Justin Bieber nu mai vorbeşte cu mama sa

Cântăreţul a recunoscut că relaţia cu mama sa a început să se deterioreze de acum doi ani pentru că aceasta a fost foarte dezamăgită de comportamentul său iresponsabil, printre care conducerea sunt influenţa alcoolului, petrecerile sălbatice şi condamnarea primită după ce a aruncat cu ouă în casa unui vecin.
Acesta a spus că s-a simţit ruşinat de propriul său comportament, potrivit femalefirst.co.uk.

"Am fost distant pentru că mi-a fost ruşine. Nu am vrut niciodată ca mama să fie dezamăgită de mine, iar atunci ştiam că era dezamăgită. O perioadă nu am vorbit deloc, de aceea vom avea nevoie de timp pentru a reface acea încredere", a declarat Justin.

Dar cei doi încearcă acum să-şi refacă relaţia. "Ea locuieşte în Hawaii acum, deci este dificil, dar situaţia începe să se îmbunătăţească.
Este o femeie minunată şi o iubesc
", a adăugat idolul adolescenţilor.

Dacă relaţia cu mama sa, care l-a născut pe când avea numai 17 ani şi l-a crescut singură, s-a răcit, Justin a devenit tot mai apropiat de tatăl său biologic, Jeremy Bieber. Cântăreţul îi ia apărarea tatălui său în faţa celor care îl critică pentru că nu a fost alături de fiul său în copilărie, ci şi-a făcut apariţia după ce acesta a devenit celebru. Justin îi justifică absenţa spunând că era foarte tânăr şi imatur pentru a creşte un copil, dar spune că acesta nu a lipsit complet din viaţa lui, vizitându-l în weekend-uri. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod