Schimbări de look fabuloase! Vezi care ţi se potriveşte

Eşti pregătită de vară? Se anunţă un sezon radiant, plin de vibraţii pozitive. Hrăneşte-ţi frumuseţea interioară cu dragoste şi afişează o imagine plină de încredere şi un stil unic. Stiliştii pun accent pe tehnică de colorare 3D şi stilul Ombre în nuanţe de blond miere, vanilie, pastel, degradeuri de roşu aprins şi vişină putredă.
Eşti pregătită de vară? Se anunţă un sezon radiant, plin de vibraţii pozitive. Hrăneşte-ţi frumuseţea interioară cu dragoste şi afişează o imagine plină de încredere şi un stil unic.

Stiliştii pun accent pe tehnica de colorare 3D şi stilul Ombre în nuanţe de blond miere, vanilie, pastel, degradeuri de roşu aprins şi vişină putredă. Machiajul trebuie să evidenţieze senzualitatea şi feminitatea chipului astfel încât vara anului 2012 propune sprâncene bine conturate, gene definite, ten impecabil şi buze translucide. Adoptă un look creativ cu materiale transparente, tivuri din dantelă, volănaşe şi decolteuri adânci. Designerii aduc în prim plan şi ţinutele jucăuşe, chic, cu suprapuneri de materiale şi texturi, rochii asimetrice, topuri şi pantaloni scurţi cu imprimeuri.

Vrei şi tu o schimbare de look? Iată ce spun specialiştii:

Vara este anotimpul schimbărilor, iar look-ul tău trebuie să fie în tendinţe. Răsfoieşte revistele de fashion pentru a-ţi crea outfit-ul dorit sau apelează la specialiştii de beauty pentru a-ţi contura un look potrivit personalităţii tale. Sezonul acesta, designerii pun accent pe creativitate. Se poartă fustele şi rochiile vaporoase , vintage, asimetrice cu croi minimalist şi tăieturi arhitecturale. Sunt în mare vogă imprimeurile florale, tribale, gipsy,elementele brodate, tricotate şi macrameurile. Încearcă nişte pantaloni animal print din piele, cu talia înaltă pentru a afişa un look de jungle urban. Accesoriile spun totul despre personalitatea ta. Achiziţionează-ţi câteva accesori Ladylike precum fundele de păr, de mână, pălării de paie şi gablonţuri voluminoase. Anotimpul călduros se remarcă prin culorile fructelor de sezon precum afinele, murele, pepenele galben, roşu, piersică, cât şi nuanţe puternice.

Tendinţe în Hairstyling

În materie de hairstyling, specialiştii propun pentru vară 2012 părul vopsit în degrade în nuanţe de blond şi roşu. Tehnica 3D se traduce printr-o culoare unică , personalizată şi îndrăzneaţă. Astfel diferenţierea de nuanţe se face de la închis la deschis, de la rădăcini şi până la vârfuri. Blondurile nisipii cu accente aurii, mixate cu roşe-uri reci, dau un aspect preţios de bijuterie. Jocul închis-deschis crează adâncime şi captează lumina pentru strălucire.

Ombre Hair este o combinaţie de culori de la foarte intens la foarte deschis, cu alte cuvinte un degrade ce porneşte de la culoarea de bază şi care arată spectaculos şi fresh. Sezonul acesta se poartă nuanţele aurii, alună, blond miere, vanilie, pastel, degradeuri de roşu aprins şi vişină putredă. Tendinţele în tunsoare pentru vara 2012 sunt bazate pe stiluri nonconformiste, excentrice, stratificate , boburi clasice, asimetrice, cu breton, tunsori bob cu cărărea într-o parte. Bretonul este tendinţa principală, fie că ai părul lung, părul mediu sau scurt. Coafurile ideale sunt cele lejere, prinse cu un accesoriu sau lăsate liber pe spate sau intr-o parte cu bucle uşoare.

Tendinţele verii în Make-up

Tendinţele verii în Make-up propun culori tari şi machiaje îndrăzneţe astfel încât să evidenţieze senzualitatea şi feminitatea chipului. În funcţie de personalitatea ta poţi să optezi atât pentru un machiaj Baby Doll cu buze colorate în nuanţe de roz, un blush rozaliu şi gene încărcate sau din contra un machiaj Cât Eye plin de senzualitate. Astfel de machiaj se realizează prin aplicarea accentuată a tuşului în colţul extern al ochiului şi de asemenea rimelarea genelor destul de puternic. Se poartă nuanţele tari, futuriste, farduri de pleoape cu accente metalice precum argintul , auriul, verde smarald, dar şi tonuri naturale sau umbre. Poţi încerca şi un look minimalist folosind un fond de ten cu acoperire mică, o pudră translucidă, pe buze un gloss transparent iar obrajii coloraţi de un blush foarte fin. Sezonul acesta sprâncenele sunt elementul vedetă al machiajului.Este recomandat să păstraţi linia naturală a sprâncenelor şi totodată să le conturaţi folosind o nuanţă de creion sau fard de sprâncene pentru a oferi profunzime privirii. Exprimaţi-va feminitatea folosind rujuri delicate şi senzuale în nuanţe de roz, roşu, portocaliu, rujuri glazurate şi translucide.

Schimbare de look - Before and After Simona Chiriacescu / Funky and Salon- Beauty InsideOut / www.funkyandsalon.blogspot.com Atelier de înfrumuseţare - D-na Ghica 131 Bucureşţi. Tel: 0726.091.591
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod