Epilarea definitiva: pro sau contra?

Multe femei viseaza sa scape de parul nedorit pentru totdeauna, pocnind din degete. Tehnologia ne aduce destul de aproape de acest vis.

Multe femei viseaza sa scape de parul nedorit pentru totdeauna, pocnind din degete. Tehnologia ne aduce destul de aproape de acest vis. Cu toate ca "epilarea definitiva", asa cum este numita, nu este chiar definitiva si cu toate ca nu ne ajuta sa scapam de par pocnind din degete, face cu ochiul multor femei. 

Cele mai cunoscute metode de indepartare pe termen lung a firelor de par nedorite sunt laserul si IPL (lumina intensa pulsata). Ambele sunt eficiente si functioneaza in acelasi mod, utilizand lumina pentru a incalzi si a distruge foliculii de par. 

Aparatele laser si IPL "cauta" zonele inchise la culoare, adica firele de par pigmentate. De aceea, astfel de metode functioneaza foarte bine in cazul persoanelor cu piele alba si fire de par negre. Lumina intensa pulsata este mai eficienta decat laserul pentru ca poate acoperi arii extinse de piele.

Ambele metode sunt in general mai efciente in cazul femeilor decat al barbatilor. Datorita testosteronului, hormonul masculin, foliculii de par ai barbatilor sunt mult mai puternici decat cei ai femeilor si, prin urmare, mai dificil de distrus.

In ciuda denumirii, epilarea "permanenta" nu este tocmai permanenta... Rezultatele unui tratament pentru indepartarea firelor de par cu ajutorul IPL sau a laserului dureaza aproximativ un an. Denumirea "epilare permanenta" isi are originea in perioada de timp destul de mare pana la cresterea parului, mai mare decat in cazul oricarei alte metode de indepartare a parului nedorit.

Tehnica de epilare cu ajutorul laserului poate fi dureroasa usor pana la moderat, fiecare folicul de par fiind inconjurat de terminatii nervoase. Desi procedura este suportabila, se poate apela la creme cu efect anestezic care se aplica cu 30 - 60 de minute inainte de initierea procedurii. Efectele imediate ale epilarii sunt inflamarea si inrosirea pielii.

Cate sedinte sunt necesare?

Pentru rezultate satisfacatoare si de lunga durata, sunt necesare trei pana la sase tratamente. Intervalul de timp dintre doua tratamente variaza intre 4 si 12 saptamani, in functie de culoarea firelor de par, tipul laserului sau a ILP-ului utilizate si a zonei tratate.

Care sunt riscurile?

Din fericire, complicatiile in cazul epilarii cu ajutorul laserului sau IPL sunt destul de rare, daca epilarea este efectuata corespunzator. Principalele efecte secundare la care te poti astepta sunt:

  • alterarea pigmentilor de la nivelul pielii - hiperpigmentarea postimflamatorie (colorarea pielii in zona in care s-a produs epilarea) si hipopigmentarea (decolorarea pielii) pot aparea la putin timp dupa epilare. Din fericire, sunt efecte temporare. Este recomandata evitarea expunerii la soare atat inainte de epliare, cat si dupa.
  • infectiile sunt foarte rare si apar din cauza unei ingrijiri inadecvate a pielii dupa tratamentul cu laser
  •  cicatricele pot aparea dupa o infectie a pielii, dar la fel ca si infectiile, sunt destul de rare


Iata cateva centre care ofera servicii de epilare "definitiva" cu laser sau IPL:

  • Centru de frumusete goSkin (Str. Mendeleev nr. 3, Bucuresti); www.goskin.ro
  • Clinica Estet (Bd. Matei Basarab nr. 85, interfon 03, sector 3, Bucuresti); www.clinicaestet.ro
  • Centrul Medical Nordestetica (Bd. Gara de Nord nr. 6-8, bloc A, sc. 4, ap. 4, sector 1, Bucuresti); www.nordestetica.ro
  • Medi Spa (Str. Ion Budai-Deleanu nr. 2A, Cluj Napoca); www.medispa.ro
  • Derma Estetique (Piata Filipescu - Str.Ciprian Porumbescu 27 A, Constanta); www.dermaestetique.ro
 

Comentarii (48)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 23 Oct 2015, 13:12
    epilare dr Dobos

    Eu sunt pro epilare definitiva! Si asta pentru ca de-a lungul timpului am incercat tot felul de metode de epilare, insa niciuna nu a dat rezultat. De curand, am fost la cateva proceduri de epilare definitiva la dr. Calin Dobos si rezultate au fost vizibile dupa prima sedinta. Vi-l recomand si voua daca vreti sa scapati de aceasta problema stresanta!

    1
    1

  • Corina pe 19 Iun 2013, 11:20
    Recomand epilarea definitiva cu laser

    Eu am fost la Encore Salon, in Bucurestisi sunt foarte multumita. Recomand. Daca vreti sa va uitati peste preturi www.encoresalon.ro

    0
    1

  • DermaEstetique pe 22 Mar 2013, 18:58
    Este epilarea definitiva cu IPL solutia potrivita pentru tine?

    Desigur ca aceasta este o intrebare fireasca in momentul in care te-ai decis sa incepi un tratament de epilare definitiva. Iata ce trebuie sa iei in considerare pentru a afla raspunsul corect: •Ce tip de piele ai?Trebuie sa stii ca IPL nu este eficient pe firele blonde de par. In rest, exista setari speciale pentru fiecare tip de piele, de la saten deschis, pana la roscat sau brunet inchis ori mulatru. IPL este o tehnologie versatile care poate oferi solutii ideale aproape oricarui tip de piele. •Obisnuiesti sa te bronzezi?Epilarea definitiva cu IPL nu se poate realiza pe o piele bronzata, intrucat melanina concentrata la nivelul pielii bronzate determina arsuri, in cazul aplicarii IPL pe o astfel de piele. De aceea tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt intrerupte in perioadele cand pielea este bronzata (la plaja sau la saloanele de bronzat, vacante in zone tropicale, etc) •Ce costuri implica un tratament de epilare definitiva cu IPL?Desi la prima vedere pare cam scump un astfel de tratament, poti sa fii sigur(a) ca faci o investitie excelenta, in sensul ca vei elimina definitiv costurile periodice ale unei epilari clasice si in mod cert in centrele de renume vei primi discounturi consistente pe masura fidelitatii tale ca si client, ceea ce iti va aduce economii importante in bugetul alocat unui astfel de tratament. •Ai neplaceri in urma epilarii clasice cu ceara?Daca faci parte din categoria persoanelor care sufera inflamatii si foliculite dureroase dupa epilarea cu ceara (mai ales in zonele inghinal sau picioare), solutia pentru a scapa de astfel de senzatii o reprezinta epilarea definitiva cu IPL. Asadar, odata ce ai decis sa incepi un tratament de epilare definitiva cu IPL, specialistii nostri Derma Estetique, cu o experienta de 7 ani in domeniu, te pot ajuta sa stabilesti care este tratamentul ideal pentru tine, in functie de tipul tau de piele, de zona care trebuie epilata definitiv si in acelasi timp vei beneficia de tehnologia originala IPL, la costuri accesibile si cu discounturi reale.

    1
    1

  • Anca Diana pe 2 Mar 2013, 23:15
    epilare

    Promovez epilarea cu zahar, care e mult mai faina decat epilarea cu ceara - avantajele la epilarea cu zahar sunt: doare mai putin, pielea nu se irita,nu cresc fire de par pe sub piele, iar ritmul de crestere a firului de par este incetinit, pasta de zahar este 100% naturala. Mai jos site-ul meu unde gasesti mai multe detalii ( metoda de epilare, servicii si preturi). Te astept sa incerci epilarea cu zahar!!! http://diank87.wix.com/sugaringbacau

    0
    1

  • Daniela pe 29 Ian 2013, 22:57
    epilare definitiva Timisoara

    Am fost la cateva saloane de epilare definitiva pana acum, spl, ipl, laser....pot spune ca le-am incercat pe toate. cele mai bune rezultate am cu IPL-ul, de departe e cel mai eficient in cazul meu. Merg cam o data la 5-6 saptamani si platesc 135 ron pe sedinta. E ok ca pret. Pentru mine a contat mult si atentia celor care lucreaza si mai ales sa nu sara peste mici zone doar asa ca sa vin de mai multe ori.... nu de alta dar a patit asa la Mall in Timisoara. Cel mai ok si recomand cu drag e la Magazinul Bega de langa Conti, centrul Nomasvello.

    4
    0

  • 4runner pe 14 Nov 2012, 23:22
    Laser

    Buna ziua, La intrebarea de mai sus as putea sa va raspund eu, daca imi permiteti. Sunt laser technician la o clinica in SUA si de o saptamana am venit in vacanta in RO si din curiozitate am intrat pe site-uri si am vizitat si vreo 2 centre din Bucuresti ca sa vad cum a mai evoluat industria asta pe melegurile mioritice. Verdictul? Mixed feelings. Oferte sunt foarte multe, competitie mare, ceea ce bine, numai ca dpdv calitativ, RO nu sta prea bine. Vad peste tot, fel de fel de oferte cu IPL, SPL, ieftine, dar nerecomandate. Aparetele care trebuie folosite sunt lasere, nu IPL, si din ce stiu eu, in tarile dezvoltate, nu numai in SUA, IPL-ul nu se foloseste pentru epilare definitiva ci au alta intrebuintare cosmetica. Cum cineva a spus mai sus in thread-ul asta, SPL e o denumire mai fancy pentru IPL, atata tot. Asta e adevarat. IPL e un trademark care nu poate fi folosit de orice producator de echipamente medicale fara acordul inventatorului, asa ca unii producatori au inventat termenul de SPL dar care face practic acelasi lucru si merge pe acelasi principiu. Laserele sunt de 3 tipuri: alexandrite, diode si YAG. Primele 2 sunt cele mai bune, al treilea e f bun pentru negrii, insa inferior primelor 2. Pe negrii nu ai cum sa-i faci cu altceva decat YAG, si din cauza tenului inchis, si acolo pot aparea probleme. Daca vreti studii independente, reliable, in mediu controlat, despre performantele laserelor gasiti aici doua: http://www.ncbi.nlm....pubmed/11737124 http://www.ncbi.nlm....pubmed/11737125 Daca mai rasfoiti site-ul ala o sa mai gasiti informatii utile despre tot felul de proceduri medicale. Intr-adevar procedurile cu laser sunt mai scumpe, dar nu va pierdeti timpul cu IPL/SPL. Daca vreti ceva ieftin va puteti lua Tria Laser de pe amazon, costa doar 300 USD ... dar retineti ca scopul dvs nu e sa va luati cel mai ieftin serviciu, ci sa scapati de par definitiv. Din ce-am vazut eu in Romania, va puteti duce la coquette, pe astia ii stiam de mai multi ani, si pe encore, mai noi pe piata, sunt pe sos nordului http://www.encoresalon.ro. Ambele centre au tehnologie foarte buna, au cam aceleasi preturi, insa encore ofera si 3 ani de ganantie. Asta e un lucru care si in State se practica mai rar, pentru ca in general pacientii mai revin cam o data pe an pentru retusari si clinicile fac bani buni si din sedintele astea suplimentare. Mai sunt si tot felul de medici care au bagat si serviciul asta pe meniu, ca sa faca un ban in plus, dar ei au preturi mai mari, si crede-ma ca excesul din tarife nu se justifica. Nu ai nevoie de dermatolog pentru asa ceva, decat daca apar complicatii. Eu am 7 ani de experienta in domeniu si nu am auzit de nici un alb sa aiba complicatii.

    3
    2

  • 4runner pe 14 Nov 2012, 23:21
    Laser

    Buna ziua, La intrebarea de mai sus as putea sa va raspund eu, daca imi permiteti. Sunt laser technician la o clinica in SUA si de o saptamana am venit in vacanta in RO si din curiozitate am intrat pe site-uri si am vizitat si vreo 2 centre din Bucuresti ca sa vad cum a mai evoluat industria asta pe melegurile mioritice. Verdictul? Mixed feelings. Oferte sunt foarte multe, competitie mare, ceea ce bine, numai ca dpdv calitativ, RO nu sta prea bine. Vad peste tot, fel de fel de oferte cu IPL, SPL, ieftine, dar nerecomandate. Aparetele care trebuie folosite sunt lasere, nu IPL, si din ce stiu eu, in tarile dezvoltate, nu numai in SUA, IPL-ul nu se foloseste pentru epilare definitiva ci au alta intrebuintare cosmetica. Cum cineva a spus mai sus in thread-ul asta, SPL e o denumire mai fancy pentru IPL, atata tot. Asta e adevarat. IPL e un trademark care nu poate fi folosit de orice producator de echipamente medicale fara acordul inventatorului, asa ca unii producatori au inventat termenul de SPL dar care face practic acelasi lucru si merge pe acelasi principiu. Laserele sunt de 3 tipuri: alexandrite, diode si YAG. Primele 2 sunt cele mai bune, al treilea e f bun pentru negrii, insa inferior primelor 2. Pe negrii nu ai cum sa-i faci cu altceva decat YAG, si din cauza tenului inchis, si acolo pot aparea probleme. Daca vreti studii independente, reliable, in mediu controlat, despre performantele laserelor gasiti aici doua: http://www.ncbi.nlm....pubmed/11737124 http://www.ncbi.nlm....pubmed/11737125 Daca mai rasfoiti site-ul ala o sa mai gasiti informatii utile despre tot felul de proceduri medicale. Intr-adevar procedurile cu laser sunt mai scumpe, dar nu va pierdeti timpul cu IPL/SPL. Daca vreti ceva ieftin va puteti lua Tria Laser de pe amazon, costa doar 300 USD ... dar retineti ca scopul dvs nu e sa va luati cel mai ieftin serviciu, ci sa scapati de par definitiv. Din ce-am vazut eu in Romania, va puteti duce la coquette, pe astia ii stiam de mai multi ani, si pe encore, mai noi pe piata, sunt pe sos nordului http://www.encoresal...r-removal.html. Ambele centre au tehnologie foarte buna, au cam aceleasi preturi, insa encore ofera si 3 ani de ganantie. Asta e un lucru care si in State se practica mai rar, pentru ca in general pacientii mai revin cam o data pe an pentru retusari si clinicile fac bani buni si din sedintele astea suplimentare. Mai sunt si tot felul de medici care au bagat si serviciul asta pe meniu, ca sa faca un ban in plus, dar ei au preturi mai mari, si crede-ma ca excesul din tarife nu se justifica. Nu ai nevoie de dermatolog pentru asa ceva, decat daca apar complicatii. Eu am 7 ani de experienta in domeniu si nu am auzit de nici un alb sa aiba complicatii.

    7
    2

  • Ana pe 16 Iul 2012, 15:33
    Merita

    Buna! Chiar se merita epilarea definitiva, eu am inceput cu picioarele si dupa cateva sedinte (3-4) (ca sa vad daca functioneaza ;) ) am urmat si epilare def pe inghinal, mustata si axila. Va recomand Nomasvello Bega, Timisoara

    6
    0

  • cristian pe 4 Iul 2012, 02:13
    am sa incerc

    Sunt programat pe sambata la epilare definitiva sunt foarte multe comentariii care ma fac sa renunt,ma poate sfatui cineva sincer daka se merita si este ok sa fac epilare definitiva,va rog ,(brate)... las un id de mes cristidion@yahoo.co.nz

    0
    1

  • Maria pe 13 Mar 2012, 09:00
    O MARE TEAPA 2

    In 2001, mergeam la Bucuresti la o asa zisa clinica dermato unde, dupa o diagnosticare "profunda", un medic dermatolog femeie foarte cunoscuta de prin emisiunile tv. in care isi facea si reclama, mi-a spus ca trebuie sa fac sedinte de epilare "definitiva" cu laser, cam la 40 zile dupa care voi scapa definitiv!!!. Primele sedinte costau 100 dolari/sedinta dupa care scadeau usor. Okay, dupa aproape 15 sedinte si aprox. 1250 dolari platite, observand ca parul apare din nou, am intrebat-o pe acea mizerabila doctorita ce se intampla. Mi-a raspuns intre patru ochi, ca sa nu auda si ceilalti care asteptau la rand, ca epilarea cu laser e definitiva pentru o singura generatie si ca va trebui sa continui pentru celelalte. Mi-a oferit si discaunt 15%. Mizerabila uita mereu sa spunaacest adevar la inceput inselandu-si clientii cu denumirea falsa de "Epilare definitiva". Diferenta dintre epilarea facuta la un coafor si minunata "clinica medicala" este doar de tehnica: in primul caz ceara in al 2 lea laserul. Dar nimeni nu vorbeste de efectele secundare care ar putea lesne fi Cancerul de piele.

    6
    0

  • Maria pe 13 Mar 2012, 08:42
    O MARE TEAPA

    Epilarea "DEFINITIVA" este o MARE TEAPA. Nu este deloc definitiva fiindca dupa firele de par distruse vin urmatoarele si altele si tot asa. In fapt nu este altceva decat o epilare dar care, din cauza lacomiei celor care o practica, in setea de a castiga cat mai mult, a fost in mod fals numita definitiva. Exista in toata tara puzderie de asa zise clinici medicale care, mintind cu nerusinare mai ales femeile care sufera de hirsutism (crestere anormala de par pe faţă, pe corp şi pe membre, în special la femei, datorită unor tulburări endocrine), storc importante sume de bani mintindu-le ca e definitiva.

    7
    2

  • danp pe 7 Mar 2012, 16:06
    epilare definitiva barbati

    dupa cate vad este cam dureros .... vazusem o oferta la goskin ....stiti ceva de ei ?

    2
    0

  • Loriana pe 23 Ian 2012, 14:13
    Daca doare sau nu epilarea definitiva!

    Nimeni nu vorbeste de faptul ca doare f tare! Eu am inceput saptamana trecuta! Cosmeticiana mi-a zis ca nu ma doare deloc! Mi-a dat un "calus" din tifon sa il tin in gura pentru a intinde pielea bine! In momentul in care mi-a pus chestia aia pe piele am simtit ca ma electrocuteaza! Mi-au dat lacrimile instantaneu! Nu inteleg de ce reactia asta pentru ca sunt o persoana care rezista la durere, care se face cu ceara ! Am vazut foarte multe comentarii aici, dar nimeni nu spune cat e de dureros!

    4
    1

  • epilareipl.ro pe 13 Sep 2011, 22:03
    Cele mai accesibile preturi

    Mustata 65 RON , Inghinal complet 130 RON , Picioare complet 370 ron. PROBA- GRATUIT Nu se face rabat la calitatea serviciilor si profesionalism. Suntem direct importatori de echipamente ipl si accesorii Info : epilareipl.ro sau facebook: lavancasalon

    7
    2

  • Arthur Nie pe 17 Aug 2011, 09:39
    Big Spot IPL promotion

    Dear Doctor This is Arthur Nie from Beijing Nubway S&T Development Co., Ltd, we are manufacturer of beauty equipment for the skin improvement and skin disease treatment. Glad to know that you are on the career of aesthetic and beauty. We specialize in the field of beauty equipments for 10 years with good quality and pretty competitive price. In brief our company manufactures as including below and would be pleased to hear from you if we can be of assistance. Our products including: 1)RF Pipe Fractional CO2 Laser, IPL Hair Removal Systems, 2)Q-swithed Nd-yag Lasers,E-light Skin Care Systems, 3)RF Skin︱Face Lift Systems,CavitationSlimming Systems, 4)Skin Analyzer Systems,Oxygen Series,Hair and Scalp Analyzer System, 5)LED/PDT Skin Care Systems,Micro-Crystal Dermabrasion, 6)Teeth Whitening Series,Oxygen Series,etc. Now our Big Spot IPL Removal System(NBW-I20) is promoting very much,welcome to inquiry,Powerful energy with Perfect result in Lower price.If any interest for cooperation, please feel free to contact us. Look forward to being of service. Best regards. Arthur Nie Export Manager Beijing Nubway S&T Development Co., Ltd Tel: 0086-10-85786332-ext 811 Fax: 0086-10-85781893-ext 802 Mobile phone: 008615110232363 Web: www.nubway.com

    1
    2

  • Veronica Mihai pe 4 Iun 2011, 23:17
    Epilare definitiva

    Fetelor, am incercat mai multe metode de epilare si nu am fost multumita.Acum doua saptamani cosmeticiana mea mi-a vorbit de DEPILAR SYSTEM. Asa ca am intrerupt epilarea cu laser si am trecut pe depilar. Am redus la mai putin de jumatate pretul unei sedinte si efectul trebuie sa fie mai bun, dupa cum am citit si dupa ce mi-a zis cosmeticiana. Va pup si va tin la curent, Vero

    3
    0

  • Aserra pe 12 Mai 2011, 14:57
    Epilare definitiva

    Daca vrei sa te interesezi mai bine, uite intra pe lifestory.ro si cauta acolo, iti garantez eu ca vei gasi raspunsurile care le cauti, legat de epilarea definitiva

    1
    1

  • Amanda pe 6 Mai 2011, 04:56
    IPL & Fractional CO2 Laser

    Dear Sir or Madam, I’m Amanda from Beijing Nubway S&T Development Co., Ltd. We are the lead manufacturer engaged in production and sales of beauty devices (IPL, RF, Laser) for more than ten years. Our technology has always maintained a leading position in China. We have the unique and newest machine at the moment. We can make OEM & ODM for you. Our mainly equipments are as follows: 1. Fractional CO2 Laser 2. IPL System 3. YAD Laser system 4. Skin Analyzer system 5. Body Slimming System 6. RF Skin/Facelit Systme 7. Oxygen Infusion System 8. E-light Skincare System 9. Hair and Scalp Analyzer System I have attached the detail information about the main machines, please kindly check it. For other machine information, please visit our website: www.nubway.com. If you have interest in our devices, please feel free to contact me. I will send you the detail information you need as soon as possible. We look forward to receiving your early enquires at your earliest convenient. If you have any other specific questions, please feel free to contact me. Best regards, Amanda Export Manager Beijing Nubway Company www.nubway.com Tel: 0086-10-85786302-806 Cell phone: 0086-15100718027 Fax: 0086-10-85786332-802 E-mail: Amanda@nubway.com

    2
    2

  • Elena pe 1 Apr 2011, 22:23
    Efect secundar..cancer?

    Se poate da un raspuns de catre o persoana abilitata daca pentru o persoana cu cazuri de cancer de piele in familie este periculos sa incerce procedura epilarii definitive? Multumesc anticipat

    3
    0

  • nu conteaza pe 5 Mar 2011, 17:02
    epilarea definitiva

    as vrea sa styu si eu dak doare epilarea cu IPL?

    0
    1

  • sorina pe 21 Feb 2011, 16:33
    epilare

    dar de ce vreti sa va epilati prin electroliza? ca am inteles ca e foarte dureroasa?

    0
    4

  • Cristina pe 13 Feb 2011, 00:46
    Electroliza

    Caut un cabinet care practica epilarea prin electroliza in Onesti - Bacau sau imprejurimi si nu gasesc nimic . Aveti vreo idee daca sunt ???

    4
    0

  • marciu camelia pe 21 Nov 2010, 21:40
    epilare definitiva

    in cat timp revine parul pe picioare?

    3
    6

  • rodica pe 20 Oct 2010, 22:38
    dezamagita

    sunteti fantastici 3 zile am cautat pe net o adresa sau un nr de telefon de la un salon cosmetic din judetul constanta care practica epilarea definitiva prin electroliza,am gasit tot felul de informatii despre epilarea prin electroliza dar nu am gasit un nr de telefon sau o adresa asa dragii mei m/am lasat pagubasa:((((

    2
    1

  • mari pe 30 Iul 2010, 15:13
    ..

    pretul pt epilare definitive a fetei si gat 220 de lei sedinta eu am facut 4 sedintze si sunt foarte multumita iar pt picioare total 800 de lei sunt preturi rezonabile in toata viatza cat de epilezi ajungi mult mai scump se merita..

    6
    1

  • Anda pe 30 Apr 2010, 10:52
    Epliare definitiva

    Pentru epilare definitiva eu am folosit hair no more.Un produs super pana acuma.Sunt la a 2 epilare cu acest produs si deja imi creste mult mai greu si mai rar.Si asa ajung la epilarea definitiva in timp. andadanda17@yahoo.com este id meu daca vreti ceva detalii.

    2
    2

  • dia pe 19 Apr 2010, 16:33
    preturi epilare

    http://www.epilaredefinitiva.ro/preturi.htm...am gasit aici niste preturi orientative

    2
    3

  • mariana pe 14 Apr 2010, 10:46
    preturi epilare bucuresti

    eu mi`am facut un inghinal total cu 50 euro la clinica Beautymed

    3
    1

  • mery pe 13 Apr 2010, 18:06
    epilare definitiva

    Monica imi lasi te rog o adresa de mes sa pot vorbi mai multe detalii cu tine despre epilarea care ti ai facut o. Sunt si eu interesata. poti sa mi scri pe adresa de yahoo tania_mery@yahoo.com.

    0
    1

  • florentina pe 9 Feb 2010, 21:40
    epilare definitiva

    as vrea sa ma epilez pe toata fata si pe gat. insa eu am mai multe probleme medicale la varsta de 14 ani am fost depistata cu cancer la sist limfatic si de aici am facut si o dereglare hormonala nu am ciclu fara tratament si am o pilozitate foarte mare si mai tarziu am fost gasita si cu ovare micropolichistice virilizante. as dori sa stiu si eu daca ls mine se poate efectua aceasta epilare definitiva avand in vedere istoricul meu medical. daca poate cineva sa-mi dea un raspuns sau o parere astep sa ma contactati p edresa de email michidutza_yoo@yahoo.com

    1
    1

  • Monica pe 27 Ian 2010, 00:49
    cateva raspunsuri-informatii

    @Mihaela Numarul de sedinte necesare pentru epilare definitiva depinde in principal de: culoarea parului, tip de ten, tip de aparat si/sau alte variabile mai greu de controlat ca: hormoni, medicatie. @cris Exista efecte secundare potentiale ale epilarii definitve, poti sa te informezi aici: http://epilaredefinitiva.net/riscuri/ @Teodora - Improbabil sa-ti creasca parul dupa 4-5 ani. Este putin studiat, laserele au o istorie recenta. Dar eu sunt istorie vie, epilata de 4 ani si nici un fir de par in plus

    3
    0

  • Carcotasa pe 7 Nov 2009, 01:09
    Alte clinici

    Buna tuturor, Si pe mine ma intereseaza epilarea prin IPL si m-am documentat vreo ora pe internet pe tema asta. Am gasit mai multe clinici care-mi fac cu ochiul si de aceea va cer si voua sfatul: - Esthera mi se par foarte profesionisti si au preturi OK. - Derma Estetique - par sa aiba preturile cele mai bune - GoSkin - Slimart - aici chiar am avut parte de o consultatie, dar eram bronzata si mi-au zis sa revin dupa ce-mi trece :-) Merci :-) si o viata fara par problematic :-P

    1
    1

  • Mihaela pe 2 Oct 2009, 21:08
    Epilare totala barbie

    De cate sedinte este nevoie de o epilare toatala barbie , si o estimare pentru pretul pentru o sedinta . Din cate am vazut unele depind de mai multe sedinte , sau depinde de organism ?

    0
    2

  • Irina pe 22 Iun 2009, 12:46
    preturi epilare definitiva

    Pentru preturi intrati pe site-urile din articol - mai toate au o sectiune cu preturi orientative. Atentie, astea sunt preturile pe o sedinta. Din cate am vazut pe unele site-uri, ar fi nevoie de 5-6 sedinte in total, dar depinde de raspunsul fiecarui organism.bafta!

    3
    0

  • eliza pe 16 Ian 2009, 20:48
    Trebuie sa ne epilam

    Buna eu am 12 ani si am pilozitate crescuta de aceea am fost nevoita sa ma epilez deoarece era vara si trebuia sa imi iau pantaloni scurti.Eu sunt pro recunosca ca prima oara doare dar cu timpu va puteti obisnui incercati cu incredere eu nu am patit nimik!

    3
    2

  • cris pe 26 Aug 2008, 14:13
    epilare

    si eu sunt interesata de aceasta noua tehnologie... Oare chiar nu exista efecte secundare? De la ce varsta poti incepe tratamentul? Sunt niste intrebari la care nu mi-a putut raspunde nimeni... Caut de ceva timp o clinica care sa exprime incredere, nu am gasit aproapre nimic. Nu ma intereseaza cat costa, sunt dispusa sa dau oricat pentru a scapa de acest stres! Am gasit o clinica COQUETTE. Stie cineva ceva de ea???

    1
    0

  • Cristina pe 18 Iul 2008, 14:33
    epilare totala

    de la ce varsta te poti epila?

    6
    2

  • cristina pe 31 Mai 2008, 15:55
    epilare...la ce varsta te poti epila?

    incepand de la ce varsta te poti epila?

    3
    1

  • Alexandra pe 25 Apr 2008, 14:49
    Despre IPL

    Buna ziua, doresc sa-mi fac epilare definitiva,asa ca am inceput sa ma interesez pe la diferite clinici despre cum functioneaza acesta tehnologie. Am descoperit ca capetele de tratament difera ca si dimensiune anumite clinici spun, ca cu cat este capatul mai mic cu atat este mai bine,iar altii invers, cu cat este mai mare cu atat mai bine. Acum am ajuns in situatia in care nu stiu ce sa aleg!

    2
    0

  • Andreea Iftimie pe 1 Apr 2008, 23:22
    epilare

    Buna ziua, as dori sa stiu de unde aveti aceste informatii despre epilarea definitva.Care este pregatirea dvs? Am observat sa ati listat mai multe saloane unde se practica epilarea definitiva.Pe ce criterii le-ati selectionat? Va multumesc. Astept raspunsurile dvs.

    0
    1

  • Mona pe 1 Apr 2008, 11:47
    O alta clinica

    Si eu am vrut sa fac aceasta epilare, insa nu am avut curaj. Am vazut, insa, pe Calea Victoriei, o clinica unde preturile nu mi s-au parut exagerate, probabil si pentru faptul ca se poate plati in rate. Se numeste MBCAL. Date se pot afla de pe site. M-a tentat sa merg sa incerc, insa, ceea ce nu mi-a inspirat incredere este faptul ca, de cate ori am dat telefon, mi-a raspuns chiar doctorul (un strain care vorbeste oarecum bine romaneste) si nu o secretara. Poate parea ridicol acest motiv, dar, daca nu exista nici o asistenta sau o secretara, ce fel de clinica serioasa poate fi?

    2
    1

  • mire pe 30 Mar 2008, 01:11
    preturi exagerate

    M-am dus pe site-ul www.goskin.ro pt a vedea preturile si am ramas socata!!! Traiesc in Canada unde pretul pt o sedinta de epilare prin laser este 50$ can ( prin electroliza e chiar mai ieftin) iar in Ro vad ca e 45 Eu adica pe la 70$can, aproape dublu ....Si eu care ma gandeam sa vin in Ro si sa imi epilez sprancenele, cred ca nici nu se mai pune problema...

    3
    0

  • irina pe 29 Mar 2008, 23:21
    epilarea

    cind ai un act sexual cu un baiat e numaidecit sa epilezi parul pubian?

    0
    9

  • Teodora pe 29 Mar 2008, 15:12
    epilare definitiva

    As dori sa stiu daca este adevarat ca dupa 4-5ani incep sa creasca iar firele de par(nu toate).Daca s-a epilat definitiv cineva acum cativa ani, ar putea sa-mi raspunda daca este adevarat.

    5
    1

  • vera pe 26 Mar 2008, 16:16
    preturi?

    de ce nu se dau si preturi? eu am cautat ceva pe net, si nu cred ca i-mi voi putea permite vreodata sa ma epilez cu IPL....pacat...sau poate daca voi castiga la loto... alte solutii mai ieftine nu stie nimeni?

    2
    3

  • veronica pe 25 Mar 2008, 16:26
    efecte negative

    Se cunoaste ceva despre efectul negativ al epilarii "definitive" asupra ovarelor?

    5
    2

  • hara pe 25 Mar 2008, 10:14
    epilare definitiva

    In romanul -Papillion-imi amintesc ca bastinasii au folosit o emulsie din plante tropicale cu efect de epilare definitiva.De ce nu studiaza nimeni plantele?

    8
    0

  • MARINA BIRSOGHE pe 23 Mar 2008, 08:05
    DESPRE EPILAREA LA 13 ANI A MUSTATEI

    Se poate efectua o epilare totala la varsta de 13 ani si cat costa????/????

    9
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod