Frumuseţea ta: Pregăteşte-ţi pielea pentru primăvară. Cum să araţi perfect în rochii şi fuste

Ai pus ochii deja pe rochiţele pe care vrei să le porţi în primăvara aceasta? Mai lipseşte doar să te ocupi puţin de pielea ta, pentru ca picioarele tale să arate perfect dezgolite.
Iată ce paşi trebuie să urmezi ca să arăţi impecabil în rochii şi fuste:

Exfoliază cu grijă


După o iarnă întreagă în care te-ai "ascuns" sub pantaloni şi haine groase, pielea ta a acumulat la suprafaţă celule moarte care îi oferă un aspect neplăcut. Pielea se descuamează şi are un aspect solzos din cauza frecării de haine şi a aerului încălzit şi uscat din locuinţe. De aceea, va trebui ca acum, la început de primăvară, să exfoliezi cu grijă tot corpul. O perie pentru corp, pe care să o foloseşti pe pielea uscată înainte de fiecare duş te va ajuta să scapi de celulele moarte.
De asemenea, în timpul duşului, masează pe tot corpul o pastă formată dintr-un amestec de mălai şi gel de duş.

Hidratează intens


Odată ce pielea ta a scăpat de excesul de celule moarte care o împiedicau să-şi arate adevărata frumuseţe, este momentul să o hrăneşti din exterior şi să o hidratezi din belşug. Foloseşte zi de zi, după fiecare baie, o cremă sau loţiune puternic hidratantă. De câteva ori pe săptămână, oferă-i un tratament intens de înfrumuseţare măsând tot corpul ud, după duş, cu ulei de măsline.

Un strop de culoare


Dacă eşti îngrijorată că vei părea mult prea albă după o iarnă lungă, un strop de bronz pentru pielea ta este soluţia care te scoate din impas. Deşi solarul nu este o variantă tocmai sănătoasă, dacă nu eşti deloc mulţumită de nuanţa pielii tale, două - trei şedinţe de bronzare artificială pe an, la începutul primăverii, te-ar putea ajuta să te simţi mai bine în pielea ta.
O opţiune fără riscuri este folosirea unei loţiuni de corp cu foarte puţin autobronzant, care oferă pielii tale treptat o nuanţă arămie discretă.

Strălucire sexy


Loţiunile sau cremele de corp care conţin particule strălucitoare foarte fine îţi fac pielea să pară sănătoasă şi sexy. Acestea reflectă lumina, oferind senzaţia că pielea ta străluceşte de sănătate. Acţionează precum iluminatorul în machiaj. Aplică aceastăloţiune pe picioare, umeri şi braţe, pentru a scoate în evidenţa frumuseţea pielii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod