Trucuri de la Hollywood
pentru machiajul tau!

Specialistii din Cetatea Filmului isi concentreaza toata energia pentru ca vedetele sa arate perfect. Incercam si noi sa "furam" din stralucirea starurilor si iti dezvaluim secretele lor. Afla trucuri pentru un machiaj de exceptie si un look de invidiat.
Specialistii din Cetatea Filmului isi concentreaza toata energia pentru ca vedetele sa arate perfect.

Incercam si noi sa "furam" din stralucirea starurilor si iti dezvaluim secretele lor.

Afla trucuri pentru un machiaj de exceptie si un look de invidiat.

Sprancene de vedeta


Expresivitatea fetei este accentuata de forma sprancenelor. Daca sprancenele tale au o forma nepotrivita, vei parea tot timpul incruntata, suparata sau chiar speriata... De aceea, forma lor este deosebit de importanta.

Sprancenele prea subtiri nu reusesc sa redea cu prea mare succes ceea ce iti doresti tu sa exprimi de fapt si de aceea auzim adesea depre ele ca par "false".

Pentru a le readuce la o grosime cat mai apropiata de cea naturala, nu le pensa timp de cel putin doua luni, apoi apeleaza la un specialist care sa le ofere forma ideala pentru a-ti pune chipul in valoare.

Un exemplu bun este Halle Berry, care se poate lauda oricand cu sprancenele sale perfecte.

Exfoliere pentru mai multa hidratare


"Katie Holmes este una dintre acele femei despre care gandesti ca nu va imbatrani niciodata. Misterioasa si adolescentina, adopta intotdeauna un machiaj elegant si sofisticat fara a accentua ceva anume", declara Maria Pauna, makeup artist Jovsky Studio.

Katie ne uimeste la fiecare aparitie pe covorul rosu (sau chiar in fotografiile paparazzilor) cu un ten de invidiat. Secretul sau este pielea perfect hidratata.

Pentru a obtine acelasi efect, inainte de a aplica lotiunea sau crema ta hidratanta obisnuita, foloseste un gel sau o crema exfolianta.

"Daca pielea ta este uscata si pare obosita, inseamna ca la suprafata pielii s-au acumulat celule moarte. In loc sa aplici si mai multa crema, exfoliaza intai cu un scrub facial delicat. In acest mod hidratezi celulele noi si nu pe cele uscate si moarte", declara "cosmeticiana vedetelor", Renee Rouleau, pentru People.com.

Mascara, piesa de rezistenta


Fond de ten, creion dermatograf, fard de pleoape, mascara... Care este ordinea in care le folosesti? Makeup artistul Napoleon Perdis, unul dintre favoritii celebritatilor, recomanda sa regandim ordinea in care folosim toate acestea.

"Primul pas pe care sa il faci cand incepi sa te machiezi este aplicarea mascarei. Obtii astfel repere pentru machiajul tau, asemanatoare unei harti", explica el.

De exemplu, daca dupa aplicarea mascarei genele tale sunt bogate si lungi, cu un efect dramatic, accentul asupra altor zone ale fetei trebuie sa fie limitat si echilibrat.

Vedeta din "Ally McBeal" si "Ingerii lui Charlie", Lucy Liu, isi pune in valoare genele pentru a obtine o privire sexy, misterioasa.

Stralucire subtila


Angelina Jolie este admirata pentru talentul sau, dar si pentru frumusetea sa deosebita.

Mary Burton, makeup artistul sau, spune ca secretul frumusetii Angelinei este simplitatea.

"Niciodata nu o machiez prea puternic. Nu ii place asta", declara Mary Burton pentru People.

Un alt truc al Angelinei este stralucirea subtila. Poti obtine si tu acelasi efect cu ajutorul pudrei sau fondului de ten cu particule stralucitoare.

Buze perfecte


Indiferent daca alegi un gloss transparent sau un ruj de o culoare intensa, buzele tale trebuie fie fine si foarte bine hidratate. Aplica inainte de culcare un balsam de buze intens hidratant.

Dimineata, cu ajutorul unei periute de dinti curata, indeparteaza pielea moarta de pe suprafata buzelor, cu miscari circulare si delicate.

Acesta este trucul starurilor pentru buze senzuale si ce exemplu mai bun putem gasi daca nu Jessica Biel.

 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florentina pe 8 Sep 2009, 14:46
    extensii gene

    Aplic extensii de gene Ardell, din par uman 100% stilizat, la cel mai bun pret - 4 lei/smoc; permanent de gene 50 lei + vopsit gene gratuit. Oferta valabila doar pentru Bucuresti. 0723004987 Florentina.

    0
    0

  • mona pe 16 Aug 2009, 00:15
    yeach

    ce scarboase sunteti cu bubele voastre ,mi-e greata si mai vreti si sa va machiati dar aveti probleme digestive

    0
    0

  • olivia pe 11 Iul 2009, 01:52
    ceva mai delicat...

    Am avut probleme cu cosurile destul de mult timp...mi s-a facut un cheloid pe fata in partea dreapta a maxilarului..a facut puroi de 2 ori..am fost la dermatolog si mi-a zis k dak nu imi trece trebuie sa pun un plasture care se gaseste doar in Bucuresti(eu sunt din Mures) si care e destul de costisitor...ce as putea face sa-mi treaca roseata din zona un a fost cheloidul? Va multumesc anticipat!

    0
    0

  • dalia pe 20 Mar 2009, 20:28
    pt viorica

    Draga Viorica, cearcanele pot aparea atunci cand ai probleme cu rinichi, iti recomand o analiza a urinei care se face la orice centru medical si nu este deloc costisitoare. Sper sa-ti fie de folos sfatul meu

    0
    0

  • Raspuns Alina pe 21 Feb 2009, 21:19
    Fond de ten

    Buna Alina si eu am avut aceiasi problema dar am vb. cu matusa mea care este Dr. Dermatolog si mi-a spus ca cel mai bun tratament pt ten nu este neaparat fondul de ten. Mi-a povestit in amanunt anumite chestii de specialitate pe care eu nu le-am inteles asa bine dar in concluzie sapunul de casa ar fii cel mai indicat pt ca are in compzitie niste chestii care curata f. bine si usuca eruptiile aparute pe fata. Produsele aparute pe piatza sunt f. scumpe si ineficiente dupa cate am observat si eu, asa am am incercat chestia cu sapunul si vreau sa zic ca dupa doua saptamani nu mai aveam nimic. Zilnic dimineatza il foloseam circa 3-5 minute, dupa care ma clateam si schimbam sapunul. Incearca si vezi si tu daca merge la tine. Ciao

    0
    0

  • Viorica Grijincu pe 21 Feb 2009, 21:19
    cearcanele

    Buna. Cum pot scapa de cearcane? Am cearcane chiar si atunci cand sunt foarte odihnita. Ele sunt rezultatul unei probleme de sanatate? Multumesc

    0
    0

  • ionelia pe 21 Feb 2009, 18:03
    fond de ten

    Buna . Am o intrebare .De ce cand, imi dau cu fond de ten, iimi apar bube pe fata? Doresc sa stiu ,daca exzista un fond de ten ,pentru toate tipurile de ten si cat mai bun. va multumesc anticipat

    0
    0

  • alina pe 21 Feb 2009, 13:17
    machiaj

    eu am o problema ku machiajul..desi folosesc fond de ten ,pudra nu rezista mai mult d 2ore p fata,nu stiu ce sa fak si de ce..am un ten gras...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod