Sani mai frumosi si la fel de sanatosi

In Romania, majoritatea femeilor care ar face o operatie pentru un bust impresionant, le cer chirurgilor plasticieni sa le modeleze sanii in forme celebre, care au facut valuri in paginile revistelor. Ele "comanda" sani a la Naomi Campbell, Cindy Crawford, Sharon Stone sau, de ce nu, a la Jojo.
In Romania, majoritatea femeilor care ar face o operatie pentru un bust impresionant, le cer chirurgilor plasticieni sa le modeleze sanii in forme celebre, care au facut valuri in paginile revistelor. Ele "comanda" sani a la Naomi Campbell, Cindy Crawford, Sharon Stone sau, de ce nu, a la Jojo.

Implantul de sani este o operatie care a acumulat deja 50 de ani de experienta, fiind considerata de acum una dintre clasicele operatii de chirurgie estetica, care a depasit de mult timp faza de atestare. S-a tot vehiculat zvonul ca implantul poate genera cancer sau alte afectiuni. Doctorul Bogdan Andreescu, de la clinica de chirurgie estetica Body Profile, spune ferm, pe baza cercetarilor care s-au facut pana acum, ca implantul de silicon este inofensiv si in nici un caz nu produce cancer.

Siliconul poate fi implantat in doua moduri: sub muschii pectorali sau sub glanda mamara, iar operatiile respective au fiecare partile lor bune dar si unele mai proaste.

Daca implantul este submuscular, are avantajul capital ca se conserva mai bine. Sanul isi pastreaza supletea si ramane ferm pe o perioada mai lunga de timp, datorita faptului ca implantul este sustinut de muschii pectorali. Un alt aspect pozitiv se refera la palpare, deoarece sanul pare in intregime natural.

Printre dezavantaje se numara, in primul rand, procesul operator care devine mult mai laborios pentru chirurg. Femeia simte un disconfort, asemanator cu o febra musculara, cauzat de distensia tesuturilor si de edemul (umflatura) post-traumatic al muschiului. Sanul ia forma finala dupa aproximativ doua luni, timp in care se poarta un conformator, adica un sutien special, care costa intre 50 si 100 $.

Cealalta varianta de implant este cel submamar. Post-operator, aceasta interventie nu este dureroasa si presupune un efort mai mic din partea medicului. Sanul ia forma dorita imediat dupa operatie. Exista, insa, si dezavantaje, printre care posibilitatea mai mare de a simti implantul la palpare, iar sanii se lasa mult mai repede. Daca pacienta nu mai este multumita de forma pe care a obtinut-o, sau isi doreste o imagine noua, ea poate sa recurga la o noua operatie, dupa un an si jumatate sau chiar doi.

La clinicile de chirurgie estetica din Romania, 50% dintre paciente fac implanturi de san submuscular, iar la clinica BodyProfile, proportia este de 99%.

De orice tip ar fi implanturile - preumplute cu gel de tip silicon si hidrogel sau cu valva si umplute dupa ce au fost instalate in locul respectiv - ele au in comun capsula realizata din ultima generatie de silicon. Pretul unei perechi de implanturi variaza intre 500 si 700 $, la care se adauga costul interventiei.

Posibile complicatii
Doctorul Andreescu spune ca e posibil sa apara hematoame, sangerari, ca o reactie de respingere a implantului. Aceste manifestari se pot evidentia imediat dupa operatie sau la un interval de timp mai indepartat, cu debut la un singur san.
Nu sunt cunoscute cauzele pentru care implantul este respins, decat in cazul in care pacienta sufera de anumite boli, cum ar fi lupusul, sclerodermia si reumatismul articular acut, care maresc semnificativ sansele de aparitie ale rejectului.
Vestea buna este ca posibilitatea de aparitie a respingerii implantului este foarte mica, ceea ce face ca operatia sa aiba un risc acceptabil.

Cremele de prevenire a imbatranirii sanilor - o alternativa?
O alternativa mai putin costisitoare la implanturile la san pot fi cremele de prevenire a imbatranirii sanilor. Doctorul Bogdan Andreescu ne atrage atentia ca pentru sanii foarte cazuti, nu exista posibilitatea ca aceste creme revitalizante sa ii ajute sa isi revina. Pe de alta parte, daca pieptul se afla intr-o lipsa de tonus, s-ar putea ca lotiunile sa aiba un efect de intarire si ridicare. La Oriflame, tratamentul pentru gat si bust, 50 ml, costa 469.000 lei. Ar putea fi de folos si uleiul pentru masaj Body Massage Oil, 96.000 lei, 250 ml de la The Body Shop. Si daca buzunarul ne-o permite, Lancaster Skin Suracif Neck&Decolette Treatment, 1.286.000 lei, 50 ml. Dar cremele trebuie ajutate sa actioneze. Sunt indicate dusurile reci, exercitiile fizice care implica musculatura pieptului si chiar electrostimularile.

 

Comentariile 101-150 din 211

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Angel pe 23 Ian 2010, 03:35
    Ce trebuie sa stiti in cazul in care doriti silicoane!!!!

    In cazul unei operatii de marire trebuie sa stiti ca sunt niste dureri insuportabile,exagerate si deosebit de ''dureroase''!Care are curajul pt asa ceva sa o faca si care poate sa indure o durere atat de mare sa nu-si piarda curajul!Este una dintre cele mai dureroase operatii si cand spun dureroase subliniez acest cuvant!Nu va imaginati cat de insuportabile sunt aceste dureri,dar merita!Primele zile sunt de cosmar,apoi veti avea niste sani de invidiat!Sa nu uitam incizia ce se face!Oricum,dupa vindecare aproape ca nici nu se va mai vedea nimic,cicatricea parca dispare,usor de tot se vede.Va sfatuiesc sa fiti naturale si iubiti-va asa cum suntei!Pt ca cine va vrea,va va place asa!Sa nu uitati acest lucru!!!!

    0
    0

  • mihaela pe 20 Ian 2010, 23:22
    silicoane

    problema mea cea mai mare este ca eu nu am deloc sani si as vrea sa stiu daca se poate sa ami pun silicoane.va rog raspundetimi si mie

    0
    0

  • madalina pe 5 Ian 2010, 13:26
    cat cost operatia

    buna ,am sani mici si as dori sa imi fac operatie pt marirea sanilor sar as dori sa stiu si cat o sa ma coste pupici..:*:*

    0
    0

  • giulia pe 7 Dec 2009, 09:24
    silicoane

    sunt o mamica a 2 baieti 20 si 16 ani.am 38 de ani.dupa nasteri cu alaptari,mi s-au lasat sanii rau.si sunt si mici,cateodata am senzatia k am 2 pielite cd slabesc.imi este jena de sot pt el este inebunit dupa sani exact ce nu am eu.nu-mi este asa tare frica de operatie,si dureri dar problema e k nu am o sit financiara buna sa-mi pot permite.eu am curaj dar nu am cu ce.dk stie cineva un medic bun si un pret pana in 2000 eur?

    0
    0

  • alexandra pe 2 Dec 2009, 19:18
    va incurajez pe toate

    buna fetelor ;nu trebuie sa va fie frica ca sa faceti o operati pt ca tota lume la inceput sune vai mie frica vai oare ce o sa se intample ..........nu e nimik graj eu am o pretena care sea facut o operatia si nu a fost nimik grav totul a iesit bn operatia a fost foarte reusita ................nustiu ce sa zic eu vreau sa ini fac operati luna care vine in timisoara si sper sa iasa bine si eu va dau un sfat multe femei si-au facut operatie si nu sa intamplat nimic ..eu va sfatuesc mereu cand va doriti ceva incercati sa faceti lucrul acela nu va lasati influentiati de oameni oanemi spun tot felul de vb

    0
    0

  • caterina_c pe 28 Nov 2009, 09:52
    marirea sanilor (pentru Monica)

    Monica, poti sa alaptezi cu silicoane, mai ales daca sunt in spatele muschiului asa cum vrei tu. Daca implantele nu sunt exagerat de mari, nici nu se vor lasa sanii dupa nastere. Eu am facut acest pas de curand si sunt foarte multumita de decizia pe care am luat-o. Am fost la mai multe consultatii (in Bucuresti), si pana la urma am optat pt. d-na dr. Brezeanu. Am avut mare noroc, deoarece este superprofi, superdraguta, supersuper..Parerea mea este ca daca iti doresti sa faci acest pas, fa-l fara sa mai stai pe ganduri. Sunt atatea femei pe lumea asta care si-au pus silicoane si apoi au avut copii dupaaceea.Sper ca ti-am fost de ajutor.4D9E

    1
    0

  • monica pe 25 Nov 2009, 15:07
    marirea sanilor

    buna fetelor!am si eu o intrebare?eu vreau sa imi maresc sani ptr k ii am foarte mici,si nu ptr k sa ii multumesc pe altii si doar ptr k sa am mai multa incredere in mine!problema la mine e timpul,ptr k eu acum lucrez in strainatate,si operatia vreau sa o fac in tara!eu am doar 20 de ani,si as vrea sa stiu dupa ce fac operatia,daca fac un copil,o sa mi se lasa sanii????eu vreau sa fac operatia submuscular!nu as vrea nici sa astept asa de mult sa fac primul copil si dp aceea sa imi pun silicoane,k poate fac copii peste 5 ani!deci,sanii o sa mi se modifice mult dak am silicoane si fac copii???si dp aceea pot sa mai alaptez????va rog raspundeti-mi si mie!!!

    0
    0

  • andreea pe 23 Nov 2009, 13:47
    sani lasati dupa alaptare

    buna.ma numesc andreea ,am 24 de ani si am o minunata fetita de 2 ani si 8 luni.am alaptat-o pana la varsta de 2 ani..nu-mi pare rau ca am facut acest lucru pt ca am un copil sanatos,dar acum vreau sa ma ocup un pic si de aspectul meu...am tot incercat cu tot felul de creme si exercitii si sanii mei parca nu vor sa -si mai revina..ajung chiar sa -mi fie rusine sa ma dezbrac de fata cu sotul meu..ma gandesc sa mi fac cat de curand o operatie de marire si ridicare a sanilor si nu din snobism sau mai stiu eu de ce ,ca au nu stiu ce vedete,ci doar pt a-mi castiga increderea in mine..a facut careva mai de curand aceasta operatie?pe mine nu ma intereseaza durerea ci pretul acestei interventii!astept raspuns!mc mult!

    0
    0

  • dan pe 6 Sep 2009, 21:56
    sanii mici sunt cei mai perfecti

    fetelor noua barbatilor ne place mai bine sanii mici si naturali nu mari si siliconati.CEI MICI SI MEDII SUNT CEI MAI PERFECTI.ATRACTIVI,FINUTI,FERMI,IREZISTIBILI.DECI CARE AVETI SANII MICI SAU MEDII NU VISATI LA SANI MARI.FITI MANDRI DE SANII MICI SAU MEDII SI AVETI INCREDERE IN VOI CU SANII MICII.SAUNT CEI MAI PERFECTI.CREDETI-NE.ASCULTATI DE CE VREM NOI BARBATII NU CA ACUM TOATE VEDELE ISI PUN SILICOANE SI VRETI SI VOI.NU VREM SANI MARI.MICI SI NATURALI.MICI SI NATURALI..OBRAZNICI SI FERMI.FORMA CONTEAZA NU SA FIE MARI

    0
    0

  • caterina_c pe 26 Aug 2009, 20:35
    marire sani

    Alina, si eu am problema sanilor mici, si ideea operatiei ma macina de ceva timp. Nu m-am operat pana acum tot pentru ca mi-a fost frica, dar am studiat problema intens...medici, clinici,poze,etc. Acum sunt hotarata sa ma operez cat mai curand posibil. Vreau sa-ti spun ca decizia de a te opera sau nu trebuie sa-ti apartina in totalitate. Daca esti suficient de motivata, te vei opera pana la urma. In fond durerile tin cateva zile, dar ca sa poti trece cat mai usor trebuie sa iti doresti cu adevarat sa faci acest lucru. Iti doresc mult noroc si sa iei decizia cea mai potrivita pentru tine.

    0
    0

  • alina pe 21 Aug 2009, 07:30
    CONTRA MARIRE SANI

    buna fetelor!! Am si eu aceeasi problema a sanilor mici si lasati. Ma gandeam la o eventuala marire,dar gandindu-ma ca trebuie sa trec prin durerile operatiei,m-am razgandit. Am numai 22 ani,si ptr ce sa imi pun sani? Sa stau la bucatarie cu ei???? sa lucrez undeva unde sa fie admirati,nu? sa speram k nu va reusi prietenul meu sa-mi sschimbe ideea de a nu imi pune silicoane,CHIAR DACA LUCREZ IN DOMENIU UNDE CHIAR IMI TREBUIE ASA CEVA :)) hellppp!!! IMI ESTE FRICAAAA

    0
    1

  • georgi pe 15 Aug 2009, 10:16
    Cam asa!

    Mai important e sa fim frumoase decat gramatica!(joke) :))

    0
    0

  • maria_de pe 28 Iul 2009, 01:16
    marire de sani

    Olivia, eu am trecut prin aceasta experienta in urma cu aproape un an, si sunt foarte multumita de rezultat. Am implante cu forma anatomica si silicon coeziv, care au garantie pe viata, ceea ce inseamna ca nu trebuie schimbate dupa un anumit interval, ci doar in cazul in care apar probleme. Pretul operatiei este in jur de 2500E (in functie de modelul implantelor). Daca esti hotarata sa te operezi in Bucuresti,ti-o recomand cu caldura pe doamna dr. Cristina Brezeanu de la clinica Apolo. Este foarte buna, si totodata extrem de draguta. Datele ei de contact le poti gasi pe internet. Mult succes!

    0
    0

  • raluca24 pe 28 Iul 2009, 00:12
    buna

    buna,as dori si eu daca se poate sa mi spuneti,cat ar costa o operatie pt marire a sanilor ,in bucuresti,si unde?,recomandati-mi si mie un doctor bun,ms

    0
    0

  • olivia pe 27 Iul 2009, 16:31
    marire de sani

    buna ziua,as dori si eu sa aflu pretul unei operatii de marire a sanilor si care este ce mai lunga perioada care poti sta cu ei,eu locuesc an Londra si vreau sa aflu o clinica din bucuresti care face implanturi si sa pot sa-mi fac si eu programare.Va rog din suflet sa-mi raspundeti.Aici nu vreau sami fac ca nu am ancredere an medici,am nascut cu ei si ma aptin la comentarii...........Va multumesc di suflet

    0
    0

  • lidia29 pe 3 Iul 2009, 02:27
    recomandare

    vreau si eu sa recomand unora,o carte de gramatica ,sa invete sa scrie sincer,nu costa cat o augumentare de sani!!!

    0
    0

  • lidia29 pe 3 Iul 2009, 02:25
    recomandare

    vreau si eu sa recomand unora,o carte de gramatica ,sa invete sa scrie sincer,nu costa cat o augumentare de sani!!!

    0
    0

  • isolda pe 27 Iun 2009, 19:29
    marirea sanilor

    Buna! Eu as vrea sa-mi fac o operatie de marire a sanilor si ma intereseaza in mod deosebit pretul unei astfel de operatii.As vrea sa fac operatia la clinica d-lui dr. Stan din Bacau. Daca stiti detalii in ceea ce priveste costul sau altceva, va rog sa ma ajutati. Multumesc. isolda_28@yahoo.com

    0
    0

  • maria pe 27 Iun 2009, 18:54
    marirea sanilor

    buna...cat timp de la operatie nu ai voie sa faci sex?

    0
    0

  • katy pe 19 Iun 2009, 00:37
    marirea sanilor

    buna.as vrea sa stiu daca stie cineva unde pot sa ma duc in timisoara sa fac implant de silicoane.care doctor imi recomandati.va rog ajutati-ma.pa

    0
    0

  • deceeu pe 18 Iun 2009, 00:13
    Sanii mari:((

    An 14 ani si am sanii foarte mari si s`au si lasat :(( Cand se opresc din crestere ca nu`i mai suport:((Help me!Va pup:*

    0
    0

  • maftei pe 15 Iun 2009, 14:32
    antrebare

    buna fetelor.Asi dori sa stiu si eu care fete sunt operate la dr cristina brezeanu.ASi dori sa intre pe i-dul meu:elena_aylin si sa vb sa pun mai multe antrebari.Va multumesc

    0
    0

  • delia_cons pe 15 Iun 2009, 01:16
    micsorarea sanilor (pentru carmen)

    Carmen, eu mi-am micsorat sanii in urma cu aproape un an. Totodata mi i-am si ridicat, pentru ca erau f. lasati si mari. Nu am avut dureri foarte mari. Doar 2 zile am avut niste usturimi sub sani. Am fost operata de d-na dr Brezeanu Cristina, la clinica Apolo. Din cate am inteles opereaza si la spital. Pot sa-ti spun ca desi operatia a durat 3 ore, m-am simtit foarte bine dupa aceea iar durerile au fost absolut suportabile. Sunt foarte multumita de rezultat si imi pare rau ca nu m-am operat mai demult. M-am refacut foarte repede (cam 10 zile).

    0
    0

  • carmen pe 9 Iun 2009, 03:07
    micsorarea sanilor

    datimi si mie va rog un nume de dr pt micsorarea sanilor sami zica si mie careva care a trecut prin ast.ce inseamna ce dureri a avut cum te simti acum si pretul ma intereseaza.va rog mult

    0
    0

  • madalina pe 8 Iun 2009, 17:23
    marirea sanilor

    stie cineva despre doctorul radu voicu sau marek valcu? vreau sa-mi fac implant si nu cunosc pe nimeni care sa se mai fi operat,dar as putea sa ma progamez la unul dintre cei doi.daca stiti ceva,spuneti-mi si mie va rog

    0
    0

  • sweety pe 25 Mai 2009, 13:02
    pret clinica Apolo

    Buna fetelor, eu ma voi opera pe 22 iunie la dna Brezeanu Cristina si ma va costa 2400 euro, implante anatomice. Cele rotunde sunt 2200. Pretul nu difera in functie de marime, ci de forma.

    0
    0

  • anca pe 18 Mai 2009, 12:41
    preturi si o clinica in braila

    buna fetelor am si eu o intrebare as dori sa stiu cat mar costa sa-mi ridic sanii si daca este vreo una in braila am 27 ani si mi sa lasat sanii din cauza sarcinii

    1
    0

  • cristina pe 11 Mai 2009, 10:01
    preturi

    as dori sa stiu care este pretul total al unui implant mamar.

    0
    0

  • dana. pe 28 Apr 2009, 18:12
    pt maya

    dap, si eu cred acelasi lucru. Am zis c atrebuie neaprat sa ma duc la un doctor plastician sa ma controleze. Gata cu endocrinologii! Problema e ca eu nu prea am bani, si de angajat imi e greu ca sunt cu scoala, iar ai mei nu ma sustin, deci sunt pe cont propriu. Ma intreb daca se poate face ceva si fara implanturi. Nu m-ar deranja sa am sanii mici. Decat forma asta, mai bine plata :)).

    0
    0

  • maya.c pe 26 Apr 2009, 23:48
    sani tubulari

    Dana, nu cred ca anticonceptionalele te pot ajuta, dar in schimb iti pot creea probleme. Pentru ati schimba forma sanilor, solutia cred ca este doar chirurgia plastica. Eu am trecut printr-o operatie de marire a sanilor si pot sa-ti spun ca o consider cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata. Cred ca inainte de a lua anticonceptionale, ar trebui sa consulti un chirurg plastician. Ti-o recomand pe d-na dr. Brezeanu (care m-a operat pe mine si de care eu am fost fff multumita). A operat-o si pe o prietena de-a mea care avea niste sani lasati, ingrozitori. Gasesti date ei de contact pe aestheticsurgery.ro. Eu zic ca este experta in operatiile pe sani! Merita macar sa pui o intrebare. Nu ai nimic de pierdut! Succes.

    0
    0

  • dana. pe 25 Apr 2009, 20:32
    sani tubulari

    hei. eu am sani tubulari si sunt absooluuuut ingrozitori...ii urasc :|. Am fost la doctor si tipa mi-a dat sa iau niste anticonceptionale destul de puternice ( ceea ce cred ca or sa imi dea corpul peste cap daca le iau) pe care, sincer, le gasesc inutile pentru problema mea. Glanda mea mamara, nefiind corect dezvoltata, nu cred ca ma ajuta la nimic, dar totusi poate mai este cineva care are sau a avut sani la fel ca ai mei si ia ceva pastile pentru dezvoltare si daca merg sau daca si-a facut operatie si cum decurge.

    0
    0

  • carmen chivu pe 21 Apr 2009, 13:47
    DESPRE SILICOANE

    eu zic ca fiecare femeie este frumoasa naturala...nu va mai faceti fetelor implanturi pentru ca oricum le veti scoate si chiar nu le gasesc rostul...mult succes!!!

    0
    0

  • adelina toanca pe 15 Apr 2009, 14:28
    implantarea silicoanelor

    Buna ziua! acum 8 luni am nascut la clinica eva din brasov si m-ar interesa la ce pret ma ajunge implantarea silicoaneler ... va multumesc!!!ade_craiova

    0
    0

  • mary pe 11 Apr 2009, 22:58
    marirea sanilor

    Buna!Daca stie cineva o clinica buna in timisoara pt implantarea silicoanelor si cat mai costa.Daca se poate cineva care a trecut prin asta nu din auzite.Daca se poate sa-mi raspundeti aici drakoas_a@yahoo.com

    0
    0

  • Diana pe 5 Apr 2009, 12:44
    silicoane

    Eu mi-am pus acuma o saptamana la clinica ARTIS din Cluj napoca la Doamna Doctor Cornelia Maior, v-o recomand din suflet este in primul rand un om minunat si un doctor exceptional! Personalul de acolo m-a facut sa ma simt ca acasa, sunt la 8 zile fix dupa operatie si abia daca mai sitm dureri:) Sunt erem de multumita de tot.

    0
    1

  • claudia pe 31 Mar 2009, 01:40
    micsorarea sanilor

    buna..as vrea sa stiu si eu ce se poate face daca am sani prea mari.....trebuie neaprat sa ajung la operatie ?....nu exista ala metoda? mie frica de operatie

    0
    0

  • gabriela pe 30 Mar 2009, 12:48
    marirea sanilor si feselor

    As fi tare curioasa daca ar vede cineva axpert in asa ceva si ar raspunde sigur la toate aceste intrebari?Si daca ar fi asa la cati banii ar ajunje; marirea sanilor si a feselor? Am citit multe variante dar nu stiu ce sa cred.....si apropo am 19 ani, dac se poate face?

    0
    0

  • maya.c pe 29 Mar 2009, 00:02
    marire sani (dr. brezeanu cristina)

    Fetelor eu sunt programata pentru marire de sani, la clinica apolo, la d-na Dr. Brezeanu Cristina. Am 3 prietene pe care le-a operat si acum au niste sani super, motiv pentru care mi-am facut si eu curaj sa fac aceasta operatie. Doctorita este f.f draguta si toate fetele vorbesc foarte frumos despre ea. Mi-a placut foarte mult. Pentru fetele interesate de aceasta operatie, puteti vedea poze pe site-ul ei (aestheticsurgery.ro). Felicia, pretul implantului difera in finctie de forma (rotund sau anatomic), nu si de marime. Pe mine ma va costa 2500E.

    0
    0

  • raluca pe 25 Mar 2009, 02:34
    buna

    va rog sami dati si mie un rasp..fetele care v-ati fct implant la alba iulia cost total si rezuktatul..ati fost multumite?ms anticipat si sper la un raspuns

    0
    0

  • mercedesa pe 24 Mar 2009, 21:36
    marire pectorali

    vreau ami trag si eu silicoane sa zica lumea cas facut si nu stiu unde.Nu maputeti indruma spre un doctor din acesta miraculos?

    0
    0

  • felicia pe 12 Mar 2009, 22:34
    pretul difera in functzie de marime?

    pretul implantului difera in functzie de marimea aleasa sau doar de materialul implantului ? stie careva :D ?

    0
    0

  • maftei pe 12 Mar 2009, 11:04
    marire sani

    vreau sa stiu daca sa operat cineva la clinica badyprofile si ce parere au de medici?sau daca stiti ceva de clinica nordestetica sau care zone va rog scrietimi pe id:elena_aylin

    0
    0

  • ruxxy pe 7 Mar 2009, 22:44
    dr isac cristina

    buna fetelor eu ma operez akm in max 2 sapt la o dna doctor ft ft buna mi-au recomandat-o cel putin 10 fete!!tratate de dansa de la cancer de piele de la solar(in prima faza) pana la augumentare de sani(marire)!!!eu am decis sa vb cu dansa,sa ma duk la un control sa stiu cu ce se mananca si sa vad neaparat cateva paciente operate de ea....sa-mi pot da seama cam pe ce mana ma las....ma intelegeti...vreau sa zik ca sunt uimita!!!!nu se vede la nici o pacienta k ar avea implanturi...!!!sincer akm...nici taietura,nici k marime(adik exagerate gen filme porno),nici k senzatie la palpat!!!e ft ft tare abia astept sa ma las pe mana dr isac cristina!!!!lucreaza la o clinica privata din bucuresti si in cadrul spitalului de arsi(STEAUA),tot din bucuresti,undeva pe calea grivitei!!!costul operatiei este de 2000 de euro cu tot ce tb:proteze,drenuri,spitalizare 2 zile,toooot!!!!cine vrea detalii sa dea add la id: smileyface_sweetgirl

    0
    0

  • lavinia pe 4 Mar 2009, 01:26
    marirea sanilor

    ma intereseaza marirea sanilor si as dori sa stiu cat costa tot si perioada de spitalizare...va multumesc!!

    0
    0

  • Cret Adelina pe 2 Mar 2009, 16:52
    marirea sanilor si ridicare

    Buna...cine si-a facut operatie la sani la domnul Dr. Stan din Bacau o rog sa ma contacteze pe mail...cretadelina@yahoo.com......va multumesc din suflet

    0
    0

  • Sincar pe 25 Feb 2009, 22:26
    Implant

    Buna! Eu am avut operatia la sfarsitul lui decembrie, au trecut cele 2 luni de purtat bustiera. Totul este in regula, dar cum nu totul poate fi perfect, acum am o alta problema: se vad cicatricile. Am intrebat doctorul in cat timp o sa devina mai putin vizibile si mi a spus ca in jur de un an. Stiti un truc care ar putea sa ma ajute macar sa le estompez? Cum reactioneaze barbatii la astfel de artificii?

    0
    0

  • lacry pe 21 Feb 2009, 14:29
    implant

    Fetelor am fost operata in data de 090209!imi doream f mult sa fac treaba asta!dupa operatie a fost foarte crunt knd mam ridicat prima data din pat trebuia sa invat din nou sa iau aer si sa ma linistesc k nu au cum sa cada de acolo!acum ma simt mai bine ma doare f tare fundul si spatele deja mie rau knd ma gandesc k vine noaptea si trebuie din nou sa ma intind pe spate!!asta e suferim la frumusete!operatia mea sa facut in Arad la dr Jawad(este un medic arab)si vil recomand cu incredere!op a costat in jur de 2500de euro plus consultatii+analize+medicamente+creme...deci destul de costisitor.In urmatoarele 2 3 luni nu voi mai avea bani sa ies pe strada dar eu zic k a meritat!!

    0
    0

  • eliza pe 18 Feb 2009, 13:04
    micsorare sani

    va rog a-mi spune cat ma costa si cat timp dureaza sa ma vindec ..

    0
    0

  • ramona pe 15 Feb 2009, 21:25
    marire de sani

    As vrea sa stiu cat costa o marire de sani si daca este vreo clinica in jud.Maramures sau Cluj?

    0
    0

  • dany pe 4 Feb 2009, 22:07
    pret implant

    CEAU.MA INTERESEAZA SI PE MINE DACA STIE CINEVA VREO CLINICA UNDE SE PUN IMPLANTURI PANA IN 2500EURO.DE PREFERAT TIMISOARA SAU ARAD.

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod