Machiaj de primavara

Natural, romantic, proaspat si feminin. Acestea sunt cuvintele care pot descrie cat mai bine unu machiaj ideal de primavara. Renunta la culorile "grele", si adopta-le pe cele fluide, in ton cu frumusetea primaverii.
Natural, romantic, proaspat si feminin. Acestea sunt cuvintele care pot descrie cat mai bine un machiaj ideal de primavara.

Renunta la culorile "grele" si adopta-le pe cele fluide, in ton cu frumusetea primaverii.


Nuantele pastelate sunt foarte usor de adaptat oricarui stil.

Acestea aduc un beneficiu in plus celor trecute de 35 de ani pentru ca au capacitatea de a estompa din efectele trecerii anilor.



Ten luminos


Particulele luminoase ii ofera tenului tau o stralucire in ton cu primavara. Foloseste o crema hidratanta, un fond de ten sau o pudra bronzanta cu particule stralucitoare, care reflecta subtil lumina.

Este foarte important sa evaluezi corect nivelul de stralucire al produsului folosit si sa alegi cosmetice cu particule foarte fine.

Pentru a le testa, priveste-te in oglinda la lumina naturala a zilei. Rezultatul in urma aplicarii trebuie sa fie unul cat mai natural.


Un strop de culoare in obraji


Blush-ul este unul dintre elementele de baza ale acestui sezon, iar secretul consta in folosirea nuantelor cat mai naturale, usor sidefate.

Pudrele bronzante in culori tari, indraznete, tin deja de domeniul trecutului, culorile pastelate fiind cea mai buna optiune pentru o zi senina de primavara.

Foloseste o pensula speciala pentru machiaj, care iti permite sa aplici blush-ul intr-un mod cat mai natural.



Pleoape vioaie


Bleu, roz pal, roz somon, oranj, violet deschis, verde crud, sunt numai cateva dintre multele variante de culori pe care le poti alege pentru pleoapele tale.

Indiferent ce ai alege, nuantele cat mai naturale, proaspete si delicate ii ofera machiajului tau aerul de primavara.

Foloseste farduri foarte putin sidefate, usor stravezii, care sa confere privirii tale un strop de culoare.


Gene voluminoase


Dincolo de fardurile pastelate si sidefate, iti poti pune in valoare ochii cu ajutorul genelor foarte bine definite.

Daca alegi genele false sau alegi sa iti accentuezi genele foarte mult cu o mascara pentru volum, poti chiar sa renunti din cand in cand la fard.

Pentru o cat mai buna definire, contureaza linia superioara a genelor cu un creion brun, indigo sau bleumarin.

Evita tusul negru intens, care este mult mai greu de aplicat si care iti poate distruge cu usurinta intreg machiajul daca este aplicat gresit.


Buze naturale


Buzele nude sau in nuante pastelate iti ofera un aer proaspat, natural, exact ca si primavara.

Adopta nuante pastelate de roz sau corai, dar poti ramane de asemenea la nuanta naturala a buzelor tale, aplicand numai un gloss transparent.

Balsamurile de buze usor sidefate reprezinta o alta alegere demna de a fi luata in calcul, mai ales daca esti ceva mai comoda, tocmai pentru ca sunt foarte simplu de aplicat, chiar si fara oglinda.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudra pe 14 Apr 2010, 10:11
    pudra minerala

    Si eu am incercat foarte multe pudre din acestea,iar acum am sheer cover.Pot spune ca este foarte buna si nu iti incarca tenul deloc.

    0
    0

  • caro_vio pe 6 Apr 2010, 18:57
    Machiaj si produse de machiaj

    Nuante calde, doar astepam primavara. Fii propriul tau sef si-ti poti alege tot ce-ti doresti din domeniul cosmetic. Client direct sau lider. Detalii pe carolinamihailescu@yahoo.com

    0
    0

  • roxxy pe 3 Apr 2010, 18:30
    Machiajul de primavara

    Imi place sa ma machez cu stil si fara sa ma faca sa arat penibil cum observ in jurul meu fete care din machiaj fac o masca si care le face sa arate mai batrane cu 5-10 ani:(.Am invatat sa ma machez singura si ma descurc f bine pt ca vad ce ma face sa arat mai luminoasa...asta inseamna machiaj!Si sfaturile de mai sus sunt minunate...ar trebui ca multe femei sa citeasca si sa invete de aici!

    0
    0

  • laura_u91 pe 28 Mar 2010, 18:01
    Metropolitan

    Doreste cineva sa se ocupe de vanzare de produse cosmetice de la firma Metropolitan? Intrati pe metropolitans.ro . pentru detalii intrati pe laura_u91@yahoo.com.

    0
    0

  • oana029 pe 17 Mar 2010, 14:46
    natural

    eu ma machiez foarte putin, imi place machiajul discret si vreau sa-mi cumpar un balsam de buze dar nu stiu care e mai bun...

    0
    0

  • rik.o pe 16 Mar 2010, 22:29
    pudra pt sezon cald

    ar fi interesant un articol in care sa recomandati pudre minerale ....pt vara , eu as vrea sa renunt la fond de ten vara pt ca ma simt incarcata si as vrea sa mi se recomande o pudra minerala buna sau cateva variante din care sa aleg ...eu am o pudra destul de scumpa care sincer nu e pe masura asteptarilor ...in adolescenta am avut pudre mult mai ieftine care erau mai bune , doar ca tenul mi s-a schimbat de atunci si ar trebui sa gasesc ceva care sa mi placa

    0
    0

  • alexandra_simona pe 16 Mar 2010, 22:12
    machiaj de primavara

    asta da......chiar ai de unde invata cum sa te machezi primavara....e adevarat k primavara nu se folosesc nuante inchise pentru ten.....culori deschise...roz....albastru....moz....etc.........

    0
    0

  • veveritza18 pe 13 Mar 2010, 13:53
    Buna

    Intr-adevar un articol foarte bun k toate celelalte de fapt din care ai ce sa inveti...

    0
    0

  • isabella2010 pe 9 Mar 2010, 18:53
    hy

    woww...imi place...ai de unde invata....am folosit si eu multe combinatii..pana am gasit ce mi se potriveste....intra pe lovedigital.ro....daca vrei sa cunosti o lume magica..si oameni care sa te inteleaga..te astept acolo

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod