Machiaj cat mai natural, in 5 minute

Pentru zilele in care ai nevoie de prospetime si de cat mai putine cosmetice aplicate pe pielea ta, iti propunem look-ul natural, pe care il obtii in numai cateva minute.
Pentru zilele in care ai nevoie de prospetime si de cat mai putine cosmetice aplicate pe pielea ta, iti propunem look-ul natural, pe care il obtii in numai cateva minute.

Iata cateva mici trucuri care te infrumuseteaza si iti ofera un look perfect natural, astfel incat numai tu vei sti ca ai folosit machiajul:

Ten fara cusur


Nu este simplu sa acoperi imperfectiunile cu ajutorul machiajului si sa pastrezi in acelasi timp un look natural. Dar nu este imposibil... Cearcanele sunt cele care ne dau adesea batai de cap. Oboseala si munca la birou, in fata calculatorului, isi spun cuvantul si se vad cel mai bine pe ochii nostri.

"Pentru a acoperi mai bine cearcanele fara un efect de machiaj incarcat, aplica fondul de ten, apoi corectorul, in strat foarte subtire", declara Raluca Felea, product trainer Amway Romania.

Foloseste un corector ce are la baza tonuri de galben, pentru ca ascunde imperfectiunile fara a aduga culoare.

Unul dintre cele mai importante elemente in realizarea unui machiaj cu aspect natural este fondul de ten.
Alegerea gresita a fondului de ten poate distruge orice tip de machiaj, fie ca este de zi sau de seara.

"Fondul de ten se testeaza pe mandibula. Astfel poti face o comparatie de culoare cu gatul si decolteul. Acesta este testul de culoare. Pentru a testa gradul de acoperire al unui fond de ten, aplica-l pe incheietura maini si observa daca acopera irizatiile albastrui ale venelor", adauga Raluca Felea.

Cea mai eficienta aplicare a fodului de ten este cu varfurile degetelor. Caldura degetelor contribuie la o uniformizare naturala a fondului, iar pe de alta parte, masajul delicat ajuta la fixarea adecvata a acestuia.

Machiajul ochilor - subtil, dar de efect


Daca ochii tai sunt obositi, aplica foarte putin fond de ten pe pleoape. Va masca vasele de sange vizibile si tonurile violete care fac ca privirea ta sa para obosita, iar pe de alta parte va fi o baza ideala pentru fardul de pleoape.

Desi tusul negru pentru conturarea liniei pleoapelor are un efect deosebit asupra privirii, facand ochii sa para mai mari, nu este indicat pentru un machiaj natural.

Exista un alt mic truc care iti face ochii sa para mai mari: foloseste aparatul pentru intoarcerea genelor.
Aplica apoi un singur strat de mascara sau chiar o mascara transparenta, sub forma de gel, daca genele tale sunt dese si frumoase in mod natural.

In ceea ce priveste fardul, opteaza pentru nuante cat mai naturale, de bej, sampanie, crem, piersica si nuante delicate de brun. Pentru conturul ochilor foloseste un creion dermatograf maro, in locul celui negru.

Buze senzuale, dar si naturale


Gloss-ul tranparent sau in nuante pale de roz sau piersica ofera buzelor tale efectul de luciu natural. Pe de alta parte, poti folosi numai un balsam de buze cremos, transparent sau in culori usor sidefate.

Naturalul merge foarte bine cu hidratarea.
Efectueaza o exfoliere delicata a buzelor cu ajutorul periutei de dinti, apoi aplica un balsam puternic hidratant.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod