Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Fecioară trebuie să se detaşeze de muncă şi să încerce să se bucure mai mult de prezenţa persoanelor dragi
Berbec

Weekend-ul acesta trebuie sa fie plin de schimbari benefice pentru tine, dar doar tu esti cea care poate decide acest lucru. Adopta un stil de viata mai sanatos!

Taur

Este posibil sa descoperi o alta fata a unui asa zis prieten, si vei fi destul de dezamagita. Incearca sa nu ii arati ca te afecteaza, ci doar inlatura-l treptat din viata ta.

Gemeni

Daca esti insistenta in acest weekend, cu siguranta vei reusi tot ce ti-ai propus. Daca iti doresti un lucru foarte mult, trebuie sa lupti pentru el.

Rac

Daca ai facut unele promisiuni pentru acest weekend, incearca sa te tii de ele.
Planurile sunt facute ca sa nu fie amanate, iar cei implicati nu merita sa le naruiesti sperantele.

Leu

Daca esti singura, in acest weekend ai toate sansele sa cuceresti pe cineva pe care ai pus ochii de multa vreme. E posibil sa fie vorba de un coleg de serviciu!

Fecioară

Incearca sa te detasezi de munca in acest weekend si sa te bucuri de zilele libere pe care le ai. Cei dragi asteapta sa iti faci timp pentru ei si sa ii faci sa se simta cei mai importanti.

Balanţă

Actioneaza cu inima in acest weekend si nu iti reprima sentimentele nicio clipa.
Daca esti certata cu cineva, impaca-te fara sa mai stai pe ganduri.

Scorpion

Fara sa fii constienta, parerea ta conteaza foarte mult pentru cineva apropiat tie. Din aceasta cauza, ar trebui sa fii extrem de atenta la ceea ce spui si ce sfaturi oferi in acest weekend.

Săgetător

Nu te lasa influentata de lucruri marunte in acest weekend, altfel iti vei strica de tot aceste doua zile. Chiar daca nu auzi ce iti convine, a venit momentul sa te maturizezi si sa nu mai fii rasfatata.

Capricorn

Nu te lasa influentata de insistentele prietenilor in acest weekend, nu ai bani de prapadit.
Situatia ta financiara nu este una tocmai buna, de aceea ar trebui sa te potolesti.

Vărsător

Evita impulsivitatea! Daca cineva iti greseste in acest weekend, nu te grabi sa tai si spanzuri. Analizeaza bine ce s-a intamplat si abia apoi spune ce decizie ai luat.

Peşti

Ai sansa ca in acest weekend sa cunosti pe cineva care isi va pune serios amprenta pe viata ta. Tine doar de tine daca ii permiti accesul, dar ai face bine sa asculti si sfaturile celor dragi tie.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod