime de lucruri pentru a semnala că ești a lui. Spre exemplu, îți va spune cât de bine se simte alături de tine sau îți va pune brațul pe umerii tăi în public. Acesta este super carismatic și te va face să simți că nu ai vrea să fii cu nimeni altcineva în afară de el.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    



Fecioară

Dacă se gândește în secret la tine, nativul din zodia Fecioară va acționa ca și cum nu e deloc interesat. E destul de ciudat.

Când îi place de cineva, dar nu știe dacă e în siguranță, se va comporta de parcă nu îi pasă deloc. Cu cât se poartă mai ciudat, cu atât șansele ca el să fie îndrăgostit de tine sunt mai mari. Cu toate acestea, nu îți face griji, în timp îți va spune ce simte. Îl va îngrozi, dar o va face! (Citește continuarea în pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod