Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Fecioară va fi pusă la grea încercare în aceste zile, însă va reuşi să facă faţă situaţiilor incomode.
Berbec

Daca inca nu ai nicio legatura sentimentala, in acest weekend poti trai o aventura amoroasa foarte agreabila. Atmosfera din familie va fi linistita si vesela.

Taur

Se pare ca preocuparile profesionale sau materiale te impiedica in acest weekend sa te bucuri de dragoste. Pentru moment, evita tranzactiile de orice fel si negocierile!

Gemeni

Vei avea nevoie de cateva momente de singuratate si liniste in acest weekend. Relatiile cu prietenii tai pot fi destul de agitate, daca abordezi subiecte de discutie prea enervante.


Rac

Daca esti indragostita de cineva, in acest weekend povestea ta de dragoste va deveni mai profunda. Vei fi tentata sa-ti cheltuiesti banii pe lucruri total inutile!

Leu

Pe plan sentimental vei avea parte de un weekend linistit. Poti avea o intalnire intamplatoare care se va dovedi chiar plina de surprize placute.

Fecioară

Nervii tai vor fi pusi la grea incercare in acest weekend, insa vei reusi sa faci fata situatiilor incomode in care esti pusa. Viata de cuplu va incepe sa dea semne de slabiciune!

Balanţă

Fa-ti un plan de actiune in acest weekend, te va ajuta sa infrunti viitorul cu mai multa incredere.
In ceea ce priveste cariera ta, mergi inainte si nu ezita sa-ti asumi unele riscuri.

Scorpion

Adopta un stil de viata mai oragnizat si echilibrat in acest weekend. Situatia ta materiala poate lua o intorsatura fericita. Vei obtine o promovare sau o mostenire.

Săgetător

In acest weekend sunt sanse mari sa ai mari satisfactii in viata sentimentala. Fereste-te de micile incidente din viata de familie, chiar daca ele par inofensive!

Capricorn

In acest weekend, relatiile cu prietenii vor ocupa un loc important in programul tau.
E posibil ca din aceasta cauza, partenerul de viata sa iti aduca unele reprosuri.

Vărsător

Incearca sa-ti mentii calmul in acest weekend si evita sa iei orice decizie serioasa! Chiar daca iti pasa de cei din jurul tau, in aceste zile nu vei reusi sa te tii de toate promisiunile.

Peşti

Incearca in acest weekend sa te ocupi mai mult de sanatatea ta si sa faci unele schimbari in regimul alimentar. Daca continui in acelasi ritm, cu siguranta te vei imbolnavi!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod