De Sarbatori daruieste frumusete!

Daca vrei sa surprinzi cu adevarat cea mai importanta persoana din viata ta, ofera-i un tratament facial inovator si unic pe piata: “Innovation Deluxe”.
Daca vrei sa surprinzi cu adevarat cea mai importanta persoana din viata ta, ofera-i un tratament facial inovator si unic pe piata: “Innovation Deluxe”.

Tratamentul actioneaza pe baza unei stimulari termale intradermale, intr-un mod similar cu radiofrecventa, modificand tesutul conjunctiv al pielii si stimuland procesul natural al repararii si reinnoirii tesutului. Valul cald instant este foarte delicat, dar actiunea sa este gradata si de lunga durata, prin urmare este potrivit si pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

Acest proces declanseaza o serie de reactii care conduc la regenerarea pielii si prin urmare, la intinerirea sa.
Tratamentul Innovation Deluxe, datorita efectului de ultra-motivare celulara, prin stimulare termala intradermala, produce vasodilatatie in zona cu hiperemie precum si cresterea fluxului sangvin, care se reflecta in:

-    Stimularea functiilor celulare si regenerarea tisulara;
-    Cresterea sintezei proteinelor de soc termic, sau proteine defensive, cu efect citoprotector;
-    Reorganizarea fibrelor de elastina si colagen;
-    Stimularea sintezei de acid hialuronic.


Pentru a imbunatati aceste efecte, a fost inclus un complex exclusiv de fermitate si elasticitate, care actioneaza asupra fibrelor structurale de suport si a tesutului conjunctiv, ajutand la intarzierea pierderii fermitatii si tonusului pielii.

Crema pentru tratament facial care completeaza actiunea Elixirului pentru frumusete Innovation in privinta efectului de regenerare a tratamentului , prin metodele complexului de ultra-motivare celulara.

Tratamentul Innovation Deluxe se gaseste exclusiv la salonul de infrumustare si remodelare corporala.
Slim Concept situate in Piata Victoriei, Bd. Nicolae Titulescu Nr.1, Bl.A7, Sc.C, Ap.64 Sector 1 Bucuresti.

www.slimconcept.ro
Importator
Smart Cosmetic Line SRL
Te.0724.355.851
Email: smartcosmeticline@yahoo.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod