De câte ori te vei îndrăgosti pe parcursul vieţii, în funcţie de zodia ta

O persoană obişnuită se îndrăgosteşte de patru ori pe parcursul vieţii sale, ştiai asta?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Când te implici într-o relaţie, investeşti totul în ea.

Nu eşti genul de persoană care se întâlneşte cu cineva doar pentru a face sex. Relaţia pentru tine înseamnă să găseşti acea persoană cu care te vezi pentru tot restul vieţii tale. Când te îndrăgosteşti, e un fel de dragoste pentru totdeauna. Eşti o romantică incurabilă care nu poate nu visează la ziua nunţii, dar care visează să se trezească în fiecare dimineaţă lângă alesul inimii sale. Cel mai probabil te vei îndrăgosti doar o singură dată pe parcursul vieţii, pentru că de regulă nu te grăbeşti în dragoste şi când eşti pregătită, atunci eşti încrezătoare că el e alesul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti o romantică incurabilă, ceea ce înseamnă că probabil simţi că te îndrăgosteşti de cineva nou în fiecare zi.

Îţi place să iubeşti. Acestea fiind spuse, cunoşti diferenţa dintre o iubire temporară şi una profund intensă care îţi umple inima. În tinereţe probabil ai simţit deja intensitatea asta şi ştii ce înseamnă să ai inima zdrobită. Te vei îndrăgosti de două ori în timpul vieţii tale, o dată când eşti tânără şi naivă, şi din nou când eşti pregătită să îţi deschizi iar inima.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când vine vorba de iubire, eşti ca un copil într-un magazin de bomboane.

Eşti prea entuziasmată şi crezi că poţi avea totul şi o să încerci să ai totul, înainte să îţi dai seama că dragostea a dispărut. Tu ai o inimă mare, dar stai prost la capitolul raţionament. În aproape toate situaţiile, poţi fi pretenţioasă şi inconsistentă cu alegerile pe care le faci, iar cele din iubire nu fac o excepţie. Eşti mult mai bună în a începe lucrurile decât de a le termina. Doar pentru că spui că iubeşti pe cineva, nu înseamnă neapărat că te vezi cu acea persoană pentru totdeauna. De aceea, cel mai probabil te vei îndrăgosti de patru ori în timpul vieţii tale. Când spui pentru totdeauna, înseamnă de obicei până te plictiseşti.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai visat mereu la ziua în care îţi vei întâlni marea iubire şi e posibil să te îndrăgosteşti atunci când eşti visătoare.

De cele mai multe ori pui prea multă presiune asupra relaţiilor tale atunci când sunt la început. Dar, iubirea ar trebui să te facă să te simţi relaxată şi acasă. Trebuie să îl scuteşti pe iubitul tău de aceste presiuni şi trebuie, de asemenea, să ai încredere în tine. Te vei îndrăgosti de doup ori în timpul vieţii tale, dar după ce se termină prima relaţie, e important să nu te învinovăţeşti. Meriţi o iubire adevărată şi o vei găsi din nou, dar numai după ce vei învăţa să te iubeşti şi să crezi că meriţi o iubire adevărată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ca Leu, ştii că să fii tânăr înseamnă să te distrezi şi să îţi faci amintiri.

Chiar dacă nu vrei să te căsătoreşti şi să ai copii de tânără, tu crezi în iubirea timpurie. Vei dori să întâlneşti cât mai mulţi oameni şi să încerci lucruri noi cu aceştia. Te vei îndrăgosti de două ori în viaţă, şi în timp ce prima relaţia nu va dura atât cât ai sperat, în cea de-a doua vei fi mai matură şi vei ştii cu adevărat ce cauţi la un partener. Asta înseamnă că relaţia ta va fi mult mai puternică şi va avea potenţial. Ba chiar e posibil să revii la prima relaţie cu o altă perspectivă de viaţă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ştii mai bine decât oricine că dragostea nu e uşoară, că vor fi şi vremuri bune, dar şi vremuri grele.

S-ar putea să te concentrezi mai mult pe tine decât pe relaţia ta şi vei intra în luptă inevitabil. Dar dragostea e ceva special şi nu poţi arunca ceva bun în speranţa că vei găsi ceva şi mai bun. Deci, dacă te vei îndrăgosti cu adevărat doar o dată în viaţă, eşti hotărătă să o faci să funcţioneze. Pentru tine, dragostea înseamnă implicare. Nu eşti genul de persoană care renunţă uşor, ci eşti hotărâtă şi fidelă. Eşti maestră în a veni cu modalităţi de a menţine romantismul şi ştii dacă există atât urcuşuri, cât şi coborâluri nu înseamnă că dragostea nu va dura. Iubirea ta va inspira pe toată lumea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai o inimă mare şi o multă dragoste de oferit, dar ai, de asemenea, o mulţime de lucruri de învăţat.

Poate te vei îndrăgosti de trei ori în viaţă, dar nu te lăsa convinsă că nu merită să iubeşti. De fapt, ai tendinţa de a oferi totul partenerului tău, fără a păstra nimic pentru tine. În dragoste înveţi mereu ceva nou. S-ar putea să nu ştii nici măcar ce faci până când nu te îndrăgosteşti. De fiecare dată când o faci, înveţi să fii mai puternică şi mai sigură pe ceea ce îţi doreşti.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti plină de pasiune, dar o blochezi undeva în inimă şi refuzi să îi oferi cuiva cheia.

Vrei să iubeşti şi o faci cu patos, dar ai tendinţa de a fi sceptică cu privire la viitorul tău cu acea persoană. În cele mai multe cazuri, ajungi să crezi că nu va dura, indiferent câte eforturi depui. Ştiai că atunci când eşti atât de negativistă, atragi acel negativism, de fapt? Probabil te vei îndrăgosti de trei ori în viaţă. Prima dată vei fi iraţională şi îi vei oferi inima primului care ţi-o cere. A doua oară, când încă ai inima zdrobită, dar vrei să iubeşti din nou. Iar a treia oară când eşti mai precaută, dar ştii că uneori dragostea înseamnă să faci copie la cheia inimii, una pentru tine, una pentru partenerul tău. Trebuie să fii mai pozitivă şi atunci când lucrurile nu funcţionează, e suficient doar să schimbi încuietorile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când lucrurile încep să devină serioase şi să prinzi gustul dragostei, tu vei fi cea care jură iubire pentru totdeauna.

Împărtăşirea vieţii cu o persoană pentru o lungă perioadă e timp te poate panica, aşa că încerci să rămâi în siguranţă un timp, cel puţin până când vei ştii ce vrei cu adevărat. Asta nu înseamnă că fugi de dragoste, din contră, chiar îţi place foarte mult. Te vei îndrăgosti de patru ori pe parcursul vieţii tale. Şi în timp ce fiecare relaţie va fi mai intensă şi mai lungă de fiecare dată ca ultima, ai nevoie de toate aceste iubiri în viaţa ta. Să fii într-o relaţie şi să ieşi din ea înseamnă totul pentru tine. Nu te temi să pui capăt lucrurilor, atât timp cât ştii că e bine, pentru că asta înseamnă cu nu ai fost pregătită. Niciodată nu te grăbeşti cu lucrurile mari şi importante, cum ar fi dragostea, dar, de asemenea, nu îţi e frică să rişti totul în numele iubirii, chiar dacă asta înseamnă să fii rănită. Ştii că o inimă zdrobită înseamnă doar să întorci tabla şi să încerci din nou.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu eşti genul de persoană care ştie ce vrea şi luptă până ajunge acolo.

Viaţa e scurtă şi o să te bucuri de fiecare secundă. Când vine vorba de dragoste, te vei îndrăgosti o singură dată în viaţa ta. Ştii că lucrurile mici nu contează, cum ar fi dezacordurile sau independenţa, care fac parte dintr-o relaţie puternică. Dragostea înseamnă pentru tine să accepţi cealaltă persoanp pentru tot ceea ce este. Când te uiţi înapoi, vei fi fericită ştiind că tu şi partenerul tău aţi trecut şi prin bune şi prin rele, dar că aţi reuşit să cucerişi lumea împreună.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tu ai visat să te îndrăgosteşti şi să ai o relaţie, dar când erai aproape de realitate a fost mult prea înfricoşător.

Îţi place să crezi că eşti o persoană care are multă dragoste de oferit, dar care ţine la sine, la independenţa şi liberatatea sa, iar acestea două se bat cap în cap. Vrei să te îndrăgosteşti, dar vrei, de asemenea, să fii sigură că şi celălalt o face. Te vei îndrăgosti de două ori în viaţa ta. Prima dată s-ar putea să nu ştii cu adevărat ce vrei, dar gândul de a începe ceva nou şi necunoscut e palpitant şi puţin înfricoşător. Când te îndrăgosteşti a doua oară, eşti mai sigură pe cum poţi avea o relaţie puternică formată din doi oameni independenţi şi ştii cum să îţi exprimi nevoile fără să te simţi rău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Visezi la ziua în care te vei îndrăgosti încă de mică.

Gândul de a avea tot ce ai putea vreodată să-ţi doreşti de la un partener, fiind complet fericită este ca o poveste adevărată pentru tine. Ştii că atunci când găseşti persoana potrivită, trebuie să fii atentă cu partenerul tău. S-ar putea să te îngrijoreze faptul că odată ce vei găsi dragostea adevărată, vei fi puţin dezorientată. Dar trebuie să ai încredere în tine şi să nu te învinovăţeşti dacă lucrurile nu merg bine, acesta e cel mai important lucru. Te vei îndrăgosti doar o dată în viaţă, dar dragostea ta va fi mai mare şi mai vibrantă decât ai crezut vreodată. S-ar putea să iei lucrurile încet şi să fii constantă când vine vorba de dragoste, dar eşti foarte încrezătoare în tine atunci când simţi că el e alesul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod