Frumusețea pielii vine din interior cu Nutrilite™ Multicaroten Natural de la Amway

Când vorbim despre îngrijirea pielii trebuie să avem în vedere că există mai mulți factori care îi influențează aspectul. De exemplu, poți spune multe despre alimentația unei persoane doar dacă te uiți la tenul acesteia, barometrul intern al corpului. Așadar, vara aceasta asigură-te că îți protejezi pielea nu doar prin aplicarea unor loțiuni protectoare, ci și prin furnizarea nutrienților de care are nevoie.
O alimentație echilibrată te ajută să obții o piele frumoasă și luminoasă la orice vârstă. Totuși, cu stilul de viață agitat din zilele noastre, devine din ce în ce mai dificil să mâncăm sănătos. Pentru a reduce decalajul dintre ceea ce avem nevoie și ceea ce mâncăm, Amway recomandă NUTRILITE™, lider mondial în domeniul vitaminelor şi al suplimentelor alimentare .

Dacă iubești vara și îți dorești un bronz frumos, Nutrilite™ Multicaroten Natural este, cu siguranță, unul dintre cei mai buni prieteni ai pielii tale.
Iată de ce:

Bogat în nutrienți
Nutrilite™ Multicaroten Natural este un supliment alimentar format dintr-un amestec de carotenoizi derivaţi din plante. Acest complex conţine beta-caroten, alfa-caroten și luteină, o gamă de carotenoizi similari celor care se găsesc în diferite fructe și legume. Rețeta nu conține îndulcitori artificiali, coloranți, arome sau conservanți.

Bogat în vitamina A
Nutrilite™ Multicaroten Natural este o sursă naturală de vitamina A (beta-carotenul este numit și provitamina A).

Sursă naturală de carotenoizi
Carotenoizii se găsesc în plante cu pigmenți galbeni, precum dovlecii, cartofii, piersicile, dovleceii sau caisele.
Nutrilite™ Multicaroten Natural conține un mix de carotenoizi similar celui oferit de o dietă echilibrată, bazată pe consumul de fructe și legume.

Cu ajutorul acestui supliment alimentar, pielea ta va arăta extraordinar vara aceasta, iar bronzul tău va face furori.

NUTRILITE™ este singura marcă globală de vitamine și minerale care cultivă, recoltează și procesează plante din propriile sale ferme certificate organic . Fiecare produs NUTRILITE™ este rezultatul direct al unor teste intensive şi analize de laborator realizate de cercetători, microbiologi, chimişti, farmacişti, nutriţionişti şi alţi specialiști, urmând cele  bunele practici de fabricaţie pentru a oferi cea mai bună calitate.
În plus, fiecare plantă este procesată în doar câteva ore de la recoltare pentru a se păstra o cantitate cât mai mare de nutrienţi.

În România, produsele NUTRILITE™ sunt comercializate exclusiv prin rețeaua de Întreprinzători Privați Amway. Pentru mai multe informații sau pentru a putea localiza un Întreprinzător Privat Amway, vă rugăm să accesați website-ul www.amway.ro.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod