Natalie Cole spera la un transplant de rinichi

5 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Natalie Cole spera la un transplant de rinichi

Cantareata Natalie Cole, in varsta de 58 de ani, spera la un transplant de rinichi in viitorul apropiat. Aceasta interventie chirurgicala ar putea pune punct dializei, procedura pe care artista o urmeaza de trei ori pe saptamana.

Vara trecuta, Cole a fost diagnosticata si cu hepatita C - vedeta s-a luptat in trecut cu dependenta de heroina si cocaina, care a dus la aparitia acestei afectiuni a ficatului, precizeaza Entertainment Tonight.

Solista, nominalizata la trei premii Grammy pentru albumul "Still Unforgettable" lansat in 2008, a declarat: "Cu siguranta, speram ca transplantul sa aiba loc.

Dar nu stim exact cand. Fiul meu ar putea fi un donator compatibil, ceea ce ar fi extraordinar. Este foarte frumos si, in acelasi timp, foarte ciudat faptul ca oamenii se ofera sa faca ceva de genul asta. Este un lucru mult mai important pentru cel care primeste transplantul decat pentru donator, pentru ca acesta are doi rinichi, iar noi avem nevoie doar de unul!".

Artista asteapta cu mai putina nerabdare perioada post-operatorie indelungata, deoarece, in tot acest timp, nu va avea voie sa lucreze, insa, dupa cum a mentionat, "la final, tot efortul va merita".
Mai mult decat atat, Cole nu vrea sub nicio forma sa renunte la turneul programat sa inceapa peste sase luni.

Cantareata este optimista in ceea ce priveste viitorul. Cole a afirmat: "Lucrurile se intampla dintr-un anumit motiv si eu am fost mereu genul de femeie care reuseste sa treaca, pana la urma, peste probleme. Sunt puternica si am foarte multa credinta. Astept ca anul acesta sa fie unul bun. In afara problemelor de sanatate, cred ca voi fi in regula.".


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod