Trucuri pentru un machiaj spa de Paşte. Află de la un expert cum se realizează

Acest tip de machiaj include şi terapii menite să ofere o strălucire sănătoasă tenului, astfel încât rezultatul final să fie impresionant
Când spui spa make-up sau machiaj spa te gândeşti deja că îţi poţi transforma şedinţa de machiaj într-o experienţă senzorială spa... Şi cum ideea de spa îţi induce o senzaţie de relaxare şi stare de bine, dar şi pentru că Sărbătorile de Paşti sunt asociate cu lumina, gândurile bune şi armonia, încearcă să îţi creezi un machiaj de o naturaleţe studiată, care să te pună în valoare, fără să îţi încarce inutil tenul. 

Renunţă la tehnicile de contouring, mizează pe un ten frumos, sănătos şi sprâncene armonioase. 

Aplică următoarele trucuri pentru a îmbunătăţi aspectul pielii.
Dacă îţi plac rezultatele, transformă-le într-un mod de viaţă. 

Diminuarea stresului şi refacerea organismului în timpul somnului sunt două dintre secretele Machiajului Spa care vor contribui la starea ta de bine. 
Pielea este un organ, chiar cel mai mare organ al corpului, aşa că şi ea va beneficia de îmbunătăţirea stării tale generale. Încearcă să dormi câteva zile de la ora 22.00 cu wifi oprit şi fără nici un gadget sau articol electrocasnic pe lângă tine. Scoate din dormitor televizorul, routerul wifi, tabletele, calculatoarele, smartphone-ul, ceasul deşteptător electronic şi tot ce poate genera un câmp electromagnetic care ţi-ar putea perturba undele cerebrale pe timpul nopţii.
S-a demonstrat ştiinţific că un somn odihnitor ajută la reechilibrare hormonală, diminuarea stresului, funcţionarea corespunzătoare a glandei pineale supranumită şi “glanda tinereţii”, rezultând o piele sănătoasă, cu aspect întinerit. Experimentează somnul odihnitor şi încearcă să îl transformi într-un mod de viaţă. 

Hidratarea cu apă plată alcalină ajută la menţinerea unui aspect sănătos şi întinerit al pielii. Doar reflectează un pic că între o stafidă şi o boabă de strugure diferenţa este dată în principal de procentul de apă lipsa... 

Adu un aport de vitamine şi minerale în organism printr-o dietă corespunzătoare, pe care ţi-o poate concepe un nutriţionist. 

Consumă macerat la rece de busuioc - o plantă terapeutică miraculoasă pentru psihic şi tinereţea organismului. 
Consilier în estetică / Trainer Cosmetică & Machiaj Profesional
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod