Horoscopul de weekend: Zile de vis pentru Gemeni. Distracție mare pentru Pești


Fecioară


Zilele acestea o să te întâlnești cu o cunoștință mai veche, alături de care ai numeroase amintiri. Ideal e să vă alocați măcar o jumătate de zi pentru discuții, mai ales că nu v-ați mai văzut de multă vreme!

Balanță


Din punct de vedere sentimental, se poate spune că te-ai maturizat și că acum vezi altfel totul. Sigur, au dispărut fluturii din stomac dar treptat-treptat iubirea pasională a devenit o dragoste bazată pe mult respect. Nu-i nimic rău în asta, sigur îți asigură certitudinea de care aveai atâta nevoie!

Scorpion


Astăzi vei afla că un vechi prieten de-al tău se pregătește să candideze pentru un post extrem de important.
Tot ce poți face în această privință este să îi fi alături și să îl sfătuiești cum să se comporte în cazul în care va câștiga.


Săgetător


Nu te grăbi să îi cerți pe cei care nu acționează așa cum dorești! Fiecare dintre noi este unic și are dreptul de a decide asupra propriei persoane! Chiar dacă ocupi o funcție de conducere, asta nu înseamnă că trebuie să te transformi într-un tiran!

Capricorn


Se acumulează tot mai multe probleme financiare pentru tine? Încearcă să îți păstrezi luciditatea și să nu ceri împrumuturi la bănci! Cu siguranță te vor credita rapid, dar dobânzile aplicate sunt extrem-extrem de ridicate!

Vărsător


O rudă are nevoie de îndrumare din partea ta.
Totuși, așteaptă să îți ceară ajutorul pentru că, altfel, orice sfat îi vei oferi va fi interpretat drept o ingerință nedorită. Lasă lucrurile să meargă în ritmul lor!


Pești


Dacă sâmbătă o să faci multă curățenie în locuință, a două zi de weekend este rezervată distracției. Practic, dacă te organizezi bine o să reușești într-o singură zi să practici sportul preferat, să vizitezi un obiectiv turistic interesant și să ieși cu prietenii la o cafenea.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod