Care sunt cele mai periculoase zodii? Află de cine trebuie să te fereşti!

Semnul zodiacal poate dezvălui cât de periculoşi sunt oamenii şi spre ce tipuri de infracţiuni sunt înclinaţi. Află de cine trebuie să fugi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este cunoscut pentru nebunia lui, de aceea nu trebuie să te surprindă că intră în top 6 cele mai periculoase zodii.

Furia lor este bruscă, dar nu durează mult timp. Dacă enervezi un Berbec, asigură-te să stai cât mai departe de el pentru o vreme. Apoi, el va uita ce i-ai făcut ca să mai încerce să se răzbune.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Mânia Taurului este intensă, iar frauda este cea mai frecventă infraţiune în rândul oamenilor născuţi sub acest semn zodical.

Le place luxul, aşa că ar face orice ca să îl aibă, indiferent că trebuie să treacă de legi şi moralitate. Atunci când un nativ din această zodie îşi pune ceva în cap, calcă şi peste cadavre ca să ajungă unde şi-a dorit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Toată lumea vorbeşte de rău despre cei care se nasc în zodia Gemeni, dar se pare că aceştia sunt cei mai puţin periculoşi.

Ei nu iau pe nimeni în serios, de aceea nici nu vor avea tendinţa de a le face rău. În loc să facă lucrururi grave, aceştia preferă să îi plictisească de moarte pe cei cu care vorbesc, astfel reuşind să îi înlăture elegant.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este primul pe lista maniacilor din întreg zodiacul.

De obicei, la el totul porneşte de la gelozie, schimbarea stării de spirit pare a fi cea care îl împinge către probleme. El nu se poate controla şi trece de la o dispoziţie la alta fără să poată face ceva.  Nu te pune cu acest nativ dacă vreo să trăieşti în pace alături de el!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu trebuie să te laşi păcălit de răcnetele scoase de un Leu, el poate fi doar o pisicuţă blândă de fapt.

Acest nativ se ţine cât mai departe de probleme, iar atunci când face ceva rău, o face doar ca să atragă atenţia asupra lui. Niciodată nu ar face ceva periculos doar pentru că simte să se răzbune sau să îşi dorească din suflet acest lucru.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara poate fi un ucigaş psihopat, dar unul pe care nu îl prinde nimeni.

Imaginea ei nu are pată şi este curată ca lacrima. Ar trebui să subliniem faptul că acest nativ este predispus la furt şi fraudă mai degrebă, decât la acte violente. În orice caz, e o Fecioară trebuie să te fereşti dacă ştii că ai deranjat-o cu ceva!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ştim că Balanţele sunt calme şi răbdătoare, dar ele ar comite mai multe nereguli decât un Leu sau un Vărsător, ceea ce e destul de ciudat.

Ei bine, şi răbdarea lor are o limită şi e posibil ca aceste semne zodiacale să recurgă la violenţe atunci când alţii încearcă să profite de intenţiile lor bune!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este aproape cea mai periculoasă zodie din întreg zodiacul şi este oficial un psihopat.

Mulţi criminali în serie s-au născut în noiembrie, iar majoritatea sunt Săgetători, urmaţi de Scorpioni. Cei din urmă sunt cunoscuţi pentru că acţioneză sadic, nu au milă şi le place tortura. Nu te pune cu ei!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este al treilea cel mai periculos semn din zodiac.

Acesta nu face nereguli şi infracţiuni la scară mică, ci destul de răsunătoare. Vrea să fie lider orice ar face şi îi place să fie capul răutăţilor, nu cel care execută ordinele. Neregulile la care este predispus sunt mari şi sonore.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În timp ce numărul de criminali în serie născuţi sub acest semn este mediu, criminalul în serie care a ucis cei mai mulţi oameni este un Capricorn.

Cu toate acestea, ei sunt cunoscuţi pentru respectul pentru legi şi reguli, dar asta atât timp cât cineva nu îi supără. Capricornii nu fac multe nereguli, dar când o fac, o fac ca la carte!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este cel de-al doilea semn din topul celor mai nevinovate zodii.

Ţin foarte mult la dreptate şi au ego-uri puternice care nu pot fi distruse cu uşurinţă. Acestea fiind spuse, e posibil ca acesta să facă lucruri rele, dar să nu fie prins, pentru că este destul de deştept cât să nu lase nicio dovadă în urmă. De aceea, Vărsătorul nu este considerat o zodie periculoase.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Credeai că Peştii sunt drăguţi? Te-ai înşelat! Mulţi criminali celebri sunt născuţi în această zodie.

Aceştia sunt extrem de periculoşi din cauza tendinţei lor spre dependenţe, de aceea te poţi aştepta la orice ieşit din comun din partea lor. Nu e cazul de nereguli comune, pentru că ce fac ei va răsuna ca fiind ceva inedit!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod