Parfum

Ce parfum ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Parfumul care se potriveşte unei persoane este în strânsă legătură cu personalitatea acesteia. Iată care te reprezintă!
Rac

Aroma de vanilie e tot ce îţi trebuie. Ea aduce mereu nostalgie şi îi oferă Racului acesl confort la care tânjeşte dintotdeauna.

Leu

Mireasma de bergamot te face să te simţi complet confortabilă. Acest parfum te descrie perfect şi îl poţi recunoaşte dintr-o mie.

Fecioară

Aroma de lemn de santal e ceva la fel de complex ca şi tine. În plus de asta, el persistă ore întreg, iar acest lucru e exact ceea ce cauţi.

Balanţă

Mireasma de trandafir e cea care ţi se potriveşte. Eşti o iubitoare de frumuseţe şi de armonie, iar această aromă le are pe amândouă.


Scorpion

Cine nu iubeşte mirosul de iasomie? Ştim sigur că Scorpionul îl adoră. Acest parfum e minunat şi nu se potriveşte nimănui mai bine decât acestui semn zodiacal senzual şi sexy.

Săgetător

Aroma de natură e tot ce îţi trebuie. Orice e verde şi proaspăt rezonează perfect cu stilul tău energic. Pentru o aventurieră ca tine, ai nevoie de un miros de aer curat.

Capricorn

Aroma de lemn e tot de îţi trebuie. Mireasma dintr-o pădure te duce cu gândul la longevitate şi se potriveşte perfect cu spiritul tău.
Un parfum natural e alegerea potrivită!

Vărsător

Aroma de neroli e dulce, florală şi picantă în acelaşi timp şi sfidează tot ce e convenţional. Tu nu poţi suporta gândul de a mirosi ca oricine altcineva, fiind o persoană atât de originală.

Peşti

Dacă parfumul pe care îl alegi te poartă spre o plajă tropicală, atunci el e alesul pentru tine. Aroma de cocos te duce cu gândul la vară şi poţi savura acest sentiment pe tot parcursul anului, iar ţie îţi place să visezi cu ochii deschişi!

Berbec

Parfumul cu aromă de portocale e cel mai potrivit pentru tine.
Această notă stimulantă îţi păstrează ritmul activ, exact aşa cum îţi doreşti. De asemenea, îţi stimulează renumitul entuziasm.

Taur

Parfumul cu aromă de mosc e cel care ţi se potriveşte. Acesta e cea mai bună alegere şi modalitate de a te menţine cu picioarele pe pâmânt. Fiind un semn senzual, Taurul poartă acest parfum cald mai bine decât oricine.

Gemeni

Aroma de măr e cea mai potrivită pentru tine. Se potriveşte perfect cu stilul tău jucăuş şi capricios. Atunci când simţi acest parfum, te simţi tânără şi liberă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod