Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Gemeni va fi preocupată tot de muncă în aceste zile şi va încerca să lase totul în regulă înainte de Sărbători.
Berbec

Refuza invitatiile care se pot dovedi a fi costisitoare, insa fa-o cu diplomatie! Incearca sa nu cheltui prea multi bani in acest weekend, bugetul tau nu este unul extraordinar.

Taur

Incearca sa iti incluzi iubitul in planurile tale din acest weekend, altfel ar putea aparea un conflict. Axeaza-te mai mult pe distractie si mai putin pe munca!

Gemeni

E posibil ca in acest weekend sa te ocupi tot de munca, vrei neaparat sa lasi totul in regula pana intri in concediu. Daca ai timpul necesar, nu ezita sa o faci!

Rac

Nu refuza invitatiile prietenilor in acest weekend, vor avea rolul sa te faca sa uiti de probleme.  Ar trebui sa incerci sa te relaxezi mai mult!

Leu

Nu pune in pericol o relatie care se sudeaza din ce in ce mai mult in acest weekend.
Nu da curs unor discutii in contradictoriu cu prietenii sau familia!

Fecioară

Fie ca ai un iubit sau nu, ochii iti vor fugi dupa alti barbati in aceasta perioada. Weekend-ul acesta va fi unul plin, iar flirtul va fi la ordinea zilei.

Balanţă

Vorbele unei persoane din jurul tau vor ascunde cu siguranta ceva necurat. Incearca sa fii cu ochii in patru in acest weekend si sa nu crezi chiar tot!

Scorpion

In aceste zile vei vedea pe cineva dupa mult timp si te vei emotiona vizibil. Vei avea parte de un weekend frumos, mai ales datorita intalnirilor pe care le ai.

Săgetător

Nu te enerva si nu fi impulsiva in acest weekend atunci cand cineva nu este de acord cu tine.
Incearca sa stai cat mai linistita, insa nu spune nu oportunitati de schimbare.

Capricorn

Ai tot timpul din lume in aceste zile pentru a planifica pana la cel mai mic detaliu o vacanta de sarbatori. Haosul din jurul tau te poate influenta negativ.

Vărsător

Daca nu ai trecut prin cele mai bune momente ale tale in ultima perioada, acum relatia ta pare ca revine la normal. Va fi un weekend placut, prezenta iubitului tau face totul!

Peşti

Chiar daca nu ai un iubit, nu este cazul sa cazi in depresie. Incearca sa nu te plictisesti in acest weekend si sa te implici in cat mai multe actiuni caritabile daca se poate.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod