Cele mai puternice femei în funcție de zodie

Cele mai puternice femei au, de obicei, mai mulţi aşi în mânecă. Acestea îi pot impresiona pe ceilalți cu ajutorul determinării lor, modului în care rezolvă lucrurile, atitudinii și multor altor caracteristici.
Însă anumite zodii le oferă premisele perfecte femeilor pentru a deveni mai puternice decât alte semne zodiacale. Iată care sunt cele mai puternice femei în funcție de zodie!

Sub ce semn zodiacal se nasc cele mai puternice femei?


Taur


Femeia Taur este una dintre cele mai puternice prezențe feminine ale zodiacului. Aceasta este aproape perfectă și poate rezolva orice situație. Talentul său în lumea afacerilor o va ajuta să evite situațiile financiare precare. Pe lângă faptul că se poate ocupa de partea financiară fără probleme, femeia Taur este și o soție perfectă.
Aceasta își iubește partenerul necondiționat și îi îndeplinește cele mai trăznite fantezii. Nu te vei plictisi niciodată alături de o femeie Taur. Femeile născute sub semnul Taurului pun preț pe tradiții, loialitate și stabilitate.

Printre cele mai cunoscute femei Taur se numără Michelle Pfeiffer, Audrey Hepburn, Adele, regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii și Emilia Clarke.

Leu


Multe dintre trăsăturile de caracter puternice ale bărbatului Leu sunt regăsite și la femeia Leu. Superioritatea acesteia este vizibilă în toate circumstanțele.
Alte semne zodiacale sunt puțin intimidate câteodată de fațada pe care o arată femeia Leu. Aceasta dă dovadă de încredere și dominare. În cazul în care femeile născute sub semnul Leului știu că au greșit, vor găsi întotdeauna modalitatea de a te convinge că au dreptate. Femeia Leu își dorește să fie în centrul atenției tot timpul și are fler pentru dramatism. De asemenea, cadourile din partea partenerului vor fi apreciate cu orice ocazie.

Cele mai cunoscute femei leu sunt: Halle Berry, Madonna, Charlize Theron, Jennifer Lopez și J.
K. Rowling.

Balanță


Femeia Balanță este cel mai fermecător și elegant semn zodiacal feminin. Aceasta știe cum să rezolve orice situație dificilă. Frumusețea, eleganța și bunul său gust atrag privirile oriunde s-ar afla femeia Balanță. Atenția pe care o oferă aspectului sofisticat o poate ajuta pe femeia Balanță să aibă o carieră de succes. Această calitate vine ca un bonus alături de caracterul său puternic. Femeia Balanță include întotdeauna în viața sa romantismul și seducția.
Aceasta va face tot posibilul să îmbunătățească relațiile și are grijă de partenerul său atât fizic, cât și emoțional.

Printre femeile Balanță care au ajuns cunoscute se numără și Brigitte Bardot, Catherine Zeta-Jones, Eleanor Roosevelt, Gwyneth Paltrow și Margaret Thatcher.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod