Incompatibilitate în cuplu

Aceste combinații de zodii n-ar trebui să se căsătorească niciodată

Semnele zodiacale nu numai că pot prezice viitorul şi îţi caracterizează personalitatea, ci joacă, de asemenea, un rol major în relaţiile amoroase.
Compatibilitatea depinde în mod direct de semnul zodiacal în care tu şi partenerul tău v-aţi născut. Există câteva combinaţii de zodii care nu are trebui să se căsătorească niciodată, şi asta pentru că diferenţele majore dintre ele vor crea cu siguranţă probleme în viaţa conjugală.

Leu şi Vărsător


Leul şi Vărsătorul fac o echipă minunată, dar această combinaţie de zodii este şi cea mai explozivă atunci când vine vorba de compatibilitate. Aceste două semne puternice sunt predispuse la eşec.
Într-o relaţie romantică, lucrurile ar putea sta destul de rău între ele, pentru că vor exista confrutări mari de ego.

Berbec şi Taur


Persoanele născute sub semnul Berbecului sunt foarte capabile şi încăpăţânate. Şi Taurii sunt de incredibil de încăpăţânaţi. Acum, când aceşti doi oameni se implică într-o relaţie unul cu celălalt, este calea cea mai sigură către dezastru.

Fecioară şi Gemeni


Fecioara e foarte organizată, iar Gemenii sunt foarte imprevizibili. Acest dezechilibru în abordarea faţă de viaţă poate genera probleme.
Şi, dacă totuşi, aceste două semne se implică într-o relaţie, pot apărea probleme de încredere, ducând la o viaţă mizerabilă.

Scorpion şi Berbec


Scorpionii şi Berbecii au o relaţie incredibil de explozivă, întrucât sunt foarte asemănători. La urma urmei, când focul şi apa se unesc, se creează mult abur. Dacă aceste două semne se implică într-o relaţie romantică, ele vor avea probleme şi vor exista diferenţe majore în exprimarea dragostei.

Gemeni şi Capricorn


Dacă aceste două semne se unesc, pot apărea mari complicaţii pentru că nu sunt deloc compatibile. Totuşi, dacă se implică într-o relaţie amoroasă, sunt dispuse să depună eforturi pentru ca lucrurile să funcţioneze între ele.

Taur şi Vărsător


Aceste două semne nu se potrivesc deloc atunci când vine vorba de dragoste pentru că sunt extrem de diferite. Taurul şi Vărsătorul au personalităţi diferite şi o perspectivă diferită faţă de viaţă.
Nu se pot simţi confortabil unul cu celălalt.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aburel pe 20 Oct 2017, 20:28
    Fix -pix!

    Sunt berbec sotia scorpion si am implinit 45 ani de casatorie in 2 septembrie !!Asa ca draga Selena mai studiaza horoscoape !!!!!!!!

    0
    0

  • Gabriel pe 4 Oct 2017, 19:12
    Aiurea!

    Sunt nascut in zodia Taur si sotia e Varsator,suntem casatoriti de 21 de ani si ma consider cel mai norocos barbat de pe planeta!Suntem nedespartiti si fiecare zi alaturi de ea si de fiica noastra e o continua sarbatoare si fericire!Pur si simplu nu pot trai fara ea!Deci ,horoscopul pt noi e o mare minciuna,e cel mult ceva hazliu si nimic mai mult!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod