Cum să-ți aplici corect tușul pentru ochi

Multe femei sunt fascinate de machiajul ochilor cu eyliner negru. Însă, puține sunt cele care se machiază astfel. Cele mai multe se feresc de acest produs deoarece nu știu să-l aplice. Însă, cu puțin exercițiu și dacă respecți câteva reguli poți să devii o expertă.

Multe femei sunt fascinate de machiajul ochilor cu eyliner negru. Însă, puține sunt cele care se machiază astfel. Cele mai multe se feresc de acest produs deoarece nu știu să-l aplice. Însă, cu puțin exercițiu și dacă respecți câteva reguli poți să devii o expertă.

Fără urmă de îndoială, linia de tuş conferă privirii un farmec special și te transformă într-o tipă sexy. Îl poți purta seara în combinație cu un ruj roșu, dar și în timpul zilei, dacă îți faci o linie mai subțire.


Trucuri de aplicare

După ce ți-ai hidratat fața, ai aplicat fond de ten și ai fixat cu un strat fin de pudră, poți să aplici tușul de ochi.



Trasarea eyeliner-ului se face, întotdeauna, de la mijlocul ochiului, prin mișcări scurte de hașurare, spre interior, cu privirea în jos. Ai grijă să nu ai foarte mult produs pe pensulă. Încearcă să mergi cu pensula de tuș din aproape în aproape, cu linii foarte scurte. Atunci când ajungi cu pensula spre interiorul ochiului, linia trasată trebuie să fie foarte subțire. 

Foarte important este să trasezi linia cât mai aproape de rădăcina genelor ca să nu se creeze goluri vizibile între gene și eyeliner.
După ce ai trasat linia de tuș până la coada ochiului, trebuie să te oprești și să-ți conturezi și celălalt ochi, tot până la coadă.

Ajutor de la creion

Următorul pas este realizarea celor două codițe. Ca un mic truc pentru începătoare, dacă vrei să obții cele două cozi simetrice, ai nevoie de un șervețel și un creion dermatograf alb sau crem. Împăturește șervețelul în două și așează-l la coada ochiului, astfel încât linia genele de jos să urce spre capătul sprâncenei. Practic, unește genele de jos cu sprânceana cu ajutorul unei linii trasată cu un creion dermatograf.

Astfel, dacă liniile nu-ți ies simetrice le poți șterge cu ușurință. După ce ai obținut rezultatul dorit poți trece la trasarea codițelor cu tuș.
 

Trasarea cozii este pasul care sperie pe toată lumea. Dar dacă respecți linia trasată cu dermatograful, cozile tale vor arăta perfect. De asemenea, dacă îți este teamă poți să păstrezi șervețelul care unește linia genelor de jos cu sprânceana. Trasează linia cu mișcări scurte, de la capătul ochiului spre arcadă.

După ce ai terminat de trasat tușul, stai puțin cu ochii închiși pentru a-i permite acestuia să se usuce, fără a lăsa urme pe pleoape.

Urmează mascara și fard de obraz, iar machiajul tău este gata.


Acest video te învață cum să aplici perfect eyeliner-ul, chiar dacă ești începătoare.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 17 Ian 2013, 09:57
    nu e greu deloc...

    trebuie sa incerci de mai multe ori acasa, fara sa fii pe fuga...ci doar sa practici ca sa iti reuseaza....fata asta din video se cam chinuie putin...ma rog, fiecare cum stie. Problema e ca si tusul poate fi aplicat sub mai multe forme, aici a prezentat doar "ochii de caprioara"ca sa ii numim asa!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod