10 trucuri pentru a fi fotogenica

"Eu de obicei nu ies bine in poze!". Iti este cunoscuta aceasta exclamatie? Fii una dintre "rasfatatele" camerei foto stapanind trucuri simple de machiaj.

1. Vei avea un look atat de natural incat nimeni nu va observa ca porti machiaj, daca amesteci cantitati mici de fluid corector, fond de ten si crema hidratanta, pe care sa le aplici pe fata.

2. Fondul de ten aplicat intr-un strat gros, asa cum se cere in cazul machiajului de fotografie, are tendinta de a se crapa atunci cand se usuca. Nu vei mai avea astfel de probleme daca mai intai, pui fondul de ten pe mana pentru a-l incalzi.

3. Pleaca la cumparaturi singura, pentru ca vei avea nevoie de timp pentru a alege corect fondul de ten potrivit. Aplica fond de ten pe obraz si pe linia maxilarului. Intreab-o pe vanzatoare care este obrazul cu fond de ten. Daca nu ghiceste, cumpara-l; e al tau.

4. Daca te machiezi, nu te apropia ametitor de oglinda pentru ca oricum nu o vei impresiona. Stai la jumatate de metru de ea si vei vedea cand este prea mult fard.

5. Cand camuflezi imperfectiunile tenului cu batonul corector, stai la fereastra. Asa vei putea sa-ti dai seama cand trebuie sa te opresti ca sa nu accentuezi problemele.

6. Pudra are un rol foarte important pentru machiajul de fotografie: trebuie sa pastreze un ten mat. Ea rezista mult pe fata daca este aplicata peste un fond de ten mat, cu o pensula pentru obraz, in directia in care cresc firele de par pe fata.

7. Cand iti alegi o nuanta de ruj, cel mai bine este sa incerci testerele, ca sa nu ai surpriza ca pe buze sa fie cu totul altceva. De obicei, un ruj apare mai inchis la culoare decat este in realitate.

8. Sebumul inchide culoarea fardului de obraz. Daca tenul tau este gras tine cont de acest lucru si ai grija ca fardul pe care il cumperi sa fie cu cateva nuante mai deschis la culoare decat ceea ce vrei sa iasa in final.

9. Vrei sa stralucesti? Pentru ca "glitter-ul" sa stea pe pleoape, aplica inainte un fard usor gras.

10. Atunci cand te fardezi trebuie sa ai grija ca mobilitatea chipului este in regula; inceaca sa faci multe exercitii de mimica astfel incat fata si trasaturile de expresie sa se obisnuiasca, cu baza de machiaj.





 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • emila pe 28 Nov 2009, 11:25
    ies naspa in pozele q blit

    de obicei ies f.bn in poze ,dar knd imi fc cnv poze q blit ies f.rau.nu pot suporta lumina lui j ma fc sa par k o stafie.mereu ies q o fata lunga j q un oki mai mare j unul mai mic.qm aj putea sa suport lumina lui?precizez k far blit ies extraordinar de bn!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod