La ce afecțiuni ești predispus, în funcție de zodie

Zodiacul primește o nouă valență de oracol, grație faptului că putem analiza factori de risc pentru sănătate și posibile slăbiciuni în concordanță cu ce ne transmit astrele. Fiecărei zodii i se potrivește o zonă specifică a corpului, care corespunde în general cu afecțiunile la care suntem predispuși.

Berbec

Berbecului îi corespunde capul și creierul. Asta înseamnă orice accidentare sau boală care afectează organele conținute de cutia craniană, hemoragii, accidente vasculare sau cranio-cerebrale. Berbecului nu îi sunt favorabile agitația sau un ritm prea brutal și alert de mișcare.


Taur

Dacă ești Taur, zonele corpului care corespund acestei zodii sunt gâtul, ceafa, urechile, nasul. Asta te face să ai o predispoziție către răceli și gripe, cât și posibile afecțiuni gingivale sau dentare.


Gemeni

Gemenilor le aparțin plămânii, vorbirea și mirosul. Probleme sau afecțiuni ale sistemului respirator sunt frecvente în rândul Gemenilor, precum și răcelile adânci sau alergiile căilor respiratorii.


Rac

Pielea este corespondentul zodiei Rac. Posibile afecțiuni de care poți suferi sunt dermatite, alergii cutanate, pigmentări sau reacții de sensibilitate la diverse produse cosmetice. 


Leu

Leului îi revine sângele, sistemul sanguin și posibile probleme la nivelul circulației. De la varice până la hipertensiune, Leul va fi mereu predispus la afecțiuni ale sistemului circulatoriu.


Fecioară

Zodia Fecioară este guvernată de stomac și de intestinul gros. O Fecioară este predispusă la reflux gastric, gastrită, ulcer, tulburări gastro-intestinale.
Alimentația joacă un rol important pentru o Fecioară. 


Balanță

Balanței îi corespunde intestinul subțire și sistemul excretor, precum și metabolismul. Dacă o Balanță are probleme de sănătate, cel mai probabil înseamnă constipare sau diaree, iritări ale colonului sau un metabolism lent. 


Scorpion

Zona genitală și sistemul hormonal îi corespund Scorpionului, iar tulburările funcționale prin care poate trece acesta implică orice de la un apetit sexual prea redus sau prea crescut, boli cu transmitere sexuală, sau tulburări hormonale. 


Săgetător 

Săgetătorul guvernează ochii și vederea. Un Săgetător va purta adesea ochelari, se va plânge de oboseala sau iritarea ochilor, de migrene care cuprind și globul ocular, conjunctivită. 


Capricorn

Capricornul este fragil la capitolul oaselor. Este predispus la fracturi, la dureri osoase, la luxații, la dureri de spate sau hernii. 


Vărsător

Vărsătorul se întinde asupra mâinilor și picioarelor. El este sensibil la capitolul mișcării - lovituri, accidentări sau atrofie musculară, mai ales dacă duce o viață activă în care întâlnește și riscuri. 


Pești

Peștilor le corespunde sistemul nervos și reflexele. De aceea, dacă ești Pești e posibil să ai spasme, tulburări nervoase, depresie.
adnana-costandache
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod