Mici trucuri de frumuseţe care te vor transforma într-o tipă senzuală

Pentru foarte multe persoane senzualitatea se confundă cu sexulitatea. Însă, senzualitatea unei femei ţine de felul în care învăţăm să ne acceptăm aşa cum suntem şi să fim fericite cu noi înşine.

Când spunem femeie senzuală, ne gândim, automat, la o femeie sigură pe ea, care e conştientă de atuurile sale şi care ştie să şi le folosească. În acelaşi timp, avem în minte o femeie care ştie să se facă observată atunci când trebuie fără a epata şi fără să devină vulgară. O femeie senzuală nu se foloseşte de goliciune pentru a impresiona.

Ai grijă de tine

Primul pas către senzualitate ţine şi de felul în care arăţi. Este foarte important să ai mereu o imagine impecabilă, însă nu foarte încărcată. Alege naturaleţea, iar frumuseţea ta se va face remarcată. Nişte sprâncene naturale, frumos conturate, gene bogate care îţi pun ochii în evidenţă, un ten hidratat şi mereu proaspăt, o piele fină numai bună de mângâiat, o manichiură şi o pedichiură îngrijită sunt esenţiale pentru o femeie senzuală.

Acceptă-te aşa cum eşti

Nu zice nimeni să nu te preocupe felul în care arăţi (aşa cum ţi-am spus şi mai sus e foarte important să arăţi mereu impecabil), dar asta nu înseamnă că trebuie să transformi totul într-o obsesie (să nu mai mânânci nimic de teamă că te vei îngrăşa, să apelezi la nenumărate operaţii estetice, să te foloseşti de cât mai multe trucuri de make-up pentru a arăta perfect în fiecare moment al zilei). O femeie senzuală îşi acceptă corpul aşa cum e el, ba mai mult se simte foarte bine în pielea ei. Atunci când eşti mulţumită cu tine, te vei simţi mult mai relaxată, dar şi mult mai frumoasă. Aşa că, învaţă să te iubeşti cu bune şi cu rele.  

Învaţă-ţi corpul

O femeie senzuală nu numai că-şi acceptă şi îndrăgeşte corpul aşa cum este el, dar îl şi cunoaşte foarte bine. Învaţă să fi atentă la felul în care te mişti, la felul în care reacţionează corpul tău în anumite momente. Doar aşa vei reuşi să te cunoşti mai bine.

Atenţie la felul în care mergi

Modul în care o femeie merge, se mişcă spune foarte mult despre ea. De aceea este important să conştientizezi că te poţi exprima şi cu ajutorul corpului. Un mers legănat, elegant, pe tocuri, asemenea divei Marylin Monroe, te va transforma dintr-o tipă normală, într-o femeie foarte senzuală. Învaţă să mergi pe tocuri ca şi cum sunt o prelungire a picioarelor tale. Dacă nu stăpâneşti foarte bine acest mers nu exagera cu înălţimea tocurilor şi exersează acasă, cu o carte pe cap.

Vorbeşte în şoaptă

O voce stridentă şi puternică nu este vocea unei femei senzuale. Atunci când vrei să impresionezi un bărbat încearcă să adopţi un ton cu câteva octave mai jos. Vorbeşte mai rar, mai calm şi mai uşor, iar efectele se vor vedea.

Bucură-te de viaţă

O femeie mulţumită cu ea şi cu viaţa pe care o are (cu bune şi cu rele) este o femeie care va atrage toate privirile. Simtă-te bine cu tine, dacă vrei şi ca cei din jurul tău să te placă.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod