Cele mai sufletiste 5 zodii. E o binecuvântare să le ai în viața ta!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Se îndrăgostesc de caracterul oamenilor, nu de aspectul lor fizic!
Să fii sufletist înseamnă să fii blând și corect. Dar, de asemenea, înseamnă și compătimire, empatie și profunzime. Aceste zodii simt totul foarte intens, indiferent dacă este vorba despre bucurie sau nefericire.

Nu este întotdeauna evident că cineva este sufletist, deoarece ar putea să își ascundă această vulnerabilitate ca o modalitate de a se proteja. O persoană sufletistă nu face lucrurile superficial, ci le tratează în adâncime. Cineva cu o inimă bună vrea să aibă un impact pozitiv asupra vieții celorlalți și să facă lumea un loc mai bun, și asta doar pentru că îi pasă! Nu e falsă, ci autentică și poate părea că ar fi prea sensibilă.

Deși sunt grijulii și buni cu ceilalți, oamenii sufletiști nu-și oferă inima oricui.
O vor da doar celor în care au încredere că nu o vor distruge și nu o vor face să sufere. Vindecarea este extrem de dificilă în cazul lor și pot întâmpina probleme în a merge mai departe. Știu că trebuie să-și continue viașa, dar pare o sarcină imposbilă.

Care sunt cele mai sufletiste zodii?


Pești


Peștii sunt sufletiști datorită bunătății lor caracteristice. Să ajute oamenii e activitatea lor preferată. Acest lucru le oferă un scop în viață și îi face să se simtă întregi. Peștii simt totul la intensitate maximă și, de multe ori, profunzimea sentimentelor lor se traduce în aprecierea sau talent artistic. Chiar dacă le place să petreacă timpul singuri, ei sunt acolo dacă alții trec prin momente grele și au nevoie de cineva cu care să vorbească.

Săgetător


În cazul Săgetătorului, totul este despre experiențe. Bunurile materiale nu îi a duc bucurie.
El știe că amintirile cu și despre oameni și locuri vor dura pentru totdeauna, dar că un telefon nou va dura doar câțiva ani. Valoarea lui nu depinde de câți bani are, ci de lucrurile pe care le-a trăit, de experiențele culturale și de frumusețea naturală. El este sufletist prin modul în care se concentrează asupra oamenilor și locurilor.

Vărsător


Vărsătorul este sufletist prin modul în care gândește, prin profunzimea sentimentelor și prin faptul că încearcă mereu să schimbe lumea în vine. El va ajuta pe oricine are nevoie, indiferent dacă e vorba despre prieteni, familie sau un străin. Când vede cum planeta este distrusă sau oamenii suferă, el simte durere.
Nu vrea doar ca lucrurile să se îmbunătățească, ci ia și măsuri în acest sens, venind cu idei noi și pundându-și la dipoziție timpul și banii.

Rac


Racul este foarte sensibil, de aceea este atât de sufletist. El încearcă să pară indiferent, în speranța că ceilalți nu vor observa că e afectat de anumite cuvinte sau acțiuni. Cu toate acestea, Racul nu este un actor prea bun și totul devine destul de clar atunci când e deranjat sau emoționat de ceva. Dacă investește în cineva, acea legătură nu se va rupe cu ușurință. Iar dacă lucrurile nu funcționează așa cum trebuie într-o relație pe care o are, va avea nevoie de multă introspecție și timp pentru a trece peste asta.


Fecioară


Fecioara este foarte sensibilă și empatică. Atenția sa pentru detalii o face să fie un om sufletist, deși ea nu crede asta despre propria persoană. Ea observă lucrurile minuscule pe care toți ceilalți le ignoră și e uimită constant de frumusețea pe care o vede în viața de zi cu zi. Ea are o latură poetică, ce corespunde bine sufletului ei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod