Horoscop. Top cele mai sincere femei ale zodiacului. Află dacă te numeri printre ele!

Nativa din Vărsător este foarte onestă cu cei din jurul ei şi nu se abate de la setul de valori în care crede, chiar dacă riscă să rupă unele relaţii.
1. Săgetător

Eşti cea mai sinceră şi onestă reprezentantă a zodiacului, chiar dacă uneori poţi răni cu vorbele tale directe. Nu suporţi să ţi se ascundă lucruri şi de aceea spui de fiecare dată verde în faţă. Îţi faci mulţi duşmani din această cauză, însă legi şi câteva prietenii pe viaţă care compensează acest fapt. Nu îţi imaginezi viaţa trăind în minciună şi fugi de persoanele care ţi-au trădat o dată încrederea.

2. Fecioară

Eşti sinceră şi nu îţi place să fi minţită, chiar dacă este vorba de lucruri minore spuse doar de dragul de a te proteja.
Firea ta critică nu îţi permite să spui adevărul pe jumătate, de cele mai multe ori fiind acuzată că eşti prea dură şi nedreaptă. Desfici firul în patru de fiecare dată şi preferi să fii pregătită pentru orice, decât să fii dezamăgită şi să suferi. Prietenii tăi adevăraţi se pot baza pe o părere onestă din partea ta de fiecare dată!

3. Taur

Nu îţi place să trăieşti în ambiguitate şi nici într-o atmosferă falsă. Ai mai multă încredere în tine şi te simţi bine doar dacă eşti sinceră şi eşti înconjurată de oamenii care îţi seamană.
Eşti foarte devotată persoanelor care sunt oneste cu tine şi le răspunzi la fel, în schimb poţi fi răzbunătoare cu cele care te trădează şi de care ajunge să nu îţi mai pese.

4. Berbec

Eşti o fire foarte directă, uneori deranjând cu sinceritatea ta. În acest fel îţi place să trăieşti şi nu tolerezi persoanele care te mint în faţă fără să aibă nici cea mai mică remuşcare. Ai testat pe propria piele şi ai ajuns la concluzia că minciuna mai mult îţi îngreunează viaţa, aşa că fugi de ea cât te ţin picioarele.

5.
Vărsător


Eşti sinceră cu tine şi cu cei din jurul tău şi nu îţi e teamă să te arăţi exact aşa cum eşti. Dacă nu există secrete, relaţiile cu cei din jurul tău sunt mai relaxante şi evoluezi mult mai rapid în viaţă. Nu îţi place să copiezi şi să te laşi manipulată, îţi urmezi propriul set de valori de la care nu te abaţi şi nu îţi pasă de persoanele care nu sunt de acord cu asta!

6. Capricorn

Nu îţi place să minţi şi nici nu ştii să minţi, de aceea nu rişti să te pui în situaţia de a fi demascată şi de a te face de râs.
Optezi pentru sinceritate aproape de fiecare dată, cu excepţia unor mici situaţii care ştiu că i-ar îngrijora pe cei dragi. Dacă afli că cineva te-a minţit, cu siguranţă îl scoţi de la inimă şi rupi legătura cu acesta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod